Panenka pro roční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
873
2.11.15 22:28

Panenka pro roční

Máte někdo tuto panenku: Baby Annabell Novorozeně, 30 cm? Šla by pro roční holčičku k prvním narozeninám? Je malá, měkká, nevydává žádné zvuky, takže vhodná na spinkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
2.11.15 22:37

Proč tuhle značkovou=tuctovou?

roční byhc koupila celohadrovou, s výrazným obličejíčkem a „samárukasamánoha“, což v roce tvoje dcerka ještě hodně ocení kvůli snazšímu tulení :)

třeba:

http://aukro.cz/show_item.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
2.11.15 22:38

My koupili od splněné přání látkovou panenku baby anabell a podobné až tak od 3 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.11.15 22:41
@harpyje píše:
Proč tuhle značkovou=tuctovou?

roční byhc koupila celohadrovou, s výrazným obličejíčkem a „samárukasamánoha“, což v roce tvoje dcerka ještě hodně ocení kvůli snazšímu tulení :)

třeba:

http://aukro.cz/show_item.php?…

hmm, to se ti řekne. Já se snažím holky naučit na látkový panenky a oni stejně pořád chtějí ty plastový mrchy :zed: Taky nevím co na tom mají, ale prostě se jim to nějak víc líbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
2.11.15 22:46

@harpyje Tak tuhle má zrovna starší dcera (má celkem dvě panenky), hrála tři melodie, pro mě je tedy tahle tuctová :-) Nikdy se mi tam nelíbily ty tlusté divné nohy, mě se líbí miminka. Ale taky netuším, co by mělo u naší roční úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
2.11.15 22:50
@jamoni píše:
@harpyje Tak tuhle má zrovna starší dcera (má celkem dvě panenky), hrála tři melodie, pro mě je tedy tahle tuctová :-) Nikdy se mi tam nelíbily ty tlusté divné nohy, mě se líbí miminka. Ale taky netuším, co by mělo u naší roční úspěch.

počkej, tahle žádné melodie nehraje, ne?

prostě kteroukoli hadrovou, tu značkovou bych nechala až bude větší, neocení ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
2.11.15 23:17

@jamoni naše malá dostala vloni k 1.narozeninám (7.12.)(My little Baby born tmavě růžová 32 cm) a k Vánocům tu hadrovou nánu a co myslíš? Hadrová leží mezi hračkami a malá si hraje jen s baby born :mavam: Nemá žádné funkce, má jen dudlík na šňůrce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
2.11.15 23:47

@harpyje Měla tu růžovou uprostřed a hrálo to Holka modrooká a ještě jednu písničku (už si nevzpomenu), třeba dělají i bez hracího strojku nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí