Opruzená kačenka, plenky Pampers

Máte zkušenost s Pampers Active Baby?

Přidejte zkušenost s Pampers Active Baby
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3755
20.9.14 21:54
@loula píše:
Nene, je to normálně klasická pasta na opruzeniny, jenom tu není moc rozšířená, já se na ni ptala v lékárně a museli mi ji akorát objednat, že nebyla na skladě. Je to nějaká španělská firma :)

aha tak jestli nezabere bepanthen tak se zkusím optat. díky za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
20.9.14 21:55
@loula píše:
Já to objevila úplnou náhodou doma, bylo to v tom novorozeneckém kufříku co dostaneš v porodnici, tak jsem to vzala že to zkusím, že už nic nemůže ublížit a stal se zázrak :D

tak to my jsme tam neměli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
20.9.14 21:56
@martina.se píše:
možná ty větší, že jsou jiné či co :think: my je fakt koupili cca 14 dní zpět, no ještě je mám, dodělávám je, ale tyhle, č. 2, smrad neuvěřitelný.. prostě chemický zápach :think:

Pravda ale je, když jsem je ještě kupovala na malou, tenkrát asi 3ky, tak jsme koupili tu velkou krabici jak bývá kolem toho pětikila v akci, a taky smrděly hodně výrazně… Už si to ale nepamatuju, mám změklý mozek po čtyřech letech doma :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.9.14 21:57
@loula píše:
Pravda ale je, když jsem je ještě kupovala na malou, tenkrát asi 3ky, tak jsme koupili tu velkou krabici jak bývá kolem toho pětikila v akci, a taky smrděly hodně výrazně… Už si to ale nepamatuju, mám změklý mozek po čtyřech letech doma :jazyk:

tak to je možné, chlap koupil balení 108 ks :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.14 21:58
@misulinka27 píše:
já právě s jejich vůni- pro někoho smradem taky nemám problém ;) a právě jediný plínky co jsem kdy vyzkoušela na starších dcerách tak jedině pampers ;) ale ne ty sleep ty jsou hrozný

tady je fakt vidět, jak je každé dítko jiné - některé se po nich oprudí, některé ho snáší dobře, to sam citlivé nosy mamin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
20.9.14 21:58
@loula píše:
Pravda ale je, když jsem je ještě kupovala na malou, tenkrát asi 3ky, tak jsme koupili tu velkou krabici jak bývá kolem toho pětikila v akci, a taky smrděly hodně výrazně… Už si to ale nepamatuju, mám změklý mozek po čtyřech letech doma :jazyk:

no asi jak která várka či co…mně zase smrděli ty bílý, tak jsme přešly na zelený. taky kupuju na feedu tu velkou krabici a jsou „voňavý“ tak nevím. už máme ale 4ky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
20.9.14 21:59
@martina.se píše:
tady je fakt vidět, jak je každé dítko jiné - některé se po nich oprudí, některé ho snáší dobře, to sam citlivé nosy mamin :mrgreen:

jojo přesně tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
20.9.14 21:59
@misulinka27 píše:
tak to my jsme tam neměli :nevim:

Ono už je to 4 roky zpátky :mrgreen: je to taková tužší textura, hodně krycí, udělá na prdelce takový film, který ji chrání od moči a stolice. Natírá se sice trošku ztuha, a je dobré před použitím mnout celou pastu v dlaních, trošku změkne ;) pokud by na ni došlo, doufám, že vám pomůže. Kdyžtak mi pak můžeš dát vědět, zda je ještě k sehnání, je to přece jen pár let :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3755
20.9.14 22:00

Holky tak díky za tipy a už to tady balím. nejprve zkusím ten bepanten. a jen vodu a žínku:) dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
20.9.14 22:01
@loula píše:
Ono už je to 4 roky zpátky :mrgreen: je to taková tužší textura, hodně krycí, udělá na prdelce takový film, který ji chrání od moči a stolice. Natírá se sice trošku ztuha, a je dobré před použitím mnout celou pastu v dlaních, trošku změkne ;) pokud by na ni došlo, doufám, že vám pomůže. Kdyžtak mi pak můžeš dát vědět, zda je ještě k sehnání, je to přece jen pár let :kytka:

aha takže je možný že už ji neseženu, zadala jsem to na netu a to se koupit nedá..tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.14 22:03
@misulinka27 píše:
jojo přesně tak ;)

stejně tak i ty mastičky atd.. pořád nadávám, proč nedělají nějaká pidibalení všeho, bo člověk to musí prostě ozkoušet.. tak jak se všim - sprcháče, mazání, plíny atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
20.9.14 22:04
@misulinka27 píše:
no asi jak která várka či co…mně zase smrděli ty bílý, tak jsme přešly na zelený. taky kupuju na feedu tu velkou krabici a jsou „voňavý“ tak nevím. už máme ale 4ky

Ty bílé, na to že jsou nějaký extra prémium péče, tak malý se do nich jednou vyčural, a už tahal u zadku takovou tu nach*anou kouli :roll: a pelichaly, když v nich chvilku poposedával po koberci, začaly se z nich po kouskách uvolňovat ty vlákna a měla jsem to všude :cert: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Ivanesca
20.9.14 22:31
:kytka:

Příspěvek upraven 12.10.14 v 23:19

• Citovat
  • Upravit
213
20.9.14 22:40

Pokud vím opruzeniny způsobují kvasinky konkrétně Candida, na tu je clotrimazol (Imazol), ten nemusí vždycky zabrat nám také jednou nepomohl a pomohl právě fungicin, který má jinou účinnou látku. Pravda je, že holčička už byla starší, nevím jestli je vhodný i pro 6 měsíční, to se asi opravdu porad s dr. Jinak já jsem vždy používala Pampers ty zelené a používám doteď i když už je má jen na spaní. Všechny ostatní mi právě buď smrděli nebo po nich byly děti opruzené. Ale známá třeba zase kupovala jen Pampers premium, protože prý po zelených se malý osypal, tak asi každému vyhovuje něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
20.9.14 22:45

Taky mě napadl pytiol, když teda ani Imazol nezabírá :/…

jinak… moje malá to měla vždy v době, kdy jí sestupovali nebo se prořezávaly zoubky.. měla vždy takové opruzeniny, že to měla až skoro do krve.. prostě hrůza a nepomáhalo nic… sotva se zoubek objevil, opruzeniny přešly.. na to, jak to vypadalo hrozně, tak jsem ale měla pocit, že jí to snad ani nebolí…

nevidíš třeba souvislost, jestli se netlačí první zoubek???
U druhého dítěte jsem to nezažila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky