Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
zakládám diskuzi o hračkách z kinder vajíček. Dali jsme se kvůli jejich 40letému výročí opět do sbírání
Sbíráte také někdo? Jaké hračky se vám líbí nejvíce?
Pokud by měl někdo něco na výměnu, sháníme hrošici právě z výroční série
A máme spoustu dalších blbostí ![]()
@nunik Já bych právě ráda tu novou hrošici…starou někde máme
Ale děkuji moc…jen si ji uschovej, jsou to poklady ![]()
My mame ted hodne stesti na figurky, hlavne chcem to vajicko s malyma vajickama.. hrosici mame zatim jednou ![]()
@SoonSoon Ahoj,máme hrošici dvakrát klidně vyměním
a ještě máme dvakrát toho tučňáka a svítícího ducha.Tak kdyby si měla zájem napiš SZ ![]()
@sissi79 Vajíčko zrovna máme, ale jen 1×…a to se příteli líbí, to nemůžu dát z ruky
Kdyby jsme objevili další, napíšu ![]()
@MickyG Máš SZ ![]()
Jéé, tos mi připomněla dobrou věc!
Dneska už nejsou ty hračky co bývaly a tu pseudočokoládu už si taky na chuť nekoupím. Ale koukám na těch stránkách na historii sérií a mám komplet od 1995 do 2003, cool. ![]()
Nevíte někdo co je v tom maxi vajíčku, prodává s většinou ted na mikuláše a před velikonocema, mají i pro holky ![]()
Mně se zdá že ten se zlepšili s těma hračkama… a kočoláda oproti jiným vajcům v pohodě, dokonce musíme psa odhánět
![]()
Nesbírám, ale dřív jsem sbírala. Nejvíc se mi líbili hrošíci, lvíčci a sloníci
![]()
Ahoj holky, mohla bych na vás mít prosbu? Potřebovala bych nasbírat pár plastových vajíček, ve kterých jsou figurky uložené. Můžu některou z vás poprosit (ideálně někoho z Prahy) o sbírání. Potřebuji je na jednu hru pro děti, cca 30ks, ale klidně i více. Předem moc a moc děkuji!!! ![]()
Právě pro to, že hračky už nebyli nic moc jsme nesbírali. Ale teď jsou opět hrošíci atd…to nemůžeme odolat
A čokoláda také není špatná. Nedávno jsem koupila vajíčko Krteček - jen kvůli hračce. A čokoládu jsem opravdu musela vyhodit ![]()
Nesbírám a nemám ty serepetičky ráda, hned se to rozpadne, nedrží to pohromadě, takže postupně vyhazuju hned jak se děcka nedívají:-)
Už nekupuju a nesbírám. V dnešní době je to drahé a taky máme „štěstí“,že nenarazíme na něco z kompletní serie, ale na nějakou plastovou skládačku, která se hned rozpadá, nedrží pohromadě.
Taky máme nějaké serepatičky ještě po nás - hrošíky, sloníky, krokodýla, tučňáky. Nějak na tom nelpím, ani děti, mají to v krabici mezi jinými drobnostmi.Tak to zůstane, nehodlám to s nikým vyměňovat. Jako děti jsme dostávaly kinder vajíčka a většinou tam bylo to, co právě „reklamovali“ - něco z té serie. Dnes - když tam byli šmouly, tak jsme nenarazili ani na jednoho.Je to spíš o zklamání než o radosti, takže moje děti už i k vůli té ceně nebudou mít dětství spojené s kinder vajíčky. Ale na tom život nestojí.
A pokud někdy návštěva přinese nějaké „pseudokinder vajíčko“,tak čokoládu taky hned vyhazuju. Většinou jde o polský výrobek, nedá se to jíst.