Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, začali jsme před pár dny používat nové Pampers Active Baby (obláčkové došly, takže nastoupily puntíky…) Malý se nám poprvé parádně oprudil
A nějak se mu to nehojí, zkoušeli jsme genciánku, pak Imazol… Teď čekáme, co udělá lékárenská rybilka… Napadlo mě ale, jestli to nemůže být z té změny plínek? Nemáte někdo takovou zkušenost taky? (mohl by to teoreticky mít i z ovocných příkrmů, ale zase by se přece oprudil dřív a ne až po týdnu ovocných svačinek
)
To z těch plen nebude,spíš bych volila ty příkrmy… Složení plíny se nezměnilo, jen je podle některých méně kvalitní, protože je tenčí
ale funkčnost je stejná…třeba mu nesedl jen jeden konkrétní druh ovoce..kdo ví… ale také to může být opruzenina bez příčiny, kamarádky syn byl opruzený přes měsíc a nikdo nevěděl proč až atb mastičkou to zmizelo
Příspěvek upraven 27.12.10 v 21:38
Zkoušeli jste plíny na chvilku vyměnit? Dala bych něco fakt neparfémovaného bez různých chemických sajrajtů, třeba Alany z DM jsou hodně „přírodní“, uvidíš, jestli se to zlepší.
Jinak po různých plínách se různé děti už oprudili, měli reakci na něco v plíně.
Michaelakkk píše:
To z těch plen nebude,spíš bych volila ty příkrmy… Složení plíny se nezměnilo, jen je podle některých méně kvalitní, protože je tenčíale funkčnost je stejná…
Jj, sajou stejně (zdá se mi). ale „voněj“ nějak víc, tak mě to napadlo…
Mám teda raděj ovocné příkrmy vyřadit? (Stejně ovoce jíst moc nechce, zaleninu baští s chutí…)
Gladys píše:
Zkoušeli jste plíny na chvilku vyměnit? Dala bych něco fakt neparfémovaného bez různých chemických sajrajtů, třeba Alany z DM jsou hodně „přírodní“, uvidíš, jestli se to zlepší.
Jinak po různých plínách se různé děti už oprudili, měli reakci na něco v plíně.
Nezkoušeli
Díky za tip, ty Alany koupím!
dornicka píše:Michaelakkk píše:Jj, sajou stejně (zdá se mi). ale „voněj“ nějak víc, tak mě to napadlo…
To z těch plen nebude,spíš bych volila ty příkrmy… Složení plíny se nezměnilo, jen je podle některých méně kvalitní, protože je tenčíale funkčnost je stejná…
Mám teda raděj ovocné příkrmy vyřadit? (Stejně ovoce jíst moc nechce, zaleninu baští s chutí…)
Mě teda nepřijde, že vonívíce mám doma ještě ty obláčkové tak jsem si čuchla koboum a rozdíl nevidím
já bych na tvém místě ovoce nevyřadila, ale třeba zkoušela dávat jen jeden druh pár dní když mu potom nic nebude tak přidat druhý a takhle postupně vyřazovat a pamatovat si co jsi dala a co ne… třeba to ale z ovoce není kdo ví, malej se mi oprudil po borůvkové přesnídávce
Mě se ty nové pampersky zdají taky takové ošizené, spíš jsou stejné jako ty sleep and play taky od pampers. A voní taky tak jako heřmánkově. Ale neopruzuje se mi po nich. Nejhorší plíny co jsem měla byly Helen Harper, po těch se mu udělala vyrážka na bocích v místě tech pružných pásků
a to dost.
Michaelakkk píše:dornicka píše:Mě teda nepřijde, že vonívíce mám doma ještě ty obláčkové tak jsem si čuchla koboum a rozdíl nevidímMichaelakkk píše:Jj, sajou stejně (zdá se mi). ale „voněj“ nějak víc, tak mě to napadlo…
já bych na tvém místě ovoce nevyřadila, ale třeba zkoušela dávat jen jeden druh pár dní když mu potom nic nebude tak přidat druhý a takhle postupně vyřazovat a pamatovat si co jsi dala a co ne… třeba to ale z ovoce není kdo ví, malej se mi oprudil po borůvkové přesnídávce
Je možný, že ty obláčkový (zbývající) už byly vyčuchlý a puntíkáče z nově otevřenýho balíku voněly proto víc
Já právě dávala ovoce po třech dnech a dobrý, až teď, jedu druhý kolečko (jablko, hruška, banán) a najednou je opruzenej… Takže nevím z čeho ![]()
Anemohlse ti třeba venku zapařit? taková opruzenina se taky držídlouho, větráte prdku?
me treba dlooouho pampersky vyhovovali…a pak se najednou mala zacala opruzovat…a ted kdykoliv jsme nekde kde si musime pujcit pampersku tak je okamzite opruzena…takze jedem v tesco plinach a pohoda. jina na ty opruzeniny nam okamzite zabira krem nivea SOS…na tu ani rybilka ani nic nema…tedy na zadecek nasi terky ![]()
Michaelakkk píše:
Anemohlse ti třeba venku zapařit? taková opruzenina se taky držídlouho, větráte prdku?
Větráme dvakrát denně
S tím zapařením fakt nevím, možný je všechno ![]()
nám nevadí ty nové, ani ty předešlé.. střídám to s Huggies super flex, ty má na noc, a přes den pampersky AB, a opruzeniny nemá, ani po těch „puntíkatých“ ![]()
Huggies plenky Premium ty jsou nejlepší.Jinak tu genciánu mažeš tak dlouho dokud to nezmizí. ![]()
Anonymní píše:
Huggies plenky Premium Superflex ty jsou nejlepší.Ty co jsou na 12 hodin!!
dornicka píše:
Ahoj holky, začali jsme před pár dny používat nové Pampers Active Baby (obláčkové došly, takže nastoupily puntíky…) Malý se nám poprvé parádně oprudilA nějak se mu to nehojí, zkoušeli jsme genciánku, pak Imazol… Teď čekáme, co udělá lékárenská rybilka… Napadlo mě ale, jestli to nemůže být z té změny plínek? Nemáte někdo takovou zkušenost taky? (mohl by to teoreticky mít i z ovocných příkrmů, ale zase by se přece oprudil dřív a ne až po týdnu ovocných svačinek
)
Ahoj,ještě mě napadlo-nerostou prckovi zoubky?Z toho jsou taky dost časté opruzeniny,protože mívají i agresivnější stolici.Jinak já je používám taky a dobrý,sajou jako ty staré a nemáme problém,vydrží celou noc a beru je jako nejlepší plenky a i vůně mi přijde stejná,sleepky smrdí o hodně víc..