Panická hrůza z jedné osoby

8384
26.11.11 21:16

panická hrůza z jedné osoby

ahojky
nevedela jsem jak toto tema nazvat ale snad jsem se alespon trochu trefila.
Popisu nasi situaci…
Malymu je 8 mesicu, lidi ma rad, kdokoliv si ho muze chovat, smeje se na nej, radi a nidko mu nevadi…ale
Minule ho mela tchyne a vzala si ho domu na navstevu a prisel manzelovo mladsi bratr (je mu 23 je to hodnej, milej kluk, jen vypada jako cert, kudrnaty vlasy, cerny bryle, vousy) tychyne sla na WC a on ho hlidal aby nespadl z gauce a v tom zacla malej desn jecet a nesel utisit..kdyz uz byl doma ap risle manzel domu jen slysel chlapskej hlas a zas zacal rvat, uspavala jsme ho pak desne dlouho a porad me drzel za ruku…
no a pak ho mela tchyne doma jeste jednou a taky jen rval, stacilo slyset jeho hlas z vedlejsiho pokoje, odma byl pak ale v klidu
a dneska prisel svara na navstevu za malym aby si ho udobril a prinesl mu darecek a malej hned jak ho videl ve dverich tak jecel, rval celou dobu co tu byl a kdyz se malinko uklidnil a ja mu ho chtela odat tak uplne zavriskal a rval a rval, celou navstevu byl pritulenej u me nebo u manzel, drzel se pevne za tricko a schovaval oblicej…jinak se zrovna moc netuli a jak jsem psala nikdy jsem ho tak nevidela lidi ma rad…
Svagr je hodnej clovek, nikdy mu nic neudelal…sice ho nejak nevida ale je mladej a ma jiny zajmy…
tak ja to vubec nechapu cim to muze byt a co s tim? :nevim:
Bylo mi svagra i malyho dneska tak lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1710
26.11.11 21:24

Ahoj,
tohle měla takovéhle reakce měla neteř na mého muže,prostě panika jenom ho viděla.Samozřejmě ho to taky trochu mrzelo,ale přešlo to,nemá cenu to lámat přes koleno,nutit se k němu třeba pochovat apod.Vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
26.11.11 21:27

To je podle me normalni, je to proste tim, jak vypada. Syn mel strach z tchana. Je mu pres osmdesat a vypada hodne sesle. Malej se ho vzdycky pri navsteve lekl a dost dlouho mu trvalo, nez se nejak uklidnil. Ted ho tak nejak i bere, ale urcite by k nemu nesel (snaha nebyla, tchan ma Alzheimera a tak jen sedi v kresle a hledi). Taky je hodne spolecenskej, odjakziva, a s nikym jinym takovej problem nemel.

• Citovat
  • Upravit
16492
26.11.11 21:29

Ahoj :-)
přesně takhle malá reagovala na mého bráchu a to nemá vousy a má krátké světle hnědé vlasy.
Trvalo to asi měsíc a půl a potom najednou všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
26.11.11 21:31

Jestli to nebude tím, že švagr vypadá jako čert :)
Mám pocit, že už jsem to od někoho slyšela, že jejich batole se bálo vousatých chlapů, takže možná v tom bude zakopaný pes. Asi se ho hodně lekl, když tam byl najednou s ním sám.

Počkala bych až to odezní a nenutila ho být v jeho blízkosti a švagrovi to vysvětlila.

• Citovat
  • Upravit
9649
26.11.11 21:32

Nase mala ma taky takovou osobu - je to pritel od segry, presne jak pises - zarostly vousama, cerne kudrnate vlasy :mrgreen: jsem mu rikala, ze az k nam priste pujde ma se oholit a alespon ucesat, kdyz ne ostrihat, ale moc to nepomohlo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
26.11.11 21:54

Manžel má dva metry a všichni jeho synovci a neteř se ho jako prťaví báli. Jeden snad ještě v šesti letech :mrgreen: , ale on byl takový bojácný. Vlasy měl tehdy různě od plešata po mikádo, rovné skoro blond.

Určitě prcka neznejisťuj, nenechávej je samotné o samotě a drž ho, když to vyžauje. Časem se to poddá, uvidíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
26.11.11 21:56

prave ze dnes se oholil a ani to nepomohlo, chvili sundal ty cerny bryle a taky nic :-D
ja prave myslela ze to je vousama, jedinej znamej co ma vousy ma knira a toho ma malej rad a blbne s nim…ale jak sje mpsala ani oholeni nepomohlo :-)

ale fakt me to chvili desilo jak histericky jecel az capal po dechu
nejak jsem ho nenutili nechtela jsem aby mel pak nejakej blok jeste vetsi, no uvidime ale faktm i to hlava nebere :-)
k tomu svaga je peknej kluk kurdnatej :-)
kdyz byl malej mensi tak si ho i choval a to byl jeste Ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
26.11.11 22:16

Ahoj, ja se taky hrozne bala jednoho strejdy, kdyz jsem byla mala :lol: Dodnes si to pamatuju, a to uz jsem byla vetsi. Ne, ze bych spustila v 5-ti hysterak, ale nechtela jsem se s nim bavit, schovavala jsem se za mamu atd, proste se mi nelibil a byl mi strasne nesympatickej. Byl to vysokej, kudrnatej chlap, straaasne se mi nelibil.

Slysela jsem vypravet prihodu, jak maly dite zacalo silene jecet v tramvaji a rvat „cert cert“, kdyz videlo poprve cernocha - tomu tedy rikam trapas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
26.11.11 22:26

no svara je taky hodne vysokej a kudrnatej :-D

a kdyz jel v autobuse tak rika jedno dite ,,hele mami tam je cert" :-) tak asi o bude fakt tim ze ma takovej desivej vzhled ikdyz kdyz je oholenej vypada docela jemne, ja nevim nijak strasidelnej mi nprijde :-) kdyz ma vousy tak to jo no :-)))

s tim cernochem ot je teda dobry, snad se mi to s malym nikdy nestane :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
26.11.11 22:57

My máme jednoho známýho, taky tmavej typ s kudrnatýma vlasama a hrubším hlasem a všechny malý děti se ho taky bojí, jen náš prcek se ho nebojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
27.11.11 14:21

Mýho táty se děti (ne jeho) jako malý taky bály, měl delší kudrnatý vlasy, vousy a cizí děti na ulici křičely „ČERT“ a utíkaly :lol: Ale asi bych tomu dala čas, já takhle neměla ráda jednu tetu. Schovávala jsem se před ní a když jednou chtěli abych se s ní vyfotila, tak mám vyděšenej výraz, slzy na krajíčku a je vidět, jak se snažím dostat pryč…časem jsem si zvykla. Ale do dneška jí teda nemám moc ráda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
27.11.11 14:56

Ahoj, u nás bylo to samé. Můj otec má 2metry a bratranci se ho báli docela dlouho. Když už byli větší, tak před ním zalézali pod stůl. Časem je to přešlo.
A moje dcera jednu dobu nechtěla být u mojí babičky. NEvím proč, ale vždycky tam začala brečet a museli jsme jít domů. Teď (3,5roku) bude u babičky klidně celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
27.11.11 21:19

tak snad to prejde a bude ho mit casem rad a ne jak tu ctu ze nekdy ty osoby nemaj radi porad :-D

dnes jsem byli na rozsviceni stromku, koukalo mu do kocarku desne moc lidi, cernovlasych, v cepicih no a ani na jednoho nereagovalspatne a koukal a obcas se smal :-D
dnes jsem se bavila s tchyni a svaru to pry mrzi ale nic nerekne, je mu to asi lito a mne taky no, ale tak nebudem to lamat pres koleno a uvidime…
25. na vanoce k nim jdeme tak jsem zvedava to asi budou ubreceny Vanoce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
27.11.11 21:24

To taky znám.Naše malá od půl roka má hysterák z příbuznýho.Hodnej,milej,vousy.Ted jí budou dva a je to ještě horší.Taky čekám kdy to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí