Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den, zkusím napsat zde, jestli někdo nemá zkušenost s podobnou situací…
Poslední dobou mě trápí bušení srdce, byla jsem u dr, ta mi napsala preventivně neurol 0,25 abych zkusila zda to není od úzkosti. Párkrát jsem si vzala a bylo to trochu lepší. Dala mi holter na tlak ok. Pak dr na preventivní prohlídce slyšel prý možná šelest, tak mě poslal na uzv srdce a holter EKG. Výsledky budou zítra.
Chodila jsem normálně do práce, ale minulý pátek jsem se nějak celý den necítila dobře a večer začalo bušení. Ležela jsem v posteli a bylo to strašné. Vzala jsem si neurol ale žádné zlepšení, spíš naopak. Tak mi přítel zavolal sanitku. Tam mi naměřili nepravidelný tep 120. Něco mi pichli a poslali domů. Tak teď týden marodím a čekám na toho holtera.
Jenže, ve středu jsem byla v obchodě a zničehonic se mi začala motat hlava, myslela jsem, že omdlím, opět strašné bušení srdce. Musela jsem rychle pryč. Venku to bylo trochu lepší. Ale pak mě hrozně bolela hlava. Měla jsem občas stavy, že se mi motala nebo jako by vidění přes sklo, ale takto silné nikdy.
Teď mám divné pocity když jdu ven, jsem nejistá a beru si radši neurol.
Doma je to taky na nic. Pořád hádky a nervy. Mám výbuchy vzteku. Jako dnes, připadám si jak služka. Každý po mně jen něco chce. Nejradši bych utekla.
Tak uteč… Sama nebo s dětmi na pár dní.. někam, kde se nebudeš hádat a nikdo po tobě nic chtít.. a uvidíš, jestli se ti ataky vrátí