Panické ataky v těhotenství?

Anonymní
31.1.24 11:33

Panické ataky v těhu?

Ahojky, dávám zde anonymní příspěvek, protože se nejspíše za své psychické zdraví v tom ‘nejkrásnějším období ženy’ stydím. :zed:.. Již před těhotenstvím mi pár let dozadu byla diagnostikována hraniční porucha a občas jsem měla sem tam tu panickou ataku. Tak rok zpátky se zdálo, že se vše zlepšilo a měla jsem občas deprese a úzkosti, ale víceméně bez těch atak (které jsou pro mne mnohem horší než deprese). Momentálně jsem v 9tt a včera jsem měla v noci strašnÿ záchvat, když jsem ležela. Najednou jsem vnímala jak mi strašně rychle bije srdce a pocit, jako kdybych nemohla dýchat, bylo to opravdu dlouhé a nepříjemné. Jelikož jsem teprve v 9tt tak čekám teprve na svůj prvomestriálni screening a bojím se, aby mimi bylo v pořádku.. Chci se zeptat, zda s tím někdo v období těhu měl zkušenosti? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.1.24 13:04

Pises ze ataky obcas mas. Udelej pro sebe to, ze se je naucis zvladat bez ohledu na to, jestli jsi tehotna, na mesici nebo v praci.
Cim vic je budes zvladat, tim min budou prichazet.
Mne treba ataky vzdycky spoustely vykyvy - nevyspalost, kolisani hladiny cukru, hormonalni nerovnovaha.
Pokud by to byl spoustec i pro tebe, je dobre je vyresit, vykyvu si ted uzijes azaz.
A ataka nezabije ani tebe, ani mimino.

• Citovat
  • Upravit
29
15.9.24 11:35

Ataka v těhotenství

Dobrý den, taky se léčím už 3 rokem paničkou atakou strachu, momentálně sem v 5 TT a už asi 4 den trpím atakama bolesti žaludku a zvracení lékař mi předtím napsal snížení prášku ale tím se to zhoršilo teď beru 4 den opět svzji denní dávku ale žaludek stále bolí a na vrácení jsem unavená, klepu se, motání hlavy a tak… Nevím vůbec co s tím prášky na záchranu při atace beru ale jen ctvr kvůli miminku :( :(
Slzení očí, pálení očí a pocit špatného vidění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky