Vaše TOP důvody pro látkování

10713
10.12.10 22:10

Vaše TOP důvody pro látkování

Zajímá mě, jaké byly ty vaše hlavní důvody, proč látkovat :wink:

Prvním impulsem pro mě bylo asi zkusit něco dělat jinak než ostatní, pak zdraví, peníze a taky ta ekologie.

Teď po nějakém čase používání mě navíc ještě baví vymýšlet jakou plínku mu teď dám a taky hrdost, že jsem zvítězila (aspoň částečně) nad svou leností :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51750
10.12.10 22:14

Dobré téma :pankac: :pankac: :pankac:
tak u mě byl první impuls to, že zadeček v látce se mi více líbí než v hnusce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
10.12.10 22:17

v HNUSCE ? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
pomeranca píše:
Zajímá mě, jaké byly ty vaše hlavní důvody, proč látkovat :wink:

Prvním impulsem pro mě bylo asi zkusit něco dělat jinak než ostatní, pak zdraví, peníze a taky ta ekologie.

Teď po nějakém čase používání mě navíc ještě baví vymýšlet jakou plínku mu teď dám a taky hrdost, že jsem zvítězila (aspoň částečně) nad svou leností :mrgreen:

No ja u tretiho latkovala do cca pul roku, pak trictvrte roku vicemene pauza a ted mne to zas chytlo…ten nejvetsi duvod byl ten, ze chci jednou vnoucata :-D Znovu mne nakopl jeden clanek.
U druhy jsem proste latkovala, protoze mi na jihu schly bleskove pliny a eko jednorazovky tam byly dost drahy. Nikdo to tam v podstate neznal a nechapal (Italie stred).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648

Hlavním důvodem bylo zdraví a potom ekologie. Bavilo mě kombinovat různé druhy, užívala jsem si ten výběr, jaký dneska je. Protože u nejstarších kluků byly jen klasické čtvercovky. Zato dnes - vlňáky, bambusky, různé barvy, střihy, prostě nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.12.10 22:18
dianda píše:
v HNUSCE ? 8-o 8-o 8-o

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: njn jednorazy navic smrdi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.12.10 22:20
asha píše:
dianda píše:
v HNUSCE ? 8-o 8-o 8-o

jj, přesně tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
10.12.10 22:20

Hlavně zdraví a ekologie, peníze asi jen trochu. Ale malá je teď v papírových a peníze teda letí… Trochu to střídám, ale fakt jen trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
10.12.10 22:25
Katy2 píše:
asha píše:
dianda píše:
v HNUSCE ? 8-o 8-o 8-o

Však látka po chvíli taky zrovna nevoní po fialkách :lol:

U nás to bylo proto, že jsem to prostě chtěla zkusit :lol: Malý je alergik, tak jsem chtěla aby alespoň na tom zadku měl míň chemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.12.10 22:27
Hanule píše:
Katy2 píše:
asha píše:
dianda píše:
v HNUSCE ? 8-o 8-o 8-o

U nás to bylo proto, že jsem to prostě chtěla zkusit :lol: Malý je alergik, tak jsem chtěla aby alespoň na tom zadku měl míň chemie.

No nevím jak u vás, ale u nás je to už v pohodě, co jse změnila prací prášek, tak plína vůbec nesmrdí, samo že kdyby jí na sobě měla víc jak dvě hodiny tak cítit bude, ale prostě víc jak dvě hodiny po počůrání jí nikdy nemá. :wink: A hnuska smrdí hned po počůrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
10.12.10 22:28
A hnuska smrdí hned po počůrání.

Mnohá i před počůráním. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.12.10 22:30
Hanule píše:
Katy2 píše:
asha píše:
dianda píše:
v HNUSCE ? 8-o 8-o 8-o

Jenze hnuska smrdi chemicky, latka spis jak kralikarna pred vykydanim, kdyz uz je teda hodne pouzita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
10.12.10 22:30

…asi kdyz jsem uvidela a „osahala“ takovy ty reprezentativni plinky…jsou tak krasne, ze jsem to chtela zkusit, aby mel malej zadecek v necem netuctovym…

priznavam, ze ekologie me moc nebere…financni aspekt…snad az z druhym ditetem, zatim jsem do latkovani vrazila dobrych 12 000…ALe stoji to za to ! Desne me to bavi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
10.12.10 22:35
LucaLuca píše:
A hnuska smrdí hned po počůrání.
Mnohá i před počůráním. :poblion:
:lol: :pankac:
Proč látkuju? Mám z toho dobrý pocit. Ve všech směrech. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.12.10 22:42

uz u Emci jsem po latkovkach pokukovala, ale kvuli nemocnym kyclim bysme do toho stejne nemohli a po roce jsem si rikala, ze uz bude brzo chodit na nocnik…
A kdyz ji byly dva a narodil se Tomik, tak jsem mela hrozne spatny pocit z toho, ze jsem odnasela denne do kontejneru tasku plnou plen od obou deti.
Takze duvod jediny = ekologie.
Ted uz teda spis naprosta zavislost a samo zdravotni duvody, ale o tech jsem ze zacatku ani nevedela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí