První auto pro osmiměsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15453
1.11.15 22:06

První auto

Přemýšlím nad dárkem k Vánocům pro kluka - bude mu na Vánoce 8 měsíců. Přemýšlela jsem, že bych koupila nějaké autíčko. Budu ráda za nějaké tipy na první auto, popř. na jakýkoliv jiný dárek. Připadá mi, že všechno má a nic není potřeba. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
1.11.15 22:11

@Sára 1
Problém s dárkem už na první Vánoce jo. To bude holka těžký! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.11.15 22:13

Takový, se kterým desetkrát třískneš a on to přežije bez úhony. Ale to ti v obchodě asi nedovolí vyzkoušet :think: :mrgreen: Tak takový, na kterým nebudou blbiny, který můžou upadnou. Dřív bych ti řekla, že dřevěný, ale s tím si ten náš poradí taky :roll: A podle toho, jak zvládáš zvukový hračky, tak hrací nebo nehrací :lol: Hele, ono to tomu osmiměsíčnímu bude úplně fuk, teď si s ním ani nebude hrát jako s autem :mrgreen: Kup mu papír :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
66667
1.11.15 22:19

@Tunrida
Dreveny neeee nebo malinky :lol:.
Taky mam rada dreveny hracky, ale jsou tezky, takze kdyz s tim triska o nabytek, pripadne si to pousti na nohy, tak jen cekam pohromu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.11.15 22:19

Za sebe doporučuju " gumáka plasťáka ", je to jednobarevné autíčko ulité z jednoho kusu, máme jich asi 10 a vyhrají si s tím oba kluci, dají se za sebe zapojovat a jsou odolný.
No a pak samozřejmě Tatrovku, na jaře se využije.

@Tunrida náš druhý si s autem jako s autem hraje tak od těch 8-9 měsíců, odkoukal od bráchy.

• Citovat
  • Upravit
12330
1.11.15 22:20

@Sára 1 co nějaké odrážedlo, jako autíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66667
1.11.15 22:23

Jo a hrat si tim bude jako s autem, aspon nas si tak od 8-9m hraje s tatrou denne. Jezdi s ni po byte a dela brm brm (coz je zatim jedno z nasich 2 slov co umi) :mrgreen:
Ale maly auta ho moc neberou.
Jestli mate prostor kupte tatru. Mladas ji mel i jako takovy aktivni chodiko. Vzdycky se ji chytil a rozbehl po byte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.11.15 22:24

@zuzu224 Tak takovýmu mrnousovi je jasný, že malý :lol: Co by z tý hračky měl, kdyby byla větší než on :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
1.11.15 22:25

@Billi Tak to jsem teda zvědavá, jestli to náš taky mladšího naučí :lol:

• Citovat
  • Upravit
66667
1.11.15 22:28

@Tunrida
Ona neni vetsi nez on, ale ma treba 20 cm. Dostal tahaci mysi a to uz je tezkej kram. A jak jsem psala vyse, tak maly auticka ho moc nebavi. Od 8-9m si hraje s tatrovkou a jeste k tomu ma velkej bagr. Ted uz si teda hraje i s traktorem na setrvacnik apod., ale s malym autickem by nejezdil. Takze za me dreveny ne, jsou to krasny hracky, ale chce to trochu rozumu. Takze ten nas je dostane tak ve dvaceti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
1.11.15 22:30

Za mě super auta pro malé kluky jsou tyto http://www.funkids.cz/…stove-10-cm/ a pak tyto http://www.funkids.cz/…cko13-16-cm/. Vydrží i horší zacházení a nic se z nich neláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
1.11.15 22:31

@Billi souhlas, naše malá taky. Brzo jezdila s autíčky, zato panenku vzala na milost až v roce a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.15 22:33

Syn dostal na Vánoce, když měl 10m velký náklaďák Wader a krásně se s ním naučil chodit. Je to relativně vysoké auto, ale stabilní. Pak jsme měli i choditko, ale auto vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
1.11.15 22:40

Za mě auta značky Bruder…
Kopie velkých aut a hlavně vydrží. Bohužel ale taky stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
1.11.15 23:58

Koupila bych Tatrovku klasickou
http://auta-letadla-lode.heureka.cz/…a-815-80-cm/

my ji dostali k vítání občánků od obce… jak se kluk naučil sedět, přidělali jsme provázek a tahali ho po bytě, miloval to… pak si tam sám házel různé hračky a tlačil to před sebou (i když teprve lezl)… pak si na to sám sedal, zkoumal kola, vyklápěl,… super hračka.
Tatrovka je stále venku, plně funkční, letos na ní sbírali jablka… klukovi bude pět let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí