Pánev na plyn

mackA159
7.5.20 10:50

Pánev na plyn

Zdravím, jakou používáte pánev na plynový sporák? Koupila sem před dvěmi roky obyc z tesca, byla super, ale po čase se začal pripalovat spodek, nejde to vyčistit, a zřejmě budu muset koupit novou. Už tam skoro nic neusmažím.. Máte nějaký typ, značku, materiál? :lol: Díky ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20865
7.5.20 10:53

Koupit kvalitní pánev. A nekupovat levný šmejdy. Takto u nás dopadlo všechno velmi levné nádobí. To stejný jako nadobí „za body“ v obchodech. Pokud se to používá ke každodennímu vaření, tak za rok/dva to jde do popelnice.

Jinak doporučuji vyšší řady Tescoma nebo Tefal taky nejsou špatný věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
7.5.20 10:57

Já mám jednu pánev Tefal, další Tescomu, tu nejvyšší řadu. Když si koupíš obyčejnou pánev se slabým dnem, tak ti rychle odejde. Holt musíš dát za pánvičku 2000 a ne 500…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
7.5.20 10:58

Jasný díky, právě.. Chci kvalitní, aby nemusela zachvili letět. Mrknu na ně ;)

• Citovat
  • Upravit
23931
7.5.20 10:58

Zatím nejlíp mi asi funguje pánvička s keramickým povrchem, koupená cca před 3 lety za 300,–Kč v Kauflandu. Kupoval jsem jí i matce, která jí používá mnohem častěji než já a taky dobrý… Máti v té době, kdy jsem pánvičky koupil, dostala podobnou, ale značkovou od švagrový a ta drahá značková se připaluje… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8634
7.5.20 10:59

Já mám nejlepší zkušenosti s nádobím Tefal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23931
7.5.20 11:01
@nozu píše:
Já mám jednu pánev Tefal, další Tescomu, tu nejvyšší řadu. Když si koupíš obyčejnou pánev se slabým dnem, tak ti rychle odejde. Holt musíš dát za pánvičku 2000 a ne 500…

Sorry jako, ale Tescoma si ve spoustě věcí /netvrdím že ve všem/ na značku hraje a zboží tam oproti jiným prodejcům mají akorát předražený… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15797
7.5.20 11:04

Tescomu fakt ne, to jsou brutálně předražené šmejdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
7.5.20 11:27

@Zumpa mám to nádobí už 3 roky a je bez jakéhokoliv problému. Předtím jsem měla sklokeramickou desku a nádobí Tescoma 10 let. Musela jsem ho měnit kvůli plynovému sporáku, protože mělo plastové úchytky. Já si fakt nemohu stěžovat a mám ty nejlepší zkušenosti. Při nákupu čekám vždy na slevové akce. Mívají je hodně často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15797
7.5.20 11:46

@nozu Já mám bohužel opačné zkušenosti. Hrnce, pánve, nože, nějaká struhadla apod, fakt totální odpad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
7.5.20 11:56

Já si koupila takovou nejobyčejnější v IKEA, asi za 59 nebo kolik stála, je to teda menší průměr. No, a zatím vede i nad drahou keramikou :) pak ještě ráda používám klasiku nerezovou, bez teflonu. Ale s tou to člověk musí umět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.5.20 11:57

Tescomu mám spía v hrncích a vykrajovátkách. Jinak bych volila Tefal teda. A dala si pozor, aby byla na plyn. Máme i keramickou Delimano a ta mi vyhovuje taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.5.20 11:58
@Petula306 píše:
Já si koupila takovou nejobyčejnější v IKEA, asi za 59 nebo kolik stála, je to teda menší průměr. No, a zatím vede i nad drahou keramikou :) pak ještě ráda používám klasiku nerezovou, bez teflonu. Ale s tou to člověk musí umět.

Já mám jednu z Ikea, je šikovná a malá. Jediná vada - ucho je těžší a na plynovém hořáku má tendenci padat. To mi při nákupu nedošlo. Používám ji, ale opatrně ji na plotně posouvám, abych ji vyvážila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
7.5.20 12:01

@Russet Tefal má super pánvičky. Ale v jejich nabídce jsem nenašla pánev s nerezovým držadlem, mají pouze plastová. A to mi na tom plynu nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
7.5.20 12:03

@Russet to mě pobavilo :lol: taková blbost a kdo by to řekl :) já mám některý nádobí křivý, protože se kekle když míchám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí