Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o radu, zvažuji koupit používanou hračku od lamaze - hrající chobotnice a ráda bych jí pro jistotu vyprala v pračce, ale mám strach, aby třeba nepřestala hrát. Nemáte někdo prosím osobní zkušenost jestli lze vyprat v pračce? děkuji
@30Bar
Tak se zeptej prodávající jestli jde vyndat strojek
. Pokud ne, tak bude samozřejmě po vyprání nefunkční. ![]()
Jestli myslíš tu, jak jí hrajou chapadla při zmáčknutí, tak ta praní přežije bez úhony (vyzkoušeno na čtyřicet stupňů, program pro jemné prádlo).
Já už jsem vyprala hodně podobných hraček se strojkem. A všechny jsou funkční ![]()
@blobfish píše:
Jestli myslíš tu, jak jí hrajou chapadla při zmáčknutí, tak ta praní přežije bez úhony (vyzkoušeno na čtyřicet stupňů, program pro jemné prádlo).
ano, přesně tu jsem myslela. Moc děkuji
@BAZÁREK ANGIE píše:
@30Bar
Tak se zeptej prodávající jestli jde vyndat strojek. Pokud ne, tak bude samozřejmě po vyprání nefunkční.
je to ta chobotnice co zmínila blobfish. Hrají chapadla při zmáčknutí, nejsem si jistá na jakém principu to funguje, jestli je tam strojek..
Příspěvek upraven 13.10.14 v 23:30
@kacz píše:
@30Bar Všechno se dá vyprat, něco jenom jednou
Ano, ale já jsem se ptala jestli se to nezničí praním. Někdo asi večeřel vtipnou kaši že? Myslím v legraci…né zle…
Já vyprala štĕkacího psa, který pak celou noc na sušáku štĕkal, já to neslyšela a bylo mi divný že dcera nemůže usnout
![]()
@zvědavá borůvka píše:
Já vyprala štĕkacího psa, který pak celou noc na sušáku štĕkal, já to neslyšela a bylo mi divný že dcera nemůže usnout![]()
@30Bar Není tam strojek, funguje to jako takové ty gumové pískací hračky.
@blobfish píše:
@30Bar Není tam strojek, funguje to jako takové ty gumové pískací hračky.
aha. díky.
Tuto chobotnicku od Lamaze jsem prala, program na ruční praní a v pohodě je jak nová, i funkčnost v pohodě, uvnitř není žádný strojek, chapadla udělají zvuk po zmáčknuti jak se chapadlo vyfoukne…
Já peru všechny plyšáky, i ty hrací a přežilo zatím vše, i usínáček, co bliká
Dávám na 30° ruční praní.