Jaké plenky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
30.4.14 12:09

@veronika6913 děkuju, taky jsem uvažovala o pampers… asi je koupím :hug:
@Mis1983 děkuji za radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
30.4.14 12:20

@babymommy na noc bílý pampersky, přes den zelené, po tom má nejlepší zadek a vždycky je suchej. K zahození nejsou ty lidlácké toujours, ale dávám je jen přes den, když jsme doma, zas tolik jim nevěřím :D hlavně tady na těch poznám, kdy má načůráno jen pohmatem. Třeba u tesco plínek nebo i u huggiesek jsem s tím měla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
30.4.14 12:22

@marrlinka děkuju, vyzkouším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
30.4.14 12:23

@babymommy ale zapomněla jsem napsat, že ty toujours mi teda nepřipadají extra levné…na to, že je to privátní značka lidlu teda nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.4.14 12:32

@babymommy mám kluka s citlivou kůží a po všech pokusech mu nejlépe sednou Babylove Nature. Kromě toho teda látkové. Teď čekám druhé dítě a už nebudu experimentovat a pokud mu sednou, tak jiné kupovat nehodlám.
Nejhorší jsou pro nás Pampers, po bílých měl na nožičkách takové rány, že vypadal jak pořezaný (vyzkoušeno 3×) a ze zelených má pokaždé pupínkatej zadek (plíny má už dlouho jen na spaní).
Jinak ty Babylove jsou o něco silnější než ostatní plíny, což některým maminkám v okolí vadí…

• Citovat
  • Upravit
5177
30.4.14 12:32

@marrlinka Oni se vyrábějí u nás ve městě a vím, že Lidl má skoro nejvyšší nároky ze všech fierm, takže jsou opravdu kvalitní a proto asi ta cena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
30.4.14 12:36

@babymommy

Ahoj, malej jsou taky tři měsíce a už jsme vyzkoušely Huggies, Basic z Alberta, Šmoulí z Alberta, Tesco gaga, Lidl Toujours, Pampers normální i oranžové, Babydream a všechny ok :) Snad jsem na žádný nezapomněla :mrgreen:

Občas se mi malá taky oprudila, ale myslím, že to nebylo plenkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
30.4.14 12:38

@Billi dobře tak já asi nejdřív vyzkouším ty babylove :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
30.4.14 12:55

@babymommy jo vlastne jsem uplne zapomnela na to, že jsme kolem toho 3 mesice meli trochu problem. Malej mel jeden cas trochu odrenyho pindika z tech bilejch, mel jako maj maly miminka do cervena zbarvenou moc, tak on to tam mel takhle podobne v tech trech mesicich. chodili jsme k doktorce, odebirali nekolikrat moc apod. a vse v poradku nevedeli jsme co to je a cim to je a nakonec jsme zjistili ze ho ma malinko odrenyho, kdyz ho doktorka stahla, tak nam rekla, at zkusíme jiny pleny. to jsme pak vlastne dali prave ty zeleny a uz se mu tam ta krev neobjevila. :-) pak jsem normalka dodelala ty bily a uz se to znovu neukazalo tak nevím, nemuselo to byt z tech plinek..:-) ale jinak mam taky tip na ty z lidlu, ze jsou dobry, ja jsem je mela jednou a zdelala jsem je ale zustala jsem nakonec u tech pampersek. Ale nebyli spatny. A taky z tesca, kdyz se malej narodil, tak jsme dostali balik a to teda byla hruza, ty pliny byli desne tvrdy, ale nedavno jsem je mela zas a byly uz lepsi. pry zacali delat novy nebo co a ty uz nejsou tolik tvrdy, ale nevim.. :nevim: ale davala jsem je jen pres den a na noc pampers…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
30.4.14 13:04

@veronika6913 dobře, děkuju moc :) přítelovi jsem už volala at koupí pampersky a babylove :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.4.14 13:37

U nás jsou nej bela happy a látkovky(ale nikdy neměli ani jeden problém s opruzeninama…spíš co se týče toho jak sedí, sajou, pruží a pod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
30.4.14 13:42

@cizova děkuju za tip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
30.4.14 14:26

@babymommy Ahoj, náš malej má něco málo přes dva měsíce a od začátku jsme mu kupovali Pampersky ty bílý Premium Care, ale nejvíc mu vyhovují a nejlíp sedí Sleep and Play. Ty jsou nejlepší. Ještě jsem vyzkoušela z Rossmana zelený 2ky a ty jsou taky fajn a i levnější :) Takovýty levný jsem mu jen vyzkoušela a to vůbec. Náš nemá na sobě ani pupínek a nebudu riskovat opruzenou ďupku :mrgreen: :P Ještě jsou dobrý Panda plínky. Ty měl i dva dny po narození a zrovna jsem objednala balík z netu. Jinak malej má teď ve skříňce troje. Pampers bílý, Sleep and Play a ty Rossmanovský, střídáme to.

Ty pleny z Lidlu jak tady někdo psal.. stojí za to je vyzkoušet? :)

• Citovat
  • Upravit
4514
30.4.14 14:47

@Hr4sek22

Nám Lidlovský vyhovujou, lituju že jsem jich nekoupila víc, když byli nedavno v akci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
30.4.14 14:53

@babymommy ja davam male jedine bile Pampersky a od pul roka na pres den zelene Pampers a na noc se stale drzim bilych. ja jsem s nima spokojena a mala (tuky, tuk) nikdy problem nemela. zkusila jsem Eko pleny z DM a ty se me moc nezdaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí