Panenka pro 3 letou dcerku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.10.14 11:31

panenka pro dcerku

Ahoj všem mám doma skoro 3letou holčičku a sháním pro ní nějakou panenku která by uměla mluvit, čůrat a chodit prostě nějaké pěkné malé miminko..Co jsem zatim všude koukala tak budto maji mluvici a nebo chodici, ale tohle všechno dohromady jsem nenašla poradí te mi prosím díky všem moc předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
15.10.14 11:51

Včera jsem zahlédla nějakou panenku Adélku (snad :think: ), která měla asi milion funkcí včetně chůze…bylo těch Adélek víc a ta jedna byla chodící. Ale ta nebyla jako miminko, byla to vlasatá holčička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.14 12:01

Ted jsem na to koukala ale maji chodici a mluviciktera necura a nebo maji jen curaci a mluvici dohromady vsechno take ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
15.10.14 12:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.14 12:14
@MDK píše:
@Milagros 24 A co tohle? :think: http://panenky-barbie.heureka.cz/…ici-panenka/

Ta je moc pěkná, ale zase nčurá :lol: já vím jsem moc náročná,,,ale brala bych ji vypada opravdu super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
15.10.14 12:16
@Milagros 24 píše:
Ta je moc pěkná, ale zase nčurá :lol: já vím jsem moc náročná,,,ale brala bych ji vypada opravdu super…

aha, tak na čůrání jsme zapoměla. :lol: Hledala jsem jen chodící a aby alespoň něco málo mluvila. Tak snad se najde i jiná, kdyby tahle nestačila. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
15.10.14 12:21

@Milagros 24 tady jsme našla ještě tu stejnou (mám pocit)ale zas teda jen mluví a čůrá + teda má i nějaké doplňky. Takže vyber, která se bude hodit líp. A nebo kup obě a dcerka bude mít dvojčátka a každá bude dělat něco jiného. ;) :lol: http://www.multihracky.cz/…y-alive.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.14 12:28

Obě panenky jsou pekne koukam ze dohromady vse co chci urcoite nesezenu tak si necham jeste poradit doma ktera bude lepsi a jedna bude nase…NO obe brat nebudeme tgo by byl ten jezisek az moc stedry a mame vybranych jeste spoustu jinych veci, ale tak diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
15.10.14 12:36

@Milagros 24 nemáš zač. Hlavně, ať se panenka líbí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.10.14 12:46

Já bych asi to čurání oželela. Dcera má jednu pidi panenku, kterou pořád prolévá vodičkou a panenka pak čurá, akorátže málokdy se trefí do nočníčku a já mám věčně zlitý stůl, a to se bavíme o flaštičce cca 5-10ml…když si představím velkou panenku, zapomene jí dát plínku, špatně posadí na nočník, a bude rázem kaluž :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
15.10.14 12:49

@Etcetera78 taky bych vybrala spíš tu, co chodí a mluví, než čůrací… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.14 13:49

Tak pravda ze me se ta chodici teda take libi mnohem vic