Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Mžitkařky, vy, co jste rodily normálně, ovlivnil ten porod ty mžitky?
ahoj, ja jsem rodila normalne a to na jare 2012, mžitky se mi spustili kolem září 2012. takze nemohu ríc, jestli porod na to měl vliv, ač je to možné. ![]()
@anonymka 123 píše:
@janinaaa33333panické ataky jsou stavy úzkosti… bušení srdce, špatný pocit v krku, kolem žaludku, brnění celého těla. proste stav pri kterém si človek myslí, že snad umře, ale ve skutecnosti je to projev uzkosti (panika).
ja zase nekde cetla, ze lide, kteri trpi visual show, tak casto mivaji tinnitus (pískání v úších). a to já mám a visual show jak prase.![]()
no je pravda ze brneni mam nekdy taky…
a to piskani v usich to mam taky.. ale nejak tim netrpim protoze to nepiska moc.. jen tak potichu nebo spis tak hučí, a ja uz sem si za ten rok a pul zvykla.. že už to ani nevnímam.. je to strasny :/
Ahoj mám to taky, od začátku těhotenství, na očním vše ok a očařka mě posílá na neurologii že po porodu budu muset na CT hlavy.
tak snad bude vše dobrý. Je to pěkně nepříjemné mít mžitky a takové zrnění ve tmě tak že vím jaký je to pocit ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj mám to taky, od začátku těhotenství, na očním vše ok a očařka mě posílá na neurologii že po porodu budu muset na CT hlavy.tak snad bude vše dobrý. Je to pěkně nepříjemné mít mžitky a takové zrnění ve tmě tak že vím jaký je to pocit
Ja byla i na magnetické rezonanci mozku a na CT taky a nic mi nenašli. prý vše v normě, v pořádku…
snad bude vyšetření dobré budu držet palce ![]()
@janinaaa33333 nebo pak mě napadá ještě zabloklá krční páteř to je taky možný
Holky, mám to stejný co vy.jako bonus mám úzkostnou poruchu..ptala sem se na to mojí psycholožky a říkala, že to může nejspíš být stažením cév v mozku, očích atd..mám to asi od doby co mám úzkosti. CT mám za sebou a několikrát sem byla i na očním..taky mi to připadne na palici a bojím se oslepnutí..
@žanet26 píše:
Holky, mám to stejný co vy.jako bonus mám úzkostnou poruchu..ptala sem se na to mojí psycholožky a říkala, že to může nejspíš být stažením cév v mozku, očích atd..mám to asi od doby co mám úzkosti. CT mám za sebou a několikrát sem byla i na očním..taky mi to připadne na palici a bojím se oslepnutí..
A rodila jsi normálně? Někomu se to po porodu zhoršilo.
Nene, mám to posl.2,5roku..a malej má 5let..rodila sem císařem..
Když tak nad tím přemýšlím, četla sem toho o tom hodně, ale o těhotenství tam nic napsaný nebylo..chtěla bych druhý dítě, ale na druhou stranu mám obavy, aby se tím něco nezhoršilo nebo tak..nejhorší je když se na to člověk zaměřuje
![]()
Ahoj holky,
chci se poradit s nekym kdo jako ja trpi na zakaly sklivce. Ja je mam od 20 let, coz mi prijde hrozne brzo, ale jsou i horsi nemoci a zatim to mam diky bohu v takove mire, ze se to da prekosnout. Jen se chci zepetat, jak se Vam to postupem casu zlepsuje/zhorsuje nebo stagnuje? Vsechny diskuze co ctu, tak dochazi jen ke zhorseni…dobre necekam zlepseni, ale prece se najde nekdo komu to zustava ve stejne mire?
diky za vsechny odpovedi, jsem rada, kdyz si s tim mam o kom popovidat ![]()
@Anonymka09 píše:
Ahoj holky,chci se poradit s nekym kdo jako ja trpi na zakaly sklivce. Ja je mam od 20 let, coz mi prijde hrozne brzo, ale jsou i horsi nemoci a zatim to mam diky bohu v takove mire, ze se to da prekosnout. Jen se chci zepetat, jak se Vam to postupem casu zlepsuje/zhorsuje nebo stagnuje? Vsechny diskuze co ctu, tak dochazi jen ke zhorseni…dobre necekam zlepseni, ale prece se najde nekdo komu to zustava ve stejne mire?diky za vsechny odpovedi, jsem rada, kdyz si s tim mam o kom popovidat
@Anonymka09 píše:
Dekuji za odpoved a uklidneni
@janinaaa33333
panické ataky jsou stavy úzkosti… bušení srdce, špatný pocit v krku, kolem žaludku, brnění celého těla. proste stav pri kterém si človek myslí, že snad umře, ale ve skutecnosti je to projev uzkosti (panika).

ja zase nekde cetla, ze lide, kteri trpi visual show, tak casto mivaji tinnitus (pískání v úších). a to já mám a visual show jak prase.