Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj,
máme doma týdenního chlapečka. V porodnici nám doporučovali dávat ho spinkat na bok a boky střídat. Jenže on se nám, hlavně v noci, skoro pokaždé prokaká, takže máme dost velkou spotřebu pyžamek (2 - 3 za noc). A pokud se neprokaká, počůrá se při přebalování.
Máme plenky Pampers premium care (ty bílé), jenže prostě ty boky asi nejsou u žádných plenek dělané na takovou nálož.
Nemáte nějaké fígle?
Díky moc.
Máte zkušenost s Pampers Premium Care s upevňovacími pásky?
Přidejte zkušenost s Pampers Premium C...Vyměnit plínky? já jsem spokojená s těma šmoulíma s alberta, jsou zrovna v akci nebo babydream z rosmannu
Zkusit jiné plínky, některé sednou líp, některé hůř…no a hlavně se obrnit a mít zásobu pyžamek ![]()
Kup si plinky happy bella ci jak se presne jmenujou. Pres ty jedine se mi mala neprokakala a neprocurala. Mam ted nejake pemprs a to je hruza. Neustale prevlikam malou a vsechno kde lezi. Uz se tesim az dojdou.
Klukům držely jenom ty zelené tesco a babydream. Pampers totálně protekly. Když ne kolem nožiček, tak u zádíček ![]()
@vykyluci větší velikost plen, jakmile byly děti furt pročůrané nebo prokakané, bylo jasný, že nestačí. S větší velikostí se to hodně zlepšilo.. Nemáte cvalíka?
Já blbec si myslela, že ty bílé Pampers jsou nejlepší, prostě premium care. Máme dva balíky jedniček, malý má 3,5 kg.
Tak nevím, jestli se na ně vyprdnout a koupit jiné jedničky. Co když zase nesednou? Ach jo…
Nemusí sedět tvar plínek, ale ono se to brzo změní, bude kakat v jinou doba a jinak často, tyhle plínky sedět budou, zato jiné ne.. Dávala bych nahoru jen triko, nic zapínacího mezi nohama, pod něj jednorázovou podložku a s trochou štěstí to odnese jen plínka a podložka.
@vykyluci píše:
Já blbec si myslela, že ty bílé Pampers jsou nejlepší, prostě premium care. Máme dva balíky jedniček, malý má 3,5 kg.
Tak nevím, jestli se na ně vyprdnout a koupit jiné jedničky. Co když zase nesednou? Ach jo…
To bych spíš koupila nejdřív dvojky a kdyby byly ještě velké, časem doroste.
@vykyluci - zkus v rossmannu koupit vzorky babydream po 2 ks.
Škoda, že už mám odrostlejší dítko, poslala bych ti vzorek babylove..
Tohle prokakávání byl přesně ten důvod, který mě nakopl dodat si odvahu a začít látkovat
látkové plenky a na tom svrchní kalhotky udržely vše ![]()
Mě se tohle děje, když jsou dceři pliny malý. Zkusila bych koupit dvojky. já pouzivam jen pampers a nemůžu si stěžovat.
Náš malej se taky zezačátku prokakával když měl Pampers premium care ![]()
Změnili jsme plíny a od té doby se to nestalo. Střídám Pampers active baby, sleep and play, ty babycosi z Rossmanna a oranžový Happy Mimi
i Panda byly ok. Koupila bych jiný jedničky a i dvojky.. taky jsem musela vyzkoušet. Syn se zase budil každou noc promočenej teď nedávno. Měl zelený pampers trojky tak jsem koupila 4 a je sucho
..zkusila bych větší a s pružnýma páskama.
To je zvláštní já jsem taky od narození používala Pampers Premium care (pro mě ty nejlepší plenky), malý spal taky na boku a za rok se nám prokakal, tak možná 4×.