Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj,už nějaký den sháním pampers plíny na noc (č.5),ale nikde je nemají
.Vyrábí se ještě?Mají jen pampers active baby.
Hojky,
jestli myslíš Sleep&Play tak jsem u nás v kauflandu viděla skoro jenom 5
a mají je teď v akci ![]()
já teda kupuji č.4(-vždy jen v akci) a vidím všude jen č.3 a č. 5 , tak se dívím, že 5nemůžeš sehnat.
Ahoj,
sleep and play kupuji ve schleker drogerie, mají tam vždy jen 3 nebo 5, 4 hledám marně…
Teď jsem zkusila koupit Pampers AB, tak jsem zvědavá…jsou i dost v akci.
Jo vyrábíme, to je divný, že je tam nemáte, to jim došly zásoby či co? Odkud jsi a kde nakupuješ, zkusím se poptat odběratele poblíž tebe
když tak jim pár přišoupnem, jestli už je neobjednali
Laajo- ono záleží, kolik si objednají v centrálním skladu a kdy jim to vozí, možná tam u vás je hodně maminek zrovna se stejně starými dětmi a obchodník to jaksi „nevychytal“
Dneska jsem na Sleep and Playky viděla reklamu v TV, jsou v akci v Hypernově ![]()
Tak to je hezky, koukam kdo co shani, nikde sehnat nemuze. Ja zase shanim vecne dvojky, ty v tom bilem/zlutem ci jakem baleni a mam vecne smulu, tak mam doma pampersky od kazdyho balik. Vsude narazim jen na sleep and play, nebo ty v tom zelenem baleni economy ![]()
Sleep and play 5 beru taky. Mají je v drogerii Rossmann a Kauflandu
Lowel píše:
Jo vyrábíme, to je divný, že je tam nemáte, to jim došly zásoby či co? Odkud jsi a kde nakupuješ, zkusím se poptat odběratele poblíž tebekdyž tak jim pár přišoupnem, jestli už je neobjednali
Bydlím kousek od Lanškrouna a opravdu tu nejdou sehnat.
tislerka82 píše:
Hojky,
jestli myslíš Sleep&Play tak jsem u nás v kauflandu viděla skoro jenom 5a mají je teď v akci
Kaufland mám dost daleko,ale asi se tam budu muset rozjet,ach jo to mě ty plíny přijdou dráž.
Co objednat přes net? Koukala jsem, že je prodávají na lekarna.cz.
tislerka82 píše:
Hojky,
jestli myslíš Sleep&Play tak jsem u nás v kauflandu viděla skoro jenom 5a mají je teď v akci
Teď jsem si tak uvědomila,to taky nejsou ony.Ty mají oranžový obal,mám na mysli s modrým obalem a je na něm zajíček ležící na měsíčku.
aha, tak teď koukám že to jsou ty stejný co jsem ti poslala v příspěvku nahoře, jen jich tady je míň ![]()
Příspěvek upraven 16.01.11 v 08:37