Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Maminky, už jsem tu řešila plínky v jedné mé diskusi a zítra jdu nakupovat, tak se potřebuji ujistit. Mám prcka 9měs, dnes váha 10,5kg..pampersky 4, už mu jsou malé, když se pokadí má to všude..mám koupit rovnou 5 nebo ty 4+??? Poradte mají je v akci, tak si chci udělat zásobu. Děkuji ![]()
@binu kombinovala bych. 4+ je stejná velikost jako 4, ale mají savější jádro, 5 je celkově větší a nemusí úplně sedět. syn měl (a má) ve stejném věku 4+ teď je mu 20 měsíců a nosí 4+ pořád (má cca 12,5 kila)
V Tescu ode dneška za 259,– to menší balení, ale od tesco club card mám ještě 20% slevu na pampers a od příbuzné 10% na celý nákup, balík mě vyjde na 180,– ![]()
My přišli na to, že syn to má všude, protože jsou mu plinky vlastně velké a netěsnily mu kolem nožiček. Taky když má plinku už hodně počuranou, tak se tam stolice už nevejde. Teď má 12 kg a vel.4 a vše ok, jen musíme hlídat, aby to neměl moc počurané. Kupujeme zelené pampers.
Prosím te, tu 20% slevu na Tesco club card jsi sehnala kde? Samozřejmě mam taky Tesco club card, ale žádná sleva mne nepřišla a to mam bodu pozehnane.. Dekuji.
4+ nejsou větší.. Takže za mě 5.. Jo a v Tescu je akce i na ty natahovácí, ta bývá málokdy ![]()