Pálivé oči a žluté bělmo

7041
10.10.12 09:50

Pálivé oči a žluté bělmo

Hezký den.
Potřebovala bych poradit.. Už pár dní mě pálí oči, vždy den a pak třeba druhý den nic a pak zase znova. Použila jsem mastičku do očí, která to na nějaký čas zlepšila. Každopádně, přišly mi vicemeně podrážděné, červené. Ale dnes jsem se vzbudila a jak mě pálí oči tak mrknu do zrcadla a levé oko žluté a pravé taky s náběhem do žluta.
Myslíte, že by to mohl být zánět spojivek či něco jiného? (zánět spojivek jsem si ale se žlutou barvou nikdy nespojovala a navíc mi chybí takový ten typický lepivý výtok z očí)
Ještě bych chtěla dodat, že se celkově cítím více unavená..
Děkuji za případné odpovědi

Příspěvek upraven 10.10.12 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ArankaC.
10.10.12 09:52

Žluté oči můžou znamenat spoustu věcí. Na tvém místě bych den nebo pár počkala, a pokud se to nezlepší nebo zhorší, tak val k doktorovi, protože to není sranda. Jasně, nemusí to nic být, ale taky může…

• Citovat
  • Upravit
7041
10.10.12 09:55

Děkuji.. no nemám z toho radost, rok a půl starého prcka doma, tak aby ode mě ještě něco nechytil.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
10.10.12 09:57

@saphire takhle se projevuje i zloutenka :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
10.10.12 09:59

No nebo taky játra s ledvinama. Já bych teda k doktorovi šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
10.10.12 10:04

No pisete tu same lepsi, to vam dekuju :P :mrgreen: akorat dneska uz asi doktora nestihnu, jaksi jsem se jeste neprepsala do noveho bydliste a jelikoz nemam k dispozici auto, tak bych to asi do 12hod ani nestihla.. takze zitra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
10.10.12 10:12

@saphire takhle se projevuje problém s játry..radím ti zajdi co nejdříve k mudr..není to sranda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
10.10.12 10:19

Určitě bych zašla k lékaři, jsem zdravotní sestra, takže můžu říct, že nejpravděpodobněji to je žloutenka, nemusí být vůbec infekční, zežloutnutí je způsobeno bilirubinem – rozpadovým produktem hemoglobinu. Proto se zbarvuje bělmo. Může být problém i ve žlučových cestách např. Nejsi těhotná? Tipuju na 99% žloutenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
10.10.12 10:37

Tak uz jsem si na zitra domluvila hlidani a pojedu k doktorovi, radsi kdyz mi rekne ze mi nic neni, nez kdybych nikam nejela a vazne to bylo neco vaznejsiho.
Tehotna urcite nejsem, mam mirenu takze snad neeee :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
10.10.12 10:41

@saphire :palec: dej vědět pro případ nějakého příznaku třeba někdy u nás :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
10.10.12 10:42

Jasne, pripisu tady potom co mi bylo.. snad teda nic vazneho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
10.10.12 10:43

@saphire držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
10.10.12 10:45

Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Hotaru_H
10.10.12 10:58

Ahoj, já teda zakladatelce neporadím, ale vetřu se taky s problémem.
Mám to samé jako zakladatelka, ale teda už to mám dlouho.. Nijak jsem to neřešila, myslím, že mám prostě něčím podrážděné oči, to je přece možné, ne?
Oči mám „imrvére“ začervenalé, řekla bych taky do žluta, ale ne moc.. a když se dívám do očí jiných lidí, tak mají bělmo čistě bílé.. Ale myslela jsem, že to je prostě normální, že někdo to má prostě jinak zabarvený? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6653
10.10.12 11:12

ZAčervenalé budiž, ale žluté nemají být.. dělám na očním mimochodem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat