Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli zelené plenky, které jsou nyní v Tescu v akci - původní cena 259,–Kč, nyní 193,–Kč - jsou ty všemi vychvalované, původní fialové. Díky moc. K.
Kvítko nevím jestli jsou všemi vychvalované, ale na zkoušku jsem je koupila a jsou dobré. Hodně sajou a jsou pevné.
Používat se dají,nejsou špatný,ale co je na nich tak úchvatného jsem taky nepochopila ![]()
Jo hold každénu vyhovuje něco jiného.
jsou to ty puvodni fialovy, nam vyhovuji, davam na noc jedine tyto, jako jediny neprotecou celou noc
My je používáme na noc. Tyhle a Happy. Neprotečou, sajou a holky nejsou opruzený (v noci už dááávno nepřebalujeme).
Příspěvek upraven 23.11.10 v 15:17
Sunnny píše:
Používat se dají,nejsou špatný,ale co je na nich tak úchvatného jsem taky nepochopila
Jo hold každénu vyhovuje něco jiného.
vydrží celou noc narozdíl od ostatních. ![]()
Možná vychvalované,ale mnou teda ne.Spokojená jsem nebyla,jsou hrozně tlusté a malej byl z nich opruzený,možná dobré pro malé mimi,které se ještě moc nehýbe,ale pro ročnátko,které se učí chodit…?
Nám
stejně nejvíc vyhovují Pampers Active baby,kupuji je 4+ a jsou mu a tyhle Tesco zelené ve stjné velikosti mu jsou malé…
kecačka píše:
Možná vychvalované,ale mnou teda ne.Spokojená jsem nebyla,jsou hrozně tlusté a malej byl z nich opruzený,možná dobré pro malé mimi,které se ještě moc nehýbe,ale pro ročnátko,které se učí chodit…?Nám
stejně nejvíc vyhovují Pampers Active baby,kupuji je 4+ a jsou mu a tyhle Tesco zelené ve stjné velikosti mu jsou malé…
Njn, kazdemu sedne neco jineho. Samca ma 15m a z Pempers Active baby byla opruzena a z Tesco plinek neni a to kupujeme i ty levenjsi. ![]()
janinkaz píše:
Mám dotaz. On se nějak změnil obal u těch Tesco plenek?
Podle toho ktere mas na mysli. Jestli ty drazsi nebo levnejsi.
![]()
No ty dražší ![]()
Já je měla na děti naposledy cca v červenci (a byli suprový), tak nevím. Do Tesca sice jezdíme (tak 2× měsíčně), ale zapomenu se vždy podívat
Teď máme Pampers activ baby …
janinkaz píše:
No ty dražšíJá je měla na děti naposledy cca v červenci (a byli suprový), tak nevím. Do Tesca sice jezdíme (tak 2× měsíčně), ale zapomenu se vždy podívat
Teď máme Pampers activ baby …
Tak ty maji obal porad stejny, zeleny…ale kdysy pry byly fialovy ci co.