Pandora práce , pohovor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce na mateřské dovolené? Přečtěte si na eMiminu
Jak najít přivýdělek na rodičovské a po ní? Zeptejte se odborníka
Reakce:
No, já v tom obchodě nikdy nebyla ani jako zákazník, ale tvař se jako předražený kýč a určitě zapadneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nepracovala, kamarádka ano…ubíjely ji požadavky, kdy musíš každému, ale naprosto každému zákazníkovi vykládat,,předmluvu" už jenom když vstoupí do prodejny, moc časté skryté nákupy, kdy hodnocení prodeje je velmi přísné, když uděláš chybu, strhnou okamžitě peníze. Jako já dělala ve více obchodech a Pandora je jedna z těch, kde prodavačky jsou fakt vycepovany a pod neustálým stresem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, nepravacovala jste některá z vás v obchodu Pandora? Zajímalo by mě jak probíhá pohovor, jaké jsou pracovní podmínky adt? Za týden jdu na pohovor tak bych chtěla vědět předem na co se budou ptát u pohovoru, jak probíhá přijímací řízení. Děkuji s přáním hezkého dne
Ahoj, na jakou pobočku se hlásíš a kam do kanceláře jdeš na
pohovor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Fuflík když jste tam
nebyla, jak může takto soudit a vyloženě odsoudit?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@LenaNell co je “skryty” nakup?
přijde ti nakupovat někdo od nich a bude hlídat, jestli dodržuješ vše, co máš. Napíše na tebe posudek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dotazník k bakalářské práci z psychologie
- Nechci, aby to v práci věděli - 1. těhu kontrola v prac. době
- Bojím se jít do nové práce
- Úřad práce a neschopenka - jak postupovat
- Pokles pánevního dna a práce
- Stres v práci a snaha o miminko
- Jak ukončit DPP kvůli jiné práci?
- Přítel mi dohodl práci, ale nechci
Dobrý den, nepravacovala jste některá z vás v obchodu Pandora? Zajímalo by mě jak probíhá pohovor, jaké jsou pracovní podmínky adt? Za týden jdu na pohovor tak bych chtěla vědět předem na co se budou ptát u pohovoru, jak probíhá přijímací řízení. Děkuji s přáním hezkého dne