Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, holky ![]()
Na Vánoce bych moc ráda koupila své (v tu dobu bude mít 17 měsíců) dceři nějaký hezký dětský kočárek. Nechce se mi kupovat žádný laciný za dvě stovky, ale na druhou stranu ani ne přehnaně předražený z kamenného obchodu u nás.. Zvažuji koupi na internetu, ovšem má to malý háček, přes internet nezjistím, zda je kočárek dostatečně stabilní (když se malá k některému kočárku postaví a udělá krok, hned se s ní vyvrátí na záda, a to nechci).
Máte některá s nějakým konkrétním dobrou zkušenost? Cenově tak do 1.500,– Moc děkuji za postřehy! ![]()
Myslím ze žádný, co se nepřeklapi nenajdeš… možná zkus koukat spis po golfkach než klasickém kočárku. Jak nemají dlouhé madlo, tak jsou stabilnější.
My máme obyčejné golfky za pár stovek, a malá si nestěžuje. Chodíme s ním i ven. U kamarádky si zkoušela vozit už větší kočárek, a za prvý se ji s tím špatně jezdilo a za druhý se překlapel. Určitě dostane větší kočárek, ale tak za rok. Je jí 21měsícu
Mame kocarek smoby 2v1. Dcera ho dostala na roce a pul k vanocum a nikdy se nestalo, ze by se s ni preklopil.
@nozu Samozřejmě nečekám, že je nějaký, který se za žádných okolností nepřeklopí, mám na mysli to, že jsou kočárky, ke kterým se malá sotva postaví a už leží na zemi a jsou taky takové, se kterými může hezky chodit a jen při neopatrnosti či když se víc rozběhne, tak se překlopí… tím dětským kočárkem jsem měla na mysli golfky, případně nějakou kombinaci, klasické kočárky už moc nevídám, spíš ty golfky, s nimi si právě malá pokaždé hraje, když přijdeme někam do dětského koutku apod. a je to právě problém tohoto druhu kočárku, že se některé hrozně převrací a některé ne.. aspoň co jsme zažily
známá má s krátkou rukojetí a stejně se hrozně převrací, problém je v celkové konstrukci (poloha a vzdálenost koleček, k tomu poměr těch koleček k celku apod..) ale díky za postřeh ![]()
@LucieSy Děkuji za tip, mrknu na net a zařadím si ho na seznam kandidátů ![]()