Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Sára 1 máme toto: odkaz
Drží jak luteránská víra a to se s tim kluk rozhodně nemazlí.. K vánocům přibude z této řady další - nejspíš bagr nebo míchačka. Je to navíc český výrobek.
@Sára 1 koupila bych duplo. Ale v 8-mi měsících mají děti nejraději šustivé papíry, ve kterých jsou dárky ![]()
Po přečtení názvu diskuse jsem nostalgicky zavzpomínala na svojí Škodu 120L, kterou jsem si koupila v osmnácti.
Ale koukám, že diskuse je o jiných autech, takže nic a mizím. ![]()
@zvidavajanca píše:
@Sára 1
Problém s dárkem už na první Vánoce jo. To bude holka těžký!
Zapomněla jsem napsat, že to je mé druhé dítě (první je holčička). No a tím pádem všechno zdědí. I autíčko se doma najde. Občas něco dostane. Mám problém s dárkama pro obě děti. Přijde mi, že toho už máme doma víc než dost. ![]()
Vím, že tomu ještě nerozumí, ale chtěla bych pro něj nějaký krásný dárek, i když ho třeba využije víc později. Třeba dcerka dostala taky k prvním Vánocům velkou panenku (a spoustu dalších dárků). Hodně lidí říkalo, že je na ni brzo, ale ona ji měla fakt ráda už tenkrát, pak si s ní chvíli vůbec nehrála a teď si s ní hraje zase hodně.
Líbilo by se mi velké auto. Třeba tatrovka je super nápad, ale tu už máme.
@Eveelin píše:
@Sára 1 koupila bych duplo. Ale v 8-mi měsících mají děti nejraději šustivé papíry, ve kterých jsou dárky
Duplo máme - a máme toho docela dost. To by hned zabavila starší.
Hraje si s tím ráda.
@PetraJ píše:
Po přečtení názvu diskuse jsem nostalgicky zavzpomínala na svojí Škodu 120L, kterou jsem si koupila v osmnácti.
Ale koukám, že diskuse je o jiných autech, takže nic a mizím.
Já vím, měla jsem to nazvat „první autíčko“.
@Sára 1
A co vlackodrahu? Nas ji dost stanek vanocum, bude mu 15m.
Dneska jsem viděla krásné auto - plyšové. To by bylo fakt super. Jen ho někde sehnat, protože tohle nebylo na prodej.