Pampers Sleep & Play - svědění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7257
31.12.10 16:48

pampers-hrůza

maminky,mám problém s oranžovýma pamperskama sleep&play č.5. Při každym přebalování má prcek všude ten gel z plenky a mám pocit že ho to pak svědí. Nechápu to,používala jsem je už od narození a nikdy nebyl problem. Až u čísla 5. Měli jste to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
31.12.10 16:54

jo s pampers sleep and play mám jen negativní zkušenosti, nemají pružné pásky synovi se zařezávaly do boků v noci je pročůrával a ten gel měl taky všude… Sice jsou za dobropu cenu ale kvalita hrůza!!!

já jsem ted vychytala super akci na pleny pampres AB v tescu je měli za 325plu jsem měla 3× vytitěný kupon na slevu 50kč na pampers AB do tesca, takže jsem jeden balík koupila za 275 kč :) :dance:

• Citovat
  • Upravit
325
31.12.10 16:57

Já používám pampers active baby, ze začátku jsem používala pampers sleep and play … a rozhodně jsem nebyla spokojená, malá se ráno probudila prorůčaná, pyžamo mokré takže jsem to vyměnila za active baby a jsem jenom spokojoená :palec: protože to má pružný pás a nestalo se, aby je pročůrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.10 17:06

Taky jsem je koupila.na Kubu byli v poho,ale ted jsou strašný.jednak smrdí a Mates má z nich červený zadeček:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
31.12.10 17:10

Já pampers sleep and play používám jen přes den a jen když jsme doma, s gelem problémy nemám, ale jsme zatím jen u čísla čtyři. Jinak mám také zkušenosti s pročůráváním. Na noc jedině active baby a vydrží i celou noc :potlesk: , aniž by se pročůral. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
31.12.10 17:12

Mame cislo 5 a krom toho ze jsou trosku mensi tak jsou v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
31.12.10 17:19

pamatuju že když byl malej menší tak sem mu je jednou koupila a měl z toho vyrážku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
31.12.10 17:23

Já koupila sleep and play jednou a naposledy. Jsou to nejhorší plenky, jaké jsem zkusila. :cert:

• Citovat
  • Upravit
4092
31.12.10 17:59

podle mně jsou sleep and play hnus :poblion: už bych je nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
31.12.10 18:55
xzuzkax píše:
Já koupila sleep and play jednou a naposledy. Jsou to nejhorší plenky, jaké jsem zkusila. :cert:

Já je mám jako druhé nejhorší první nejhorší byly BELLA HAPPY :poblion: to pročůral okamžitě a byl pořád mokrej :cert:

• Citovat
  • Upravit
11502
31.12.10 19:30

Taky jsem je používala, pak ale přestaly mít pružný pásky a malej je měl věčně pročůraný a prosrajděný, takže jsem nejvíc byla spokojená s Pampers activ baby a nebo s Huggies premium, ty mu na noc vydržely.

Ten kupon jsem taky měla 2× vytištěný, ale v Tescu je měli vyprodaný a v Intersparu na ně měli zrovna taky akci 20%, tak jsem jí dala ještě ty kupony a ona si je vzala, něco tam namačkala, ale když jsem se podívala na tu účtenku, tak tam těch 50,– (100,–) strženo nebylo! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
31.12.10 19:36

tak já teda jedu v látce,na noc babylove a tyhle oranžový hnusy jsem dostala od někoho do kouta…rozbila se mi pračka a tak jsem jeden den než přijel opravář musela dát hnusky,po tomhle nám naskákali oupínky,řval jak blbej malej, to co poberou přes noc babylove to tyhle smrady teda nevzaly,byl pročůranej až kam a přitom velikostně jsem měla obě plínky stejně velký…podle mě jsou to vyhozený peníze,jinak měi jsme na noc taky pleny clever z billy a s těma jsem byla taky moc spokojená a byli za dobrou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.12.10 19:57

no já nevim mě tak hrozný nepřišly :nevim: ale asi hold budu muset dát jiný kdž ty 5 jsou na ho..o! Akorát mě štve že ty AB jsou tak drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
1.1.11 10:06
Ten kupon jsem taky měla 2× vytištěný, ale v Tescu je měli vyprodaný a v Intersparu na ně měli zrovna taky akci 20%, tak jsem jí dala ještě ty kupony a ona si je vzala, něco tam namačkala, ale když jsem se podívala na tu účtenku, tak tam těch 50,– (100,–) strženo nebylo! :cert:

To je jasný, že když sis ho vytiskla 2× na stejném počítači. To se ti tam našte stejný čárový kód a ten druhý ti neprode, musíš na jiných počítačích to tisknout :wink:

• Citovat
  • Upravit
Jandová
28.3.11 07:28

hrůza

vždy jsem s Pampers Sleep and play byla spokojená,starší dcera na nich vyrostla a bez problémů,ted mám 16ti měsíčního synka a ten je pročůrá během noci a pásek u bříška praskne a ty malé drobné kuličky má až pod krkem,nechci domýšlet,co by se stalo,kdyby je spolkl!!!hrůza pleny,buď by se výrobci měli nad sebou zamyslet,nebo je stáhnout z trhumjsou nebezpečné!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure