Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
tak toho jsem si nikdy nevšimla a používali jsme je dost, takže bych asi řekla za sebe, že je to špatné balení- zkus je jít vyměnit, ale nemyslím si, že by to bylo něco vážnýho… ![]()
Díky za radu, jak byly přes noc otevřený, tak trochu vyčuchly…možná mám přecitlivělý šňupák
. Vyměnit je nemůžu, nemám už lístek. Zkusím je nechat vyvětrat a pozorovat, kdyby něco.
Babylove používáme hodně a jako „nejlepší“ na noc a cesty.
Zatím nikdy nepáchly( teda čistý
)
zkus zavolat na infolinku - mám takový pocit že babylove výrobky půjdou vyměnit i bez účtu - je to jen pro dm výrobek
Diky za tip, no uz je pozde, celkem vycuchly, tak jsem je vypotrebovala. Uz jsem koupila nove baliky a ty uz byly ok - kdovi, kde ty plenky skladovali ![]()
To bude možná tím skladováním,my je taky používaly hodně,ale nikdy nesmrděly
teda ty nepoužitý
Za nás to jsou jedny z nej plínek.. ![]()
Ahoj, doteď jsme používali plenky Babylove newborn a pak velikost 2 (zelené) a byly naprosto super, naše nejoblíbenější. Teď jsme ale přešli na velikost 3 a po otevření balíku mě praštil přes nos takový chemický zápach. Ty předchozí velikosti nebyly cítit vůbec. Všiml si toho i někdo jiný, nebo mám třeba smůlu na blbé balení?
Mohlo by to být i tím, že od této velikosti jsou plenky trošku jiné, ty menší byly zvenku tužší, ale uvnitř pěkně měkké. Tyto větší jsou měkčí i zvenčí, aby se dětem líp lezlo.
Celkem mě to štve, měla jsem favorita a teď abych hledala jiné…