Novorozenec spí na boku a prokakává se

373
11.9.14 18:20

Novorozenec spí na boku a prokakává se

Ahoj,
máme doma týdenního chlapečka. V porodnici nám doporučovali dávat ho spinkat na bok a boky střídat. Jenže on se nám, hlavně v noci, skoro pokaždé prokaká, takže máme dost velkou spotřebu pyžamek (2 - 3 za noc). A pokud se neprokaká, počůrá se při přebalování.
Máme plenky Pampers premium care (ty bílé), jenže prostě ty boky asi nejsou u žádných plenek dělané na takovou nálož.
Nemáte nějaké fígle?
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Pampers Premium Care s upevňovacími pásky?

Přidejte zkušenost s Pampers Premium C...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12262
11.9.14 18:23

Vyměnit plínky? já jsem spokojená s těma šmoulíma s alberta, jsou zrovna v akci nebo babydream z rosmannu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.9.14 18:30

Zkusit jiné plínky, některé sednou líp, některé hůř…no a hlavně se obrnit a mít zásobu pyžamek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
11.9.14 18:31

Kup si plinky happy bella ci jak se presne jmenujou. Pres ty jedine se mi mala neprokakala a neprocurala. Mam ted nejake pemprs a to je hruza. Neustale prevlikam malou a vsechno kde lezi. Uz se tesim az dojdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
11.9.14 18:32

Klukům držely jenom ty zelené tesco a babydream. Pampers totálně protekly. Když ne kolem nožiček, tak u zádíček :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
11.9.14 18:36

Zlaté čtvercové pleny :-)

• Citovat
  • Upravit
4724
11.9.14 18:39

@vykyluci větší velikost plen, jakmile byly děti furt pročůrané nebo prokakané, bylo jasný, že nestačí. S větší velikostí se to hodně zlepšilo.. Nemáte cvalíka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
11.9.14 18:42

Já blbec si myslela, že ty bílé Pampers jsou nejlepší, prostě premium care. Máme dva balíky jedniček, malý má 3,5 kg.
Tak nevím, jestli se na ně vyprdnout a koupit jiné jedničky. Co když zase nesednou? Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
11.9.14 18:43

Nemusí sedět tvar plínek, ale ono se to brzo změní, bude kakat v jinou doba a jinak často, tyhle plínky sedět budou, zato jiné ne.. Dávala bych nahoru jen triko, nic zapínacího mezi nohama, pod něj jednorázovou podložku a s trochou štěstí to odnese jen plínka a podložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
11.9.14 18:44
@vykyluci píše:
Já blbec si myslela, že ty bílé Pampers jsou nejlepší, prostě premium care. Máme dva balíky jedniček, malý má 3,5 kg.
Tak nevím, jestli se na ně vyprdnout a koupit jiné jedničky. Co když zase nesednou? Ach jo…

To bych spíš koupila nejdřív dvojky a kdyby byly ještě velké, časem doroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17015
11.9.14 18:50

@vykyluci - zkus v rossmannu koupit vzorky babydream po 2 ks. ;) Škoda, že už mám odrostlejší dítko, poslala bych ti vzorek babylove..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
11.9.14 19:23

Tohle prokakávání byl přesně ten důvod, který mě nakopl dodat si odvahu a začít látkovat ;) látkové plenky a na tom svrchní kalhotky udržely vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
11.9.14 20:20

Mě se tohle děje, když jsou dceři pliny malý. Zkusila bych koupit dvojky. já pouzivam jen pampers a nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
11.9.14 20:24

Náš malej se taky zezačátku prokakával když měl Pampers premium care :palec:
Změnili jsme plíny a od té doby se to nestalo. Střídám Pampers active baby, sleep and play, ty babycosi z Rossmanna a oranžový Happy Mimi :) i Panda byly ok. Koupila bych jiný jedničky a i dvojky.. taky jsem musela vyzkoušet. Syn se zase budil každou noc promočenej teď nedávno. Měl zelený pampers trojky tak jsem koupila 4 a je sucho :D..zkusila bych větší a s pružnýma páskama.

• Citovat
  • Upravit
141
12.9.14 07:06

To je zvláštní já jsem taky od narození používala Pampers Premium care (pro mě ty nejlepší plenky), malý spal taky na boku a za rok se nám prokakal, tak možná 4×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí