Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Sonreir Já zatím natrefila jen na Rusko, Maďarsko a Turecko… Británii a Němce ještě vůbec
Uvidím teď ve čtvrtek, zase budu po dlouhé době kupovat Pampersky ![]()
@karwen budou v akci konecne zelene v kaufu?? Ted byly oranzove tak uz jsou na rade co?! Jinak u nas je vesmes polsko a obcas rusko.
@Sonreir To nevím, já je budu brát v DM s kuponem a slevou na celý nákup ![]()
Ty maďarské jsou shit! Kupovala jsem polské, ale pak byly nějak v akci a byly to ty maďarské. Smrad, vzhled, všechno jinak. Měla jsem sto chutí je vyhodit.
@karwen řekla bych že je materiál stejně jemný. No ty polský dost smrdí když se počurá, přes noc vůbec nevydrží.
@Sonreir nechci nic řešit. Chci se jen vyvarovat tomu, že si koupim to co nechci. To je vše:) ![]()
@Annyyy Tak ty moje maďarské asi před půl rokem byly stejné jako ty co sháníš, aspoň podle obrázků a materiálu… teď jsem koupila Polské a vypadají jako ty tvoje maďarské (to je naprd, mě se víc líbí ten druhý vzhled ). Spíš si myslím že je to tak, že jsou zase nové vzhledy a ty co sháníš už neseženeš, nebo jen ze starých zásob
A jestli se teď vyrábí jinak než dřív, to je taky možné (že tamty ti vyhovovaly a tyto ne)
@karwen to je možné.
Tak vám všem holky děkuju, chtěla jsem se jen pokusit je sehnat. Když nejde o život nejde o nic:) Všem pěkný den! Díky ![]()