Panaricium :-(

30420
21.8.10 21:10

panaricium :-(

Opět a zase se mi začíná tvořit panaricium na palci u nohy :-( zatím k lékaři jít nechci, vím co by mě tam čekalo, v těhu mi řezali palec a v šestinedělí mi řezali další palec a nehet strhli, hrozná bolest a navíc jsem se nedokázala pořádně postarat o malou tak si taťka musel vzít volno, nedalo se bezbolestně chodit a léky utišující bolest jsem nemohla kvůli kojení. Ptám se teda.........můžu to ještě něčím zachránit? Nemám to až v takovém stadiu, že to bolí při chůzi. Jsou na to nějaké mastičky nebo bylinky ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
21.8.10 21:16

Po prvním porodu jsem to měla taky. Hnisaly my oba palce. Nešla jsem s tím k doktorovi protože jsem věděla co by mě čekalo a snažila se to léčit sama. Nejlíp na to zabaral obyčejnej višňák :palec:
Po něm se to zahojilo a dobrý. Hlavně si musíš stříhat nehty rovně a ne do obloučku.
Teď po druhým porodu se my to občas podebere a pak to zase zmizí, tak zatím dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
21.8.10 21:31

nj, višňák mi už radila tchýně, jenže v lékárnách prostě není :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
23.8.10 18:57

Ahoj, já mám na to z lékárny jakousi vodičku, po které nehet trochu změkne. Ale já si to většinou i sama operuji - nůžkama projedu pod nehtem a snažím se uvolnit okraj, většinou se vyvalí hnis a dost se mi uleví, pak si to vyčistím a proces opakuji denně, dokud to nepřestane hnisat a nezahojí se to. Někdy mi zarůstají i nehty na rukou :roll: Kdysi jsem tu narazila na diskusi, kde byl odkaz na nějaký speciální způsob zalepování …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
23.8.10 21:32

Ježiši, jak to čtu tak mám husinu :-D na to asi nemám odvahu :-D dnes jsem až ve 4té lékárně sehnala višňák, kéééééž by pomohl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí