Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já mám třeba hrůzu z jakýchkoliv vylýsledků. Nakonec vždycky normálně jdu, ale uvnitř mi fakt není lehko. Vědomí, že výsledky ukážou jen něco, co už stejně mám, nebo nemám a kdybych nešla, tak to pak bude horší, apod. vůůůbec nepomáhá. Tohle bude to samé. Racionálně to zakladatelka všechno asi ví, ale když ma mozek dojem, že se prostě nevyhnutelně blíží zkáza, v ten okamžik nic neuděláš. To je jako letět letadlem. Je to bezpečnější než auto? Je. Pomůže ta informace někomu s fóbi? Ne. ![]()
Jste moc hodné všechny, nahřívání se teď ve vaně a za hoďku jedu na pohotovost
Kašli na antibiotika. Je to přece jed! Maximálně se ti zánět rozjede a odnesou to jenom ledviny.
Cajk, ne?
Já ti rozumím, jsou to úzkosti, to asi víš. Myslím, že rada vzít si lék v nemocnici, je skvělá. Buď si sedni v čekárně nebo třeba v autě na parkovišti a počkej hodinu po spolknutí tabletky. Když to bude ok, řekni si, je to ok a jeď domů a vypusť to. Boj s úzkostmi je těžký, ale dáš to. ![]()
Neléčený zánět močáku je nebezpečný.
Taky se normálně můžeš lékaře zeptat, jak jsou ta antibiotika snášena. Řekni, že trpíš úzkostmi a máš obavy. Určitě tě uklidní ![]()
Btw. Neznám nikoho, kdo by měl alergickou reakci na antibiotika s dušností. Vždy max vyrážka nebo zvracení.
@Šmoulice píše: Více
Víš, co to jsou úzkosti? To není racionální strach. Není to taková sranda, jak to vypadá.
@Lil Kitkatt píše: Více
Tak teď může mít úzkost z úplně jiné věci, než je pár prášků ![]()
Úplně v pohodě, počkej si na zánět ledvin, to už ti bude všechno jedno.
@Lil Kitkatt děkuji, takové komentáře já vypoustim, oblíkám se a vyrážím ![]()
Proboha švihej k doktorovi. Není to vůbec sranda. Pokud tam nepůjdeš skončíš v nemocnici a budou ti tam dávat ještě silnější antibiotika.
Tak mám to za sebou i pozření antibiotik, dostala jsem furolin, vzala jsem si ho cca před 20min a zatím žiju ![]()
Jinak mám bílkovinu na 3 křížky a krev v moči také na 3 křížky nevíte co to značí? Paní Dr byla velmi milá.. ale nechtěla jsem ji tím otravovat ptaním na hloupostí, a CRP 1.8
@Anonymní píše: Více
Ze to je hodně vysoké. prostě tam máš od toho uterka rozjetý zánět jako prase…nicméně ATB snad brzy zaberou. Jestli ti to dodá klid tak si v lékárně kup rovnou nějaký volně prodejný lék na alergii a vem si ho s tím ATB… ![]()
Já už jsem si ATB vzala hned jak mi je nspaly a zatím žiju
myslíte že už se alergie neobjeví?
@Serpentini mě,blila jsem po nich jak alík a migrénu, že jsem se nemohla zvednout z postele na pohotovosti mě řekli, že je to u nich dost častý a měnili mi je