Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte někdo tuto panenku: Baby Annabell Novorozeně, 30 cm? Šla by pro roční holčičku k prvním narozeninám? Je malá, měkká, nevydává žádné zvuky, takže vhodná na spinkání.
Proč tuhle značkovou=tuctovou?
roční byhc koupila celohadrovou, s výrazným obličejíčkem a „samárukasamánoha“, což v roce tvoje dcerka ještě hodně ocení kvůli snazšímu tulení ![]()
třeba:
My koupili od splněné přání látkovou panenku baby anabell a podobné až tak od 3 let
@harpyje píše:
Proč tuhle značkovou=tuctovou?roční byhc koupila celohadrovou, s výrazným obličejíčkem a „samárukasamánoha“, což v roce tvoje dcerka ještě hodně ocení kvůli snazšímu tulení
třeba:
http://aukro.cz/show_item.php?…
hmm, to se ti řekne. Já se snažím holky naučit na látkový panenky a oni stejně pořád chtějí ty plastový mrchy
Taky nevím co na tom mají, ale prostě se jim to nějak víc líbí ![]()
@harpyje Tak tuhle má zrovna starší dcera (má celkem dvě panenky), hrála tři melodie, pro mě je tedy tahle tuctová
Nikdy se mi tam nelíbily ty tlusté divné nohy, mě se líbí miminka. Ale taky netuším, co by mělo u naší roční úspěch.
@jamoni píše:
@harpyje Tak tuhle má zrovna starší dcera (má celkem dvě panenky), hrála tři melodie, pro mě je tedy tahle tuctováNikdy se mi tam nelíbily ty tlusté divné nohy, mě se líbí miminka. Ale taky netuším, co by mělo u naší roční úspěch.
počkej, tahle žádné melodie nehraje, ne?
prostě kteroukoli hadrovou, tu značkovou bych nechala až bude větší, neocení ji.
@jamoni naše malá dostala vloni k 1.narozeninám (7.12.)(My little Baby born tmavě růžová 32 cm) a k Vánocům tu hadrovou nánu a co myslíš? Hadrová leží mezi hračkami a malá si hraje jen s baby born
Nemá žádné funkce, má jen dudlík na šňůrce.
@harpyje Měla tu růžovou uprostřed a hrálo to Holka modrooká a ještě jednu písničku (už si nevzpomenu), třeba dělají i bez hracího strojku nevím.