Opruzená kačenka, plenky Pampers

Máte zkušenost s Pampers Active Baby?

Přidejte zkušenost s Pampers Active Baby
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
29.4.15 11:21

@araw Hele ja se nikomu nesmeju! Byl to jen hezky nazev tematu…nezne jsem to myslela, sama jsem Kacenka ;) Hele chyby dela kazdy…a ja pisu holt casto zbrkle ;) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1803
29.4.15 12:35

Bepanthen nepomáhá. Začala jsem otirat černým čajem a fenuju, at to ma opravdu suché…dnes jdu do DM drogerky se podívat na jakési ekoplenky- mate zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.15 13:10

@evulkanov taky ji nechavej co to pujde nahatou vetrat…

• Citovat
  • Upravit
3755
29.4.15 13:12
@Kamikadze píše:
bepanthen jsi zkousela?

tuto diskuzi jsem zakládala před půl rokem. ;) ano i bepanthen jsem zkoušela…nepomohlo nic, ani čistá voda, ani heřmánkový čaj, ani různé mastičky atd…nakonec nás zachránil PYTIOL a měla to malá z přechodu na zeleninku. od té doby je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
29.4.15 13:13
@evulkanov píše:
Bepanthen nepomáhá. Začala jsem otirat černým čajem a fenuju, at to ma opravdu suché…dnes jdu do DM drogerky se podívat na jakési ekoplenky- mate zkušenost?

zkus pytiol…taky jsem myslela že to měla z plen a neměla. ani z ubrousků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
29.4.15 13:39

@misulinka27 prý je to Pro deti od 10 let, tak má obavy, at ji to něco neudělá. Nevim:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
29.4.15 13:45

@misulinka27 pimafucort mast..pouzivat max 5 dni..po kazde umyvat pod vodou…a do sucha utrit..to jedine pomohlo nam..vystridala jsem vsechny masti a kremy..a po dvou mesicich zabral az ten pimafucort..je ale na predpis..hlavne zadne vlhcene ubrousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
29.4.15 13:52
@evulkanov píše:
@misulinka27 prý je to Pro deti od 10 let, tak má obavy, at ji to něco neudělá. Nevim:-(

jojo je ale bavila jsem se s dětstkou sestřičkou v nemocnici a prý to mažou taky mladším dětem a dávala to i svým dětem a nikdy nic se nestalo…- jasný tak u někoho se může objevit alergie ale to může i u jiné masti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
29.4.15 13:53
@Aony píše:
@misulinka27 pimafucort mast..pouzivat max 5 dni..po kazde umyvat pod vodou…a do sucha utrit..to jedine pomohlo nam..vystridala jsem vsechny masti a kremy..a po dvou mesicich zabral az ten pimafucort..je ale na predpis..hlavne zadne vlhcene ubrousky.

já jsem zakladatelka- problém už nemáme ;) ale díky. nám pomohl pytiol a ubrousky nám nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
29.4.15 19:05

@misulinka27 tak jsem to mazla Pityolem, uz jsem nevěděla, co s tím:-( ma to rudé šíleně:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
6.5.15 09:04
@evulkanov píše:
@misulinka27 tak jsem to mazla Pityolem, uz jsem nevěděla, co s tím:-( ma to rudé šíleně:-(

tak jak to vypadá? pomohlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
6.5.15 10:16

@misulinka27 tak nakonec jsem to namazala genciankou, nechala pres noc tak a pak mazala pres den po kazdem prebaleni zinkovou masti a pomohlo to. pityol jsem tedy namazala jen jednou a pak jsem se rozhodla pro tu gencianku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
6.5.15 10:22
@evulkanov píše:
@misulinka27 tak nakonec jsem to namazala genciankou, nechala pres noc tak a pak mazala pres den po kazdem prebaleni zinkovou masti a pomohlo to. pityol jsem tedy namazala jen jednou a pak jsem se rozhodla pro tu gencianku.

aha a dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
6.5.15 11:42

@misulinka27 ano, hned druhy vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
6.5.15 12:54