Kinder vajíčko - hračky

274
13.10.14 20:08

Kinder vajíčko - hračky

Ahoj,

zakládám diskuzi o hračkách z kinder vajíček. Dali jsme se kvůli jejich 40letému výročí opět do sbírání :mrgreen: Sbíráte také někdo? Jaké hračky se vám líbí nejvíce?

Pokud by měl někdo něco na výměnu, sháníme hrošici právě z výroční série :mrgreen: A máme spoustu dalších blbostí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1531
13.10.14 20:21

Já bud mít někde hrošici z tý původní série…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
13.10.14 20:24

@nunik Já bych právě ráda tu novou hrošici…starou někde máme :-D Ale děkuji moc…jen si ji uschovej, jsou to poklady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
13.10.14 20:25

My mame ted hodne stesti na figurky, hlavne chcem to vajicko s malyma vajickama.. hrosici mame zatim jednou :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1702
13.10.14 20:28

@SoonSoon Ahoj,máme hrošici dvakrát klidně vyměním :) a ještě máme dvakrát toho tučňáka a svítícího ducha.Tak kdyby si měla zájem napiš SZ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
13.10.14 20:39

@sissi79 Vajíčko zrovna máme, ale jen 1×…a to se příteli líbí, to nemůžu dát z ruky :mrgreen: Kdyby jsme objevili další, napíšu ;)

@MickyG Máš SZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.10.14 20:40

Jéé, tos mi připomněla dobrou věc! :mavam: Dneska už nejsou ty hračky co bývaly a tu pseudočokoládu už si taky na chuť nekoupím. Ale koukám na těch stránkách na historii sérií a mám komplet od 1995 do 2003, cool. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
13.10.14 20:40

Nevíte někdo co je v tom maxi vajíčku, prodává s většinou ted na mikuláše a před velikonocema, mají i pro holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
13.10.14 20:41

Mně se zdá že ten se zlepšili s těma hračkama… a kočoláda oproti jiným vajcům v pohodě, dokonce musíme psa odhánět :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
13.10.14 20:44

Nesbírám, ale dřív jsem sbírala. Nejvíc se mi líbili hrošíci, lvíčci a sloníci :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6715
13.10.14 20:51

Ahoj holky, mohla bych na vás mít prosbu? Potřebovala bych nasbírat pár plastových vajíček, ve kterých jsou figurky uložené. Můžu některou z vás poprosit (ideálně někoho z Prahy) o sbírání. Potřebuji je na jednu hru pro děti, cca 30ks, ale klidně i více. Předem moc a moc děkuji!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
13.10.14 20:53

Právě pro to, že hračky už nebyli nic moc jsme nesbírali. Ale teď jsou opět hrošíci atd…to nemůžeme odolat :mrgreen: A čokoláda také není špatná. Nedávno jsem koupila vajíčko Krteček - jen kvůli hračce. A čokoládu jsem opravdu musela vyhodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.10.14 21:23

Nesbírám a nemám ty serepetičky ráda, hned se to rozpadne, nedrží to pohromadě, takže postupně vyhazuju hned jak se děcka nedívají:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
13.10.14 21:31

Už nekupuju a nesbírám. V dnešní době je to drahé a taky máme „štěstí“,že nenarazíme na něco z kompletní serie, ale na nějakou plastovou skládačku, která se hned rozpadá, nedrží pohromadě.
Taky máme nějaké serepatičky ještě po nás - hrošíky, sloníky, krokodýla, tučňáky. Nějak na tom nelpím, ani děti, mají to v krabici mezi jinými drobnostmi.Tak to zůstane, nehodlám to s nikým vyměňovat. Jako děti jsme dostávaly kinder vajíčka a většinou tam bylo to, co právě „reklamovali“ - něco z té serie. Dnes - když tam byli šmouly, tak jsme nenarazili ani na jednoho.Je to spíš o zklamání než o radosti, takže moje děti už i k vůli té ceně nebudou mít dětství spojené s kinder vajíčky. Ale na tom život nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
13.10.14 21:32

A pokud někdy návštěva přinese nějaké „pseudokinder vajíčko“,tak čokoládu taky hned vyhazuju. Většinou jde o polský výrobek, nedá se to jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí