Mžiky před očima - rada

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.10.12 19:11

Mžitky před očima - rada

Dobrý večer,
asi 2 měsíce mě trápí mžitky před očima. Vidím všude takové jakoby čárečky nebo tečky, je to dost nepříjemné, a v poslední době to stále více vnímám. Na oční jsem objednaná. Podotýkám, že na nízký tlak netrpím. Ale jsem často unavená a v minulosti se u mě objevila migréna s aurou. Neměl(a) jste někdo podobný problém? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2672
9.10.12 19:13
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
asi 2 měsíce mě trápí mžitky před očima. Vidím všude takové jakoby čárečky nebo tečky, je to dost nepříjemné, a v poslední době to stále více vnímám. Na oční jsem objednaná. Podotýkám, že na nízký tlak netrpím. Ale jsem často unavená a v minulosti se u mě objevila migréna s aurou. Neměl(a) jste někdo podobný problém? Díky

ahoj sestra mela a u ocniho to nejak vyresili..ale uz nevím jak..ale sem tam to jeste vidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
9.10.12 19:14

A to je pořád nebo jenom občas? Na neurologii jsi objednaná? Tam bych volala spíš, než na oční :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.12 19:33

Mám to právě, že 24h/denně. Nejhroší to je, když je šero nebo tma, to vidím úplně zrnitě, jako když zrní televize. Obvoďák mi bohužel neurologické vyšetření nechce napsat a poslal mě právě na oční. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5278
9.10.12 19:41

Kámoška mi popisovala něco podobnýho a na očním jí přišli na to, že má zákalky - najdeš určitě plno informací na toto téma, pohledej, jestli je to to samý, co máš Ty! vím, že jí to odstraňovali laserem…byla z toho teda dost na nervy! ale očař to pozná! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
9.10.12 19:42
@Anonymní píše:
Mám to právě, že 24h/denně. Nejhroší to je, když je šero nebo tma, to vidím úplně zrnitě, jako když zrní televize. Obvoďák mi bohužel neurologické vyšetření nechce napsat a poslal mě právě na oční. :nevim:

Hm, těžko říct, nejsem lékař, já právě taky trpím na migrény s aurou a kvůli jakékoliv takovéhle změně musím vždy na neurologii..odkud jsi? jsi alespoň z nějakého většího města? co si zavolat do nemocnice na neurologii a přímo tam se objednat? popravdě, přemýšlím, jestli jsem někdy šla pro žádanku :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.12 19:44

Pocházím z Ml. Boleslavi a u nás je vždy potřeba doporučení. :,(

• Citovat
  • Upravit
sterezie
9.10.12 19:58
@Anonymní píše:
Pocházím z Ml. Boleslavi a u nás je vždy potřeba doporučení. :,(

No tak snad Ti na tom očním pomůžou, ale stejně, na kontrolu na neurologii bych si zašla, za to nic nedáš, do Prahy to zas není tak daleko a tady Tě určitě někde vezmou.. ;)

• Citovat
  • Upravit
46867
9.10.12 20:01
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
asi 2 měsíce mě trápí mžitky před očima. Vidím všude takové jakoby čárečky nebo tečky, je to dost nepříjemné, a v poslední době to stále více vnímám. Na oční jsem objednaná. Podotýkám, že na nízký tlak netrpím. Ale jsem často unavená a v minulosti se u mě objevila migréna s aurou. Neměl(a) jste někdo podobný problém? Díky

Mne se tohle deje pri vysokem tlaku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.10.12 21:19
@Anonymní píše:
Dobrý večer,

nejsi tehotna?
nase sestricka si na tohle stezovala, my vsichni ze migrena, a ona pak prisla o miminko - eklampsie. Jinak teda migrena, ty mzitky jsou aura. Neurol vysetreni je indikovane, nejspis bude ale normalni nalez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
9.10.12 21:28

Ahoj me se to stane tak 2-3× do roka, ze mam mzitky pred ocima i kdyz je zavru, vidim takovy kruhy nebo pulkruhy pres ktery se vsechno nejak vlni, trva to tak 1-2 hodiny a pam me zacne bolet hlava a je to jasny. To je pry ocni migrena :nevim: Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.12 21:28

Těhotná nejsem. :) Ale už jedno mimčo doma mám.

• Citovat
  • Upravit
Kláraaa
30.10.12 09:28

Smím se zeptat, jak jsi to vyřešila? Mě asi ten samý problém trápí už 3.5 roku v kuse,.. U očaře mi řekli, že mám dehydrataci oka a vidím stíny nějakého již nevím, jak se to jmenuje,.. Nicméně, ujž mě to nebaví, někdy je to lepší, jindy horší,.. Dneska jsem se objednala na neurologii, zítra jdu, mám celkem nahnané,..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.12 09:58
@Kláraaa píše:
Smím se zeptat, jak jsi to vyřešila? Mě asi ten samý problém trápí už 3.5 roku v kuse,.. U očaře mi řekli, že mám dehydrataci oka a vidím stíny nějakého již nevím, jak se to jmenuje,.. Nicméně, ujž mě to nebaví, někdy je to lepší, jindy horší,.. Dneska jsem se objednala na neurologii, zítra jdu, mám celkem nahnané,..

Ahojky,
u očaře jsem byla ten mi řekl, že mám sklivec čiřý, že se tohle nedá, že na to nejsou žádný léky ani kapičky. Na 14.11. jsem taky objednaná na neurologii. Dost mě to trápí a vůbec nevím, co to je. :,(

• Citovat
  • Upravit
janinaa33333
5.12.12 12:08

Ahoj.. já tento problém mám přes rok a půl co jsem otěhotněla. Mám doma již 10ti měsíčního chlapečka. Na nuerologii nic vše v pořádku na očním také nic vše v pořádku. nizkým tlakem netrpím… Ale nevím to se mi opravdu normální nezdá a stále nemůžu najít odpověd. V noci přes zrnění skoro nevidím. ve dne mě mžitky před očima, všeljaké zrzněné a tečky hodně trápí.. pořád jsem si nezvykla. kdyby s tím měl někdo take jakekoliv zkušenosti nebo rady take bych byla velmi ráda :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex