Puntíkaté Pampers AB - způsobení opruzenin?

584
27.12.10 21:34

Puntíkaté Pampers AB - způsobení opruzenin?

Ahoj holky, začali jsme před pár dny používat nové Pampers Active Baby (obláčkové došly, takže nastoupily puntíky…) Malý se nám poprvé parádně oprudil :-( A nějak se mu to nehojí, zkoušeli jsme genciánku, pak Imazol… Teď čekáme, co udělá lékárenská rybilka… Napadlo mě ale, jestli to nemůže být z té změny plínek? Nemáte někdo takovou zkušenost taky? (mohl by to teoreticky mít i z ovocných příkrmů, ale zase by se přece oprudil dřív a ne až po týdnu ovocných svačinek :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
27.12.10 21:36

To z těch plen nebude,spíš bych volila ty příkrmy… Složení plíny se nezměnilo, jen je podle některých méně kvalitní, protože je tenčí :mrgreen: ale funkčnost je stejná…třeba mu nesedl jen jeden konkrétní druh ovoce..kdo ví… ale také to může být opruzenina bez příčiny, kamarádky syn byl opruzený přes měsíc a nikdo nevěděl proč až atb mastičkou to zmizelo

Příspěvek upraven 27.12.10 v 21:38

• Citovat
  • Upravit
31594
27.12.10 21:37

Zkoušeli jste plíny na chvilku vyměnit? Dala bych něco fakt neparfémovaného bez různých chemických sajrajtů, třeba Alany z DM jsou hodně „přírodní“, uvidíš, jestli se to zlepší.
Jinak po různých plínách se různé děti už oprudili, měli reakci na něco v plíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.12.10 21:38
Michaelakkk píše:
To z těch plen nebude,spíš bych volila ty příkrmy… Složení plíny se nezměnilo, jen je podle některých méně kvalitní, protože je tenčí :mrgreen: ale funkčnost je stejná…

Jj, sajou stejně (zdá se mi). ale „voněj“ nějak víc, tak mě to napadlo… :nevim: Mám teda raděj ovocné příkrmy vyřadit? (Stejně ovoce jíst moc nechce, zaleninu baští s chutí…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.12.10 21:39
Gladys píše:
Zkoušeli jste plíny na chvilku vyměnit? Dala bych něco fakt neparfémovaného bez různých chemických sajrajtů, třeba Alany z DM jsou hodně „přírodní“, uvidíš, jestli se to zlepší.
Jinak po různých plínách se různé děti už oprudili, měli reakci na něco v plíně.

Nezkoušeli :oops: Díky za tip, ty Alany koupím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.12.10 21:46
dornicka píše:
Michaelakkk píše:
To z těch plen nebude,spíš bych volila ty příkrmy… Složení plíny se nezměnilo, jen je podle některých méně kvalitní, protože je tenčí :mrgreen: ale funkčnost je stejná…
Jj, sajou stejně (zdá se mi). ale „voněj“ nějak víc, tak mě to napadlo… :nevim: Mám teda raděj ovocné příkrmy vyřadit? (Stejně ovoce jíst moc nechce, zaleninu baští s chutí…)

Mě teda nepřijde, že vonívíce mám doma ještě ty obláčkové tak jsem si čuchla koboum a rozdíl nevidím :think: já bych na tvém místě ovoce nevyřadila, ale třeba zkoušela dávat jen jeden druh pár dní když mu potom nic nebude tak přidat druhý a takhle postupně vyřazovat a pamatovat si co jsi dala a co ne… třeba to ale z ovoce není kdo ví, malej se mi oprudil po borůvkové přesnídávce

• Citovat
  • Upravit
1906
27.12.10 21:47

Mě se ty nové pampersky zdají taky takové ošizené, spíš jsou stejné jako ty sleep and play taky od pampers. A voní taky tak jako heřmánkově. Ale neopruzuje se mi po nich. Nejhorší plíny co jsem měla byly Helen Harper, po těch se mu udělala vyrážka na bocích v místě tech pružných pásků :evil: a to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.12.10 21:50
Michaelakkk píše:
dornicka píše:
Michaelakkk píše:
Mě teda nepřijde, že vonívíce mám doma ještě ty obláčkové tak jsem si čuchla koboum a rozdíl nevidím :think: já bych na tvém místě ovoce nevyřadila, ale třeba zkoušela dávat jen jeden druh pár dní když mu potom nic nebude tak přidat druhý a takhle postupně vyřazovat a pamatovat si co jsi dala a co ne… třeba to ale z ovoce není kdo ví, malej se mi oprudil po borůvkové přesnídávce

Je možný, že ty obláčkový (zbývající) už byly vyčuchlý a puntíkáče z nově otevřenýho balíku voněly proto víc :nevim: Já právě dávala ovoce po třech dnech a dobrý, až teď, jedu druhý kolečko (jablko, hruška, banán) a najednou je opruzenej… Takže nevím z čeho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.12.10 21:59

Anemohlse ti třeba venku zapařit? taková opruzenina se taky držídlouho, větráte prdku?

• Citovat
  • Upravit
9454
27.12.10 22:03

me treba dlooouho pampersky vyhovovali…a pak se najednou mala zacala opruzovat…a ted kdykoliv jsme nekde kde si musime pujcit pampersku tak je okamzite opruzena…takze jedem v tesco plinach a pohoda. jina na ty opruzeniny nam okamzite zabira krem nivea SOS…na tu ani rybilka ani nic nema…tedy na zadecek nasi terky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.12.10 22:14
Michaelakkk píše:
Anemohlse ti třeba venku zapařit? taková opruzenina se taky držídlouho, větráte prdku?

Větráme dvakrát denně :nevim: S tím zapařením fakt nevím, možný je všechno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
27.12.10 22:24

nám nevadí ty nové, ani ty předešlé.. střídám to s Huggies super flex, ty má na noc, a přes den pampersky AB, a opruzeniny nemá, ani po těch „puntíkatých“ :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.10 22:42

Huggies plenky Premium ty jsou nejlepší.Jinak tu genciánu mažeš tak dlouho dokud to nezmizí. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.10 22:45
Anonymní píše:
Huggies plenky Premium Superflex ty jsou nejlepší.Ty co jsou na 12 hodin!!
  • Citovat
  • Upravit
3200
27.12.10 22:58
dornicka píše:
Ahoj holky, začali jsme před pár dny používat nové Pampers Active Baby (obláčkové došly, takže nastoupily puntíky…) Malý se nám poprvé parádně oprudil :-( A nějak se mu to nehojí, zkoušeli jsme genciánku, pak Imazol… Teď čekáme, co udělá lékárenská rybilka… Napadlo mě ale, jestli to nemůže být z té změny plínek? Nemáte někdo takovou zkušenost taky? (mohl by to teoreticky mít i z ovocných příkrmů, ale zase by se přece oprudil dřív a ne až po týdnu ovocných svačinek :nevim: )

Ahoj,ještě mě napadlo-nerostou prckovi zoubky?Z toho jsou taky dost časté opruzeniny,protože mívají i agresivnější stolici.Jinak já je používám taky a dobrý,sajou jako ty staré a nemáme problém,vydrží celou noc a beru je jako nejlepší plenky a i vůně mi přijde stejná,sleepky smrdí o hodně víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí