Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobré ránko, syn má 11,5 kg, poraďte prosím kdo máte zkušenosti, jestli koupit plenky Pampers ve velikosti 4 7-18 kg nebo velikost 5 11-25 kg. Děkuji
Martina
já kupovala už asi když měla dcerka kolem 9 kg tak tu 5(11-25kg)ale to je moje zkušenost, měla jsem baculaté dítko ![]()
Zkus větší, když v nich bude plavat, kup menší a do těch větších doroste.-)
Asi bude lepší to vyzkoušet,který líp sednou.Já třeba vždycky kupovala větší,jinak měla otlačený stehýnka a to mi vadilo.
náš malej má kolem 13 kil a Active baby kupujeme pořád ještě 4 a pohoda… Asi to chce fakt zkusit, jak sednou…
koupila bych 4+ a nebo 5. velikost 4 má viktor teď a to má 9kg. ale on je dost buřt, takže musí mít větší velikosti…
muj ma taky 11,5kg.Zalezi i jak je dlouhy a jak ma stavene ty proporce
.Ctverky jsou kratke,4+ tak akorat,ale zas nevyhovujou,vyhovujou mu bile pampersky,jenze ty tu v okoli mam sehnatelene jen do 4.Petky jsem ani nezahledla.Jeste mu sedi Baby-love,ale tam je 4+ jeste velke a 4 sedi,kdyz uz jsou kratsi.Synovi proste ty velikosti sedi co se tyka sirky,ale jsou mu male na delku.Pak spi na boku a proteka to.(kazda plena v ruznych velikostech
)
No mame to ted s tema plenkama trapeni ![]()
kmacek píše:
Dobré ránko, syn má 11,5 kg, poraďte prosím kdo máte zkušenosti, jestli koupit plenky Pampers ve velikosti 4 7-18 kg nebo velikost 5 11-25 kg. DěkujiMartina
ahoj, kupuju jen pampers, a dokud malá měla 15kg jsem kupovala vel.4 a pak už 5, ale záleží jaký kupuješ, protože 4 sleep and play jsou trošku menší, ty jsem kupovala od 14kg vel.5, ale pokud má klučík 11,5kg tak můžeš kupovat vel.4 nebo 4+, ty 5 jsou totiž delší a když plínu začůrá tak to vypadá, že má prdelku jako mraveneček
Velikost 4+ ??? To vůbec neznám
. Mám šanci koupit 132 ks pampers velikosti 5 za příznivou cenu, proto se ptám
. A jak jste psali, klidně koupit větší, že doroste, to nevím, prckovi budou za měsíc 2 roky a starší přesně na 2 letech skončil s plenkováním, tak se to mladšímu třeba taky zadaří ![]()
Příspěvek upraven 08.06.11 v 09:13
Tak memu synovi je 21m a ma 12kg.Uz tak pul roku kupujeme plenky č.5
kmacek píše:
Velikost 4+ ??? To vůbec neznám. Mám šanci koupit 132 ks pampers velikosti 5 za příznivou cenu, proto se ptám
. A jak jste psali, klidně koupit větší, že doroste, to nevím, prckovi budou za měsíc 2 roky a starší přesně na 2 letech skončil s plenkováním, tak se to mladšímu třeba taky zadaří
vel. 4+ jsou 9-20kg, jsou to jen ty modré pampers, malá má 18kg jsou jí 2 a 8měsíců a na spaní jí kupuju vel.6, ty 5 jí jsou malý
Ahojky holky, když už tu řešíte plínky, měla bych jeden dotaz. Mám nějaké kuponky do DM na plenky huggies newborn za dobrou cenu. Když jich koupím 6 balení po 54ks, využiju je?? Nebo jich mám vzít raději méně?? Abych na tom ve finále netratila..... Díky moc za info ![]()
Tak my ty nejmenší použili tak tři balíky pak už jí dřely na stehýnkách.Záleží jak pěkně bude příbejvat prcek ![]()