Pampers.. made in?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1715
28.9.14 22:16

@Sonreir Já zatím natrefila jen na Rusko, Maďarsko a Turecko… Británii a Němce ještě vůbec :D Uvidím teď ve čtvrtek, zase budu po dlouhé době kupovat Pampersky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
28.9.14 22:21

@karwen budou v akci konecne zelene v kaufu?? Ted byly oranzove tak uz jsou na rade co?! Jinak u nas je vesmes polsko a obcas rusko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
29.9.14 09:25

@Sonreir To nevím, já je budu brát v DM s kuponem a slevou na celý nákup ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
29.9.14 10:19

@karwen jo tak. Nevadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
1.10.14 10:21

Ty maďarské jsou shit! Kupovala jsem polské, ale pak byly nějak v akci a byly to ty maďarské. Smrad, vzhled, všechno jinak. Měla jsem sto chutí je vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.10.14 09:50

@karwen řekla bych že je materiál stejně jemný. No ty polský dost smrdí když se počurá, přes noc vůbec nevydrží.

@Sonreir nechci nic řešit. Chci se jen vyvarovat tomu, že si koupim to co nechci. To je vše:) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
6.10.14 10:04

@Annyyy Tak ty moje maďarské asi před půl rokem byly stejné jako ty co sháníš, aspoň podle obrázků a materiálu… teď jsem koupila Polské a vypadají jako ty tvoje maďarské (to je naprd, mě se víc líbí ten druhý vzhled ). Spíš si myslím že je to tak, že jsou zase nové vzhledy a ty co sháníš už neseženeš, nebo jen ze starých zásob :) A jestli se teď vyrábí jinak než dřív, to je taky možné (že tamty ti vyhovovaly a tyto ne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.10.14 11:17

@karwen to je možné.

Tak vám všem holky děkuju, chtěla jsem se jen pokusit je sehnat. Když nejde o život nejde o nic:) Všem pěkný den! Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí