Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem mám doma skoro 3letou holčičku a sháním pro ní nějakou panenku která by uměla mluvit, čůrat a chodit prostě nějaké pěkné malé miminko..Co jsem zatim všude koukala tak budto maji mluvici a nebo chodici, ale tohle všechno dohromady jsem nenašla poradí te mi prosím díky všem moc předem
Včera jsem zahlédla nějakou panenku Adélku (snad
), která měla asi milion funkcí včetně chůze…bylo těch Adélek víc a ta jedna byla chodící. Ale ta nebyla jako miminko, byla to vlasatá holčička
Ted jsem na to koukala ale maji chodici a mluviciktera necura a nebo maji jen curaci a mluvici dohromady vsechno take ne..
@MDK píše:
@Milagros 24 A co tohle?http://panenky-barbie.heureka.cz/…ici-panenka/
Ta je moc pěkná, ale zase nčurá
já vím jsem moc náročná,,,ale brala bych ji vypada opravdu super…
@Milagros 24 píše:
Ta je moc pěkná, ale zase nčurájá vím jsem moc náročná,,,ale brala bych ji vypada opravdu super…
aha, tak na čůrání jsme zapoměla.
Hledala jsem jen chodící a aby alespoň něco málo mluvila. Tak snad se najde i jiná, kdyby tahle nestačila. ![]()
@Milagros 24 tady jsme našla ještě tu stejnou (mám pocit)ale zas teda jen mluví a čůrá + teda má i nějaké doplňky. Takže vyber, která se bude hodit líp. A nebo kup obě a dcerka bude mít dvojčátka a každá bude dělat něco jiného.
http://www.multihracky.cz/…y-alive.html
Obě panenky jsou pekne koukam ze dohromady vse co chci urcoite nesezenu tak si necham jeste poradit doma ktera bude lepsi a jedna bude nase…NO obe brat nebudeme tgo by byl ten jezisek az moc stedry a mame vybranych jeste spoustu jinych veci, ale tak diky moc
Já bych asi to čurání oželela. Dcera má jednu pidi panenku, kterou pořád prolévá vodičkou a panenka pak čurá, akorátže málokdy se trefí do nočníčku a já mám věčně zlitý stůl, a to se bavíme o flaštičce cca 5-10ml…když si představím velkou panenku, zapomene jí dát plínku, špatně posadí na nočník, a bude rázem kaluž ![]()
@Etcetera78 taky bych vybrala spíš tu, co chodí a mluví, než čůrací… ![]()