Pamlsky pro kočky

835
30.12.13 11:26

Pamlsky pro kočky

Dobré dopoledne :D Napadlo mě, že založím novou diskuzi o kočičích pamlskách, vitamínách a jiným pochoutkách. Chtěla bych kočičce udělat radost nečím dobrým, ale byla bych ráda, kdybyste mi něco dopourčili. Doteď jsme vyzkoušeli Dreamies, Whiskas, Akinu, Brit Softies, Pralinky a jiné bonbonky :D Chtěla bych vyzkoušet něco jiného. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11439
30.12.13 11:38

10 deka syrového mletého hovězího, jako pamlsek bezkonkurenční :mrgreen: Takové ty různobarevné divné bonbóny tady nefrčí, kocour se toho ani nedotkne (a upřímně se ani nedivím, vypadají jako obarvené paraleny a chutnají fakt hnusně :lol: )

Docela se tu ujímá i sušené maso, je jedno, od jaké značky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.12.13 11:47

U nas frci od Gimpetu syrove. kulicky a mysky-s lososem, jogurtem a jeste cimsi. Tohle si smlsne i nase velmi vybirava madam :-)
Pak jeste pasta Maltsoft a z tesca masove tycinky, je jich v baleni 10 ks a nase kocky je zboznuji a domahali se jich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
30.12.13 11:53

V penny kupuji tyčinky, jsou balené po jedné a je jejich tam tuším 10ks (dřív byli i v DM, tam se teď nedostanu), sušené maso od brit care a pak jakékoliv syrové maso co zrovna připravuji v kuchyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
30.12.13 12:09

Olivy, zelene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
30.12.13 14:04

@miisenka Vážně? Vaše kočky jí olivy? A nebude jim z toho něco? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
30.12.13 14:55
@Ani123 píše:
@miisenka Vážně? Vaše kočky jí olivy? A nebude jim z toho něco? :D

vazne, ale len zelene..v momente jak dam na stol, tak uz oxiduhe..a nezere inak okrem granuli nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
30.12.13 15:01

Můj kocour mi žere cukroví, vànočku, pomeranče, banány… :roll: K hovezimu masu čuchne a odejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný