Látkové pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
482
4.1.11 09:51

Látkové pleny

Holky,potřebuji radu z vašich zkušeností.Mám 5ti měsíční holčičku a látkujeme - teda jen přes den.Na noc dáváme papírovku,ale malá mívá ráno zarudlý zadeček.Papírovku jí dávám z důvodu,aby celou noc vydržela.Ráda bych přešla i na noční látkování,ale nějak nevím s kterou plenou začít,aby nebyla hned nasáklá a nemusela bych přebalovat každé dvě hodiny :-( taky by mě zajímalo,jaké používáte na noc svrchňáčky a zda by to zvládly i vlňáčky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
4.1.11 09:56

Na noc dávám plenku ze sijemedetem.cz nebo Anavy - na to dávám flísové haipa daipa (vlňáky nemám, ale z různých diskuzí vím že je na noc holky dávají a neprovlhnou).
Pak ještě dávám na noc od BabyIdea Bamboo extra vycpanou ještě prefoldem.
Malá nespí celou noc, spí 9 hodin a tyto plenky vydrží.

• Citovat
  • Upravit
482
4.1.11 10:09

díky a jak je malá stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
4.1.11 10:13

NA noc dávám plenku ze šijemdětem. POli spí celou noc a plenka vydrží 13 hod. Na to dávám vlňáky. PLenka se teda skoro dá ždímat, ale vlňáky to udrží.
Ale dlouho jsem na noc dávala zavazovačku HHS s prefoldem BI a stačilo. Okolo páte se budila na mléko a tak se přebalovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.1.11 10:14
milunka1 píše:
díky a jak je malá stará?

4 měsíce a 19 dnů - takže vlastně skoro stejně stará. Navíc v noci spí těch 9 hodin, sem tam se mezitím vzbudí, napije se čaje, takže čůrá docela dost … za noc vypije i 100ml čaje, plus 150ml UM - ale čůrá hlavně až k ránu :)

• Citovat
  • Upravit
1089
4.1.11 10:53

U nás se osvědčil Kikko bambusový čtverec + nějaká vkládačka, hodně dávám Baby lucy, nebo twofold Babyidea, to celé do svrchňáků od flipek. V noci kojím a nepřebaluju. Zadeček červený nemá, z papírovky má. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
4.1.11 10:53

Mohla bych se taky zeptat-jakou plenku konkrétně ze šijemedetem? Plánuju látkovat a na noc jsem taky počítala s papírovejma, ale ráda bych zkusila i látkovou :wink: Předem moc děkuju třeba za odkaz. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
4.1.11 10:57

Podle mého jsou na šijemdětem všechny plenky stejné, jen se líší použitým materiálem. KOnkrétně mám tyto a tyto .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
4.1.11 11:08
Achdarek píše:
Podle mého jsou na šijemdětem všechny plenky stejné, jen se líší použitým materiálem. KOnkrétně mám tyto a tyto .

Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
4.1.11 11:12

Ahoj, malá je látkovaná od porodnice, ale na noc dostávala ž do minulého měsíce Alany… Tak nějak jsem furt myslela, že se mi v látkovce bude budit. A nebudí.
Dávám HHS (hemp hour strap), dovnitř čč na šestiny plus nějaký bambus (tots bots, baby lucy, kikko čtverec). Svrchňáky pulky. A v pohodě to stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 11:19
Novire píše:
Ahoj, malá je látkovaná od porodnice, ale na noc dostávala ž do minulého měsíce Alany… Tak nějak jsem furt myslela, že se mi v látkovce bude budit. A nebudí.
Dávám HHS (hemp hour strap), dovnitř čč na šestiny plus nějaký bambus (tots bots, baby lucy, kikko čtverec). Svrchňáky pulky. A v pohodě to stačí…

Ahoj, jsi žabař! Takhle mě do toho navrtat a pak se nechat porazit? My jedeme v látce i přes noc :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20840
4.1.11 11:24

Ahoj, máš pravdu jsem :oops: Ale tak co, lépe později než nikdy, ne??? :mrgreen:

Ale je bezva, že máte taky látkovky, mám radost z další nakažené :pankac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 11:26
Novire píše:
Ale je bezva, že máte taky látkovky, mám radost z další nakažené :pankac: :-)

Tak mi pojď ještě poradit se šátkem , prosím. Ať Tě třeba můžu porazit v něčem dalším :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
4.1.11 11:29

Jinak k dotazu zakladatelky: Já měla taky z noci strach, ale zjistila jsem, že malá nejvíc čúrá až k ránu. Jsou jí tři měsíce a týden. Naposled přebalím kolem deváté, to nakrmím a jdeme spát. A budí se na jídlo někdy v půl třetí, někdy v půl páté. To zas přebalím, nakrmím a spíme až do osmi. Dávám nějakou silnější plínu, ale stačil i bambusový Kikko čtverec a do toho BI dlouhá vkládačka složená napůl. Navrch dám vlňáčky. A v pohodě :palec:

• Citovat
  • Upravit
35545
4.1.11 11:48

Jo holky tak já zkoušela kalhotkovky BI+vkládačka+bambus čtverec Kikko+Pop-inky s těmi jejich plínami a pročůral :roll: Vypadal jak kosmonaut s helmou na zadku a nevydrželo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí