Jaké plenky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
1.12.10 09:23

Jaké plenky?

Ahojky maminky, mám 4.měsíčního chlapečka a už si nevím rady. Každou noc ho musím nejmíň dvakrát celého převlékat protože se pročůrá. vyzkoušela jsem všechny druhy pampersek i huggiesek. Možná je to tím že spává na pravém boku protože má vždy mokrej pravý bok. přes den se mi to ani jednou nestalo. Nemáte s tím někdo zkušenost a nějakou radu? Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1814
1.12.10 09:30

Látkovky :palec: Ještě se mi nestalo, že by protekly (pokud jsem nenechala trčet plínku skrz svrchní kalhotky ven :roll: )
Nepředstavuj si jen ty klasické čtverce, ale třeba kalhotkové plíny, které vypadají podobně jako jednorázovky (mají gumičky kolem nožiček a zad a zapínají se na suchý zip/druky), materiál je taky různý (bavlna, biobavlna, bambus, konopí…).
Pro hromadu informací doporučuji třeba tyto stránky: http://www.latkovepleny.cz/…stranky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.12.10 09:33

Ahoj,tak kdyz byl prcek malej,taky se me nekolikrat stalo,ze byl procurany.Nejvic se nam asi osvedcili pleny Tesco ty zelene.V noci je obcas schopny vypit i flasku caje a plena je rano sice teda dost naducana,ale neprotece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.12.10 10:04
domi píše:
Látkovky :palec: Ještě se mi nestalo, že by protekly (pokud jsem nenechala trčet plínku skrz svrchní kalhotky ven :roll: )
Nepředstavuj si jen ty klasické čtverce, ale třeba kalhotkové plíny, které vypadají podobně jako jednorázovky (mají gumičky kolem nožiček a zad a zapínají se na suchý zip/druky), materiál je taky různý (bavlna, biobavlna, bambus, konopí…).
Pro hromadu informací doporučuji třeba tyto stránky: http://www.latkovepleny.cz/…stranky.html
:palec: Můžu jenom souhlasit :)
  • Citovat
  • Upravit
10713
1.12.10 10:08

též hlasuji pro látku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
1.12.10 10:08
šebina píše:
Ahojky maminky, mám 4.měsíčního chlapečka a už si nevím rady. Každou noc ho musím nejmíň dvakrát celého převlékat protože se pročůrá. vyzkoušela jsem všechny druhy pampersek i huggiesek. Možná je to tím že spává na pravém boku protože má vždy mokrej pravý bok. přes den se mi to ani jednou nestalo. Nemáte s tím někdo zkušenost a nějakou radu? Předem děkuji.

občas se stává že je jen zvolená špatná velikost a nesedí to okolo nožiček :nevim: nám protekly jen huggiesky a ted používáme pampers AB a je to dobrý

• Citovat
  • Upravit
4990
1.12.10 10:20

Holky já teda používám látkovky přes den, přes noc dávám jednorázovku a chtěla jsem se teda zeptat,vám nevadí že ty děti spí v mokru?Co dávám látkovky přes den tak je měním co hodina, hodina a půl.Prostě mi vadí když má mokrou prcku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.12.10 10:30

Verisku - já teda přebaluju i v noci (samozřejmě když mě vzbudí dítko). Už jsem si zvykla a nevadí mi to. Často se i stane, že se uprostřed noci Šárka začne vrtět a pofňukávat a přitom plínku má suchou. Tak ji polospící vytáhnu z postýlky, rozbalím, dám na nočníček (nebo podržím v klubíčku nad záchodovou mísou), ona se vyčůrá a pak po zabalení zpět do plíny pokračuje ve spánku v suchu dál :palec: (mám za to, že ji to čůrání tlačilo, ale ona se nechtěla počůrat do plínky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
1.12.10 11:05

verisku me to neva, hlavne, ze to nevadi jemu, opruzenej nebo nastydlej neni, tak neresim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.12.10 11:17
Handulinka píše:
verisku me to neva, hlavne, ze to nevadi jemu, opruzenej nebo nastydlej neni, tak neresim

Přesně tak - a hlavně zatím krmíme co 3-5hodin, takže u toho přebalím a je to. Ale malá je schopná i po tuto dobu mít v plíně čisto a sucho a nejvíce to pouští až ráno :)

• Citovat
  • Upravit
2069
1.12.10 11:37

No Tomik je v tom holt celou noc, ale aspon mu to pres vlnacky vetra narozdil od jednorazovek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
1.12.10 12:11

No právě my spíme cca od 21hod do 5 a když si představím sebe že v něčem takovém spím tak mi to dělá zle.Jí to evidentně nevadí když je počůraná-nic neříká :-D ale když si vtom předsatvím sebe tak teda nevím nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
1.12.10 12:42

My používáme na noc plinky z Tesca - ty zelený a super, niky se nepročural.
Přebalovala jsem jen když se pokadil, aby v tom nebyl,
jinak vůbec není třeba - pohodlně plinka vydrží celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
1.12.10 14:19

Šebi, tak ja nedam dopustit na hugiess premium :palec: V noci ma v kuse 8hod jednu plinu a neprotece nam. Jen kdyz se zapne,tak musis zkontrolovat pod zadeckem na bocich, ze ji mas spravne danou. Nekdy se stane,ze se pripne vic doprava ci doleva a pak je jasne,ze se procura…to se mi stalo ze zacatku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.12.10 15:58

sopticku- já jsem dneska ty premium zkusila a byl pročůranej třikrát. zkusím to teda dobře kontrolovat ale myslím že to zapínám dobře.už fakt nevím. je durch i se spacím pytlem :-( . no zkusím teda ještě ty tesco plíny a uvidím. díky všem.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí