Tesco a Clever

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
263
12.1.11 12:48

jheště se zeptám jaké jsou plíny albert nebo euro sopr jak má albert tu svou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.11 13:00
pett09 píše:
jheště se zeptám jaké jsou plíny albert nebo euro sopr jak má albert tu svou značku.

Plenky Albert (zelené balení) mi přijdou super, plenky Euroshopper jsou celkem děsný, aspoň pro větší děti mi přišly šílený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.1.11 13:35

Vidim to u kamosky, pouzivala jednou Pampersky i Huggiesky, a oboje meli stejny vysledek - mala byla za hodinu procurana az na zadech… :zed:
takze pouziva jedine Tesco, ty ji vydrzi v klidu i 4hodky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.1.11 13:51

pro nas nejhorsi huggies a albert, nejlepsi pampers

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.1.11 15:59

zelený tesco nebyly špatný, rozhodně lepší jak pampersky. Kamarádka si chválí pleny z Lidlu - Toujours nebo jak se to píše. Ale jediný po čem se mi neprudí vůbec jsou látkovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
12.1.11 20:54

měla jsem zelené tesco a myslím, že za ty prachy jsou supr! pampers active baby byly srovnatelný, huggies premium šííílený!
jo a kdyby tu byl někdo z ústí či okolí a měl zájem - já už látkuju a mám tu ještě balík zelených tesco 4-9kg (kupované v akci za 194, poskytnu za 150kč) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
13.1.11 03:02
Monny89 píše:
Kamaradka uziva Tesco, jsou lepsi nez Pampers, Pamprsky ji mala procura za 2hodky a ma to i na dupackach atd, Tesco vydrzi i dyl :-)

Tak u nas je to presne naopak :mrgreen:
Ale co jsem slysela, tak ty tesco jsou lepsi az ve vetsich velikostech a zrovna jsou v akci,tak je chci jeste jednou zkusit :)
A super jsou pry babylove z DM,ale co jsem videla, tak jsou drahy jak potvora 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
14.1.11 17:52

Ahojky,já teď zkusila z Lidlu Toujours a paráda,perfektně sedí,vydrží celou noc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
17.1.11 11:37

Zpočátku jsme používali Pampers - bez problémů, Huggies - vždy malé přečůrala, Tesco zelené i Gaga dobrý. Stačí. Ted je dáváme jen občas, přešli jsme k látkovkám, kteé jsou naprosto úžasné (ty moderní látkové pleny).Asi jsem se do nich zamilovala. Papírovky však nezatracuji, jen mě nebaví vyhlížet akce a honem…pro ně letět.A naštve mě, když stejně nejsou. :-( Tohle mě motivovalo

http://www.latkovepleny.cz/…azove-plenky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
17.1.11 11:38

U všech plínek, ať látkové nebo papírové, záleží, jak je zapnete. Protéct můžou všechny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaciiik
10.2.11 15:30

Tesco x GAGA

Ahoj, všichni stále básní o zelených nebo fialových Tesco plínách, mám v tom zmatek. Tak zelený nebo fialový jsou dobrý? A co Gaga Premium, ty jsou také z Teska.. To nejsou ony? Poradíte? Používáme Pampers Premium Care, ale jsou docela drahý..

• Citovat
  • Upravit
3153
11.2.11 20:07

Ahoj, používáme z Tesca pleny ty zelený. Přijdou mě na úrovni Pampers.
Na noc jsem je ale ještě nedávala, máme tam ješte Huggies,tak až dobereme skusíme i ty na noc.
Ale i tak je budu kupovat, jsem s něma spokojená, přes den je dávám stále a ještě jsme je nepročůrali :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.2.11 18:45

Tesco plínky jsou super. A ty nový Gaga jsou ještě lepší. Z mých zkušeností - kam se hrabou pemprsky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.2.11 13:06

Ahoj, my jsme používali hlavně látkové plenky aspoň přes den Na noc někdy látkové, někdy papírové. Teď už mají děti plenky jen na spaní. Používáme clever z Billy a jsme s nimi moc spokojeni určitě víc než s pampers.
Hlavně nekupujte ty oranžové pampers Sleep and play.
Ty jsou tak na chvilku přes den, ale v noci bylo mokré i pyžamo, s clever se to nestává. Navíc jsou levné.
Tesco jsou taky dobré. Dříve dělali fialové, teď jsou místo nich zelené. Jsou kvalitní, ale dražší než clever.
Hlavně z Teska nekupujte ty bílé, tedy pokud se ještě vůbec vyrábějí, už jsem tam dlouho nebyla.
Ty byly asi za 160,–-, ale celé igelitové a dcera se v nich hned osypala. Pak už jsem je používala jen, pokud jsem do nich dala látkové plenky, aby je neměla přímo na těle. Ať se rozhodnete jakkoli, hlavně ne bílé z Tesca.
Mějte se pěkně.
Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí