Pánská rozlučka - dárek

880
20.4.12 21:22

pánská rozlučka dárek

Ahoj holky,
dotaz skoro zádává můj chlap, jelikož mě pořád „otravuje“ s dárkem pro kamaráda k svadbě na rozlučku. Kamarád je spíš divoch :cert: :mrgreen: , takže i ten dárek by měl jeho povaze odpovídat. Hrnce by asi neodmítl, ale zase :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Mě vůůůůůbec nic nenapadá, takže jestli dáte tip budu moc ráda :dance: :potlesk:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
20.4.12 21:26

No po přečtení dotazu v souvislosti s tím, že je kámoš divoch, mě napadlo tak nějakou ku… :D Můj říká, že to je prej normální placená služba, asi jako když si necháš uklidit byt od Harys… :D Ale to by asi nastávající moc nepotěšilo :D Takže jinak taky :nevim: Ale určo se najde někdo, kdo poradí líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.4.12 21:28

Jo jinak já s jeho výrokem, že to je taky jen služba teda neosuhlasím to jen aby bylo jasno :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
20.4.12 21:28

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kurvu bych tomu svýmu ani neporadila, nebudu tam takže níííííc :mrgreen:
Ale aspon jsem se pobavila, díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.4.12 21:32

manzel rika ze kdyz ne kurvu tak aspon stripterku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.4.12 21:37
@marketa612 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kurvu bych tomu svýmu ani neporadila, nebudu tam takže níííííc :mrgreen:
Ale aspon jsem se pobavila, díky ;)

No jako já to přečetla nahlas a ticho… Tak říkám - mě napadla jako první kur… A on: „No mě taky, jinak nevím co. Vždyť na tom nic není, je to jenom služba“ :D

No @pipiinka, když už tu striptérku, tak jsem si vybavila z jakési filmové scény jak dělal/a striptýz ladyboyka :D Ale tak co mu chceš dát jako chlapovi… Ještě k tomu že mu končí svoboda, že :D To chce něco echt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
20.4.12 21:38
@pipiinka píše:
manzel rika ze kdyz ne kurvu tak aspon stripterku :lol:

Chlapi nebrat :mrgreen: , prosím :mrgreen: :mrgreen: . To si umím představit jejich tužby, ale mysleme i na nevěstu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.4.12 21:39

market tak strip by videt mohl :mrgreen: ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
20.4.12 21:42

zaplatit kurz domácnostní gramotnosti :-)

jako že ponožky samy nelevitují do koše na prádlo, toaletní papír se sám nedoplňuje apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.4.12 21:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
20.4.12 21:50

Já hlasuju pro ovci! :D

http://www.zerty.cz/…23422-prodej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.4.12 21:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
20.4.12 22:02

hooolky :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.4.12 22:24

Můžu nabídnout orientální tanečnice nebo rozpustilé cikánky, které mu zatančí nebo fireshow:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
21.4.12 10:11

Kompromis mezi ku…u a striptérkou je striptérka s full kontaktem. Tzn. strip, během kterého se slečna klienta dotýká. Několik kamarádů to mělo na rozlučce a ten můj kvůli tomu chudák nechtěl rozlučku, protože mu to přišlo moc a bylo jasné, že by mu jí taky objednali. Např. jednoho kamaráda položila na zem a sedla si mu rozkrokem na obličej…a skončila tím, že kamaráda svlékla do naha a čekala, že bude hrozně vzrušený, ale on už byl slušně pod parou a navíc zhulenej, tak to s ním nic neudělalo, tak se slečně cítila dost blbě :mrgreen: ale jinak si to hodně lidí chválí. Jinak ovce je taky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný