Opruzená kačenka, plenky Pampers

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3755
20.9.14 21:11

Opruzená kačenka

PROSÍM O RADU, malá (půl roku) má opruzenou kačenku- úplné boláčky. Mažu sudocremem, ubrousky používám různé, takže nevím z jakých by to mohla mít. máme od pampers, z rossmenu ty bílé, taky ji otírám jen žínkou a vodou, zkoušela jsem mazat imazolem, to měla ještě horší. nejvíc ji na to pomáhá sudocreem, přebaluji ji po každém čůrání, takže ji v mokré plínce nenechávám- plínky používáme od narození pampers, nejprve ty bílé, teď ty zelené..nikdy to neměla takhle hodně. jednou jsem zkusila dada pleny a to se mi oprudila celá, i zadeček - měla to snad týden než jsme to vyléčili, přešla jsem zase na pampers a bylo to ok…až do teď…napadlo mě že by to mohla mít z nich. píšu sem, jestli někdo nemá podobnou zkušenost?? a jaké plínky byste mi třeba doporučili? nebo je možné, že to je z toho, že jsem přestala teď kojit a jsme na sunaru???kupované příkrmy nedávám, začla jsem ji vařit zeleninku. děkuji za případnou radu či zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Pampers Active Baby?

Přidejte zkušenost s Pampers Active Baby
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
20.9.14 21:14

To bude pravděpodobně plíseň, nikoliv opruzenina. Zajdi s ní k doktoru, napíše ti na ta Imazol, za dva tři dny bude mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.14 21:15

@misulinka27 může to být z čehokoliv. Osobně jsem vyzkoušela zelené pampers a u nás fakt nikdy víc. Nejen, že to smrdí jak sviň, ale kluk měl potom taky červené pozadí. Teď používáme obyč pleny z alberta a úplně v pohodě. A sudokrem. Jestli máš možnost, nech ji co nejčastěji nahatou, přestaň používat vlhčené ubrousky, nebo používej jen jednu značku, ať vidíš případnou reakci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
20.9.14 21:15

U nas pomohlo nepouzivat zadne vlhcene ubrousky, jen voda, na leceni mazat bolacky gencialkou a cele imazolem. Preventvne pak jen rybilka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
20.9.14 21:16

@misulinka27 Já mám teda blbou zkušenost s ubrousky Pampers. Malý měl taky pořád opruzeniny od narození téměř. Mazala jsem vším možným - bepanthen, sudocrem, rybilka. Plenky Pampers, ubrousky Pampers. Jednou jsem použila mokré ubrousky Pampers sama na sobě a myslela jsem, že vyletím z kůže, když jsem přejela přes oděrku. Přestala jsem v době těch opruzenin používat Pampers ubrousky a používala DM ubrousky zelené, pak mazala bepanthenem a opruzeniny se konečně ztratily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583

Imazol je bez predpisu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
@terinka4444 píše:
To bude pravděpodobně plíseň, nikoliv opruzenina. Zajdi s ní k doktoru, napíše ti na ta Imazol, za dva tři dny bude mít klid.
@terinka4444 píše:
To bude pravděpodobně plíseň, nikoliv opruzenina. Zajdi s ní k doktoru, napíše ti na ta Imazol, za dva tři dny bude mít klid.

nebude, imazolem sem to už mazala a má to po něm ještě horší :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.9.14 21:17
Tak jediná relevantní rada je, vezmi ji k doktoru.
@misulinka27 píše:
nebude, imazolem sem to už mazala a má to po něm ještě horší :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
20.9.14 21:18
@Fally123 píše:
Imazol je bez predpisu!

jojo je mám ho doma a nepomohlo to, ještě horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213

Já jsem třeba když byli děti malinké používala při přebalování jen vatu a vodu, připadá mi, že ubrousky jim nedělali dobře. Když dokázali sami stát raději jsem je rovnou sprchovala. Když nepomáhá imazol zkus koupit v lékarně fungicin. S těmy plenkami je to také možné, že jí vadí. Asi bych ti doporučila látkové bavlněné, ale záleží na tobě jestli si ochotná je prát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498

Ubrousky vubec nepouzivej, nase mala na to hodne trpi, proli lazdem prebaleni ji myju pod tekouci vodou a zadek jemnym mydlem. Pak. dukladne osusit, nase uz beha, takze nechavam probehnout s holym spodkem a kdyz byla. mensi, ofoukala.jsem.ji prdku fenem (pres ruku, at mas kontrolu nad teplotou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
20.9.14 21:19
@kuratkol píše:
@misulinka27 Já mám teda blbou zkušenost s ubrousky Pampers. Malý měl taky pořád opruzeniny od narození téměř. Mazala jsem vším možným - bepanthen, sudocrem, rybilka. Plenky Pampers, ubrousky Pampers. Jednou jsem použila mokré ubrousky Pampers sama na sobě a myslela jsem, že vyletím z kůže, když jsem přejela přes oděrku. Přestala jsem v době těch opruzenin používat Pampers ubrousky a používala DM ubrousky zelené, pak mazala bepanthenem a opruzeniny se konečně ztratily.

jojo ty jsem měla párkrát že jsem je dostala, jinak je nekupuju. poslední dny otírám jen vodou a žínkou ale právě že se to nelepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
20.9.14 21:20

Na bolacky take pouzivam imazol. Kdyz nezabira, tak k doktorce. Pampers ubrousky nas take prudi, zacla jsem kupovat lidlacke a mame po problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
20.9.14 21:20

Imazil nám také nepomohl, pomohla nám opakovaně genciánka - když jednou nezabrala, tak to byl tak velký problém, že nám na kožním napsala mudra kortikoidy, protože imazol nezabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
20.9.14 21:21

Hm neviděla jsem to, ale takhle z vody můžu doporučit pytiol..smrdí to strašně, ale během dne bylo po opruzeninách, bez lékařského předpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí