Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky maminy, chtěla bych se zeptat jestli máte některá zkušenost s plínami tesco nebo clever. jak jste s nimi byli spokojeni. a které myslíte že jsou lepší. děkuji za odpovědi
Kamaradka uziva Tesco, jsou lepsi nez Pampers, Pamprsky ji mala procura za 2hodky a ma to i na dupackach atd, Tesco vydrzi i dyl ![]()
clever jsou fajn, povedlo se mi je koupit na akci za 119 balik ![]()
pett myslim, ze kolem 180, ale jista si nejsem, nemame Billu bllizko, nakupuji tam, jen kdyz jedeme od tchyne ![]()
kazdopadne nekupuj jejich vlhcene ubrousky, clever ubrousky smrdi, ale pekelne, to je lepsi smrad bobku ![]()
No vzhledem ktomu,že jsem v Bille dělala a znám ten jejich slavnej clever
Jsem pro Tesco pleny,malá je chvíli používala a byly super
A kamarádka je používá na děti už od narození a je snima mooc spokojená taky ![]()
Lepší jsou dle mě Tesco(na Pampers ale podle mě nemají,ty se mě zdají nejlepší) vyhovují mi jak zelené tak ty Gaga(gaga jsou dle mě lepší)Clever mi přijdou dost tlusté,a pro nás měli i blbý tvar(malému plenka moc neseděla),ale bývají za dobrou cenu.
Myslím,že každá maminka napíše něco jiného.
Tesko jsou fajn - kupuju, když nesežnem Pampersky v akci, Clever jsou hrozně tuhy a nepodajny. Moje zkušenost…
Ahoj, clever plenky stojí normálně 209 nebo 219 Kč. Nakupujeme v akcích a jsou to jedny z mála plínek, které neprotíkají… Vydrží v pohodě i v noci ![]()
Tesco nemáme poblíž, takže s jejich plenkama srovnání nemám ![]()
Já jsem s Tecso plenama spokojená nebyla, ale celkem jsem spokojená s Babylove z DM, ale za mě jsou Pampersky a Huggies nejlepší.
Aluník píše:
Já jsem s Tecso plenama spokojená nebyla, ale celkem jsem spokojená s Babylove z DM, ale za mě jsou Pampersky a Huggies nejlepší.
Jj Babylove jsou taky super,ale od narození jsme používaly Huggies Premium a podle mě se dost zhoršily,tak jsme přešli na Tesco a ty Babylove a spokojenost ![]()
Příspěvek upraven 12.01.11 v 12:07
Používáme tesco plínky a jsme moc spokojení, clever jsme neměli. Teď zrovna je akce na tesco pleny, balík za 179 Kč ![]()
My používáme Tesco zelené a jsou super. Po Huggies mi malá olezla, Pampersky mi pročůrala.