Babylove smrdí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
catie
5.1.11 04:42

Babylove smrdí?

Ahoj, doteď jsme používali plenky Babylove newborn a pak velikost 2 (zelené) a byly naprosto super, naše nejoblíbenější. Teď jsme ale přešli na velikost 3 a po otevření balíku mě praštil přes nos takový chemický zápach. Ty předchozí velikosti nebyly cítit vůbec. Všiml si toho i někdo jiný, nebo mám třeba smůlu na blbé balení?

Mohlo by to být i tím, že od této velikosti jsou plenky trošku jiné, ty menší byly zvenku tužší, ale uvnitř pěkně měkké. Tyto větší jsou měkčí i zvenčí, aby se dětem líp lezlo.

Celkem mě to štve, měla jsem favorita a teď abych hledala jiné…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14546
5.1.11 06:53

tak toho jsem si nikdy nevšimla a používali jsme je dost, takže bych asi řekla za sebe, že je to špatné balení- zkus je jít vyměnit, ale nemyslím si, že by to bylo něco vážnýho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
5.1.11 10:03

Díky za radu, jak byly přes noc otevřený, tak trochu vyčuchly…možná mám přecitlivělý šňupák :). Vyměnit je nemůžu, nemám už lístek. Zkusím je nechat vyvětrat a pozorovat, kdyby něco.

• Citovat
  • Upravit
5100
5.1.11 14:20

Babylove používáme hodně a jako „nejlepší“ na noc a cesty. 8-) Zatím nikdy nepáchly( teda čistý :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
10.1.11 23:17

zkus zavolat na infolinku - mám takový pocit že babylove výrobky půjdou vyměnit i bez účtu - je to jen pro dm výrobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
11.1.11 16:13

Diky za tip, no uz je pozde, celkem vycuchly, tak jsem je vypotrebovala. Uz jsem koupila nove baliky a ty uz byly ok - kdovi, kde ty plenky skladovali :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
12.1.11 00:43
Diky za tip, no uz je pozde, celkem vycuchly, tak jsem je vypotrebovala. Uz jsem koupila nove baliky a ty uz byly ok - kdovi, kde ty plenky skladovali :nevim:

To bude možná tím skladováním,my je taky používaly hodně,ale nikdy nesmrděly :wink: teda ty nepoužitý :mrgreen: Za nás to jsou jedny z nej plínek.. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure