Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Koupila jsem v akci krabici Megapack Active Baby, bednu asi za 500,–: obal vnější i vnitřní je stejný jako obvykle, ale plenky jsou tenčí, mají jiné obrázky vepředu a další vzdau, ale hlavně moc nesají, zůstávají mokré a jsou hned pročurané, takže místo jedné plenky spotřebuji tři… Máte někdo podobnou zkušenost?
ahoj, ted jsem letěla otevřít krabici co jsem koupila v kauflandu za 500,– abych mrkla a jsou jakysi jiny, zeleny, puntikovany…no to mám radost
![]()
ja mam pocit ze oni zmenili vsechny plenky snad, my pouzivame sensitiv care (myslim ze se tak jmenuji - ty bile) a dost hruza. Nic nevydrzi, dokonce se mi sem tam trha i ta gumicka naktery je to lepitko. Je to fakt bida…
Jojo, to byly ty Kauflandové… koupila jsem troje, bohužel, ale rozhodně na nich neušetříme. ![]()
Premium Care jsem koupila asi před dvěma měsíci jako pokus, a dost jsem se divila, jak nekvalitní za tu cenu jsou a proč je nazývají Premium Care, když normální modré Active Baby byly zjevně lepší… Tak teď už chápu. ![]()
no já slyšela že existují dva zdroje, německé a polské, že ty německé jsou kvalitnější a ty polské větší šunt, Koukala jsem že ty v krabici jsou Polské, ale je divné že mám doma balik z akce z globusu a ty jsou taky polske a jsou to ty klasicky modry. Mám taky dvě krabice z Kauflandu, chjo
Teď nevím co budu kupovat, žádný jiný nám moc nevyhovovali a teď už i ty jediný jsou pryč
No já je rozdělám a dnes otestuji a napíšu jaký mi připadají ty zelený puntíkatý
tý jo, vy mě děsíte. Já mám polovinu posledního balíku a už začínám hledat zase nějakou akci na pampers (jiné nám taky nevyhovují) a teď tohle? Budu to muset risknout. Takže říkáte, že do Kaufu ani nemám jezdit?
ano holky každé jsou jiné a kvalita se bohužel zhoršila, byla jsem se optat kvalitáře, a změnili jsme vliselin a výplň za méně kvalitní z Polska neb příkaz z vrchu české jsou jim moc drahé
, takže v nabídce najdete spíš tak mezijakostnířekla bych mezi II až III. I jedou ven z republiky bohužel pro nás všechny. Bylo mi řečeno, že je to daň za to, že je krize ti chlapi jsou fakt
jakoby ty naše děti čůrali o to míň ![]()
Kakika píše:
tý jo, vy mě děsíte. Já mám polovinu posledního balíku a už začínám hledat zase nějakou akci na pampers (jiné nám taky nevyhovují) a teď tohle? Budu to muset risknout. Takže říkáte, že do Kaufu ani nemám jezdit?
to byla akce minulý týden v kauflandu, krabice za 499Kč
bohužel máš pravdu, prý tržní ekonomika, zrovna v pátek jsme až do noci řešili v zasedačce, ale nevyřešilo se, mám málo hlasů proti chlapům, přitom na vložkách neuspořili naprosto nic ty jsou pořád stejné, tohle je nepochopitelný a jim se nedá vysvětlit ![]()
Lowel píše:
bohužel máš pravdu, prý tržní ekonomika, zrovna v pátek jsme až do noci řešili v zasedačce, ale nevyřešilo se, mám málo hlasů proti chlapům, přitom na vložkách neuspořili naprosto nic ty jsou pořád stejné, tohle je nepochopitelný a jim se nedá vysvětlit
a to teď budou všechny už jen ty zelený a nebo jen u těch akčních mega balení? Já si klidně připlatím, ale abych nedostala za draho ty levnejší ![]()
Lowel-koukam,ze jsi od fochu
.
A co s tim delat,aby se ti chlapi chytli za nos(nebo je to nerealne?)Nejaka hromadna stiznost?Nebo to poznaji az z to,jak maminky prestanou kupovat pampers? ![]()
Uz jsem bohuzel opustila Premium care,ted me ceka i AB?Jenze jine nam nevyhovuji..tak fakt nevim ![]()
Ahoj holky, já užjsem z Pampersek nakrknutá delší dobu - nám moc nevydrží. Používám plinky z Tesca - ty zelený a pohoda.
merett píše:Lowel píše:a to teď budou všechny už jen ty zelený a nebo jen u těch akčních mega balení? Já si klidně připlatím, ale abych nedostala za draho ty levnejší
bohužel máš pravdu, prý tržní ekonomika, zrovna v pátek jsme až do noci řešili v zasedačce, ale nevyřešilo se, mám málo hlasů proti chlapům, přitom na vložkách neuspořili naprosto nic ty jsou pořád stejné, tohle je nepochopitelný a jim se nedá vysvětlit
Meret,presne tak,ja si taky rada klidne priplatim,jen kdyby se dostala ta kvalita… ![]()
Kakiko, ne, krabicové fakt nekupuj, za ty peníze to nestojí.
Lowel píše:
změnili jsme vliselin a výplň za méně kvalitní z Polska neb příkaz z vrchu české jsou jim moc drahé![]()
, takže v nabídce najdete spíš tak mezijakostnířekla bych mezi II až III. I jedou ven z republiky bohužel pro nás všechny. Bylo mi řečeno, že je to daň za to, že je krize ti chlapi jsou fakt
jakoby ty naše děti čůrali o to míň
Lowel, no tak to už mě opravdu štve, jaká daň za krizi, když cena je pořád stejná a kvalita jde dolů?! Neřeknu, kdyby ty plenky zároveň zlevnily, ale proč mám mít „za více peněz méně muziky“ „kvůli krizi“?
Co to je za blbost?!
Akorát škoda, že si po šesti letech, kdy Pampersky vyhovovaly, musíme tedy hledat jinou značku… ![]()
to je děs běs, aby si člověk bral nůž a nenápadně otevřel balení, aby viděl co v tom je))))))))) ![]()