Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
dotaz skoro zádává můj chlap, jelikož mě pořád „otravuje“ s dárkem pro kamaráda k svadbě na rozlučku. Kamarád je spíš divoch
, takže i ten dárek by měl jeho povaze odpovídat. Hrnce by asi neodmítl, ale zase
. Mě vůůůůůbec nic nenapadá, takže jestli dáte tip budu moc ráda
![]()
![]()
No po přečtení dotazu v souvislosti s tím, že je kámoš divoch, mě napadlo tak nějakou ku…
Můj říká, že to je prej normální placená služba, asi jako když si necháš uklidit byt od Harys…
Ale to by asi nastávající moc nepotěšilo
Takže jinak taky
Ale určo se najde někdo, kdo poradí líp ![]()
Jo jinak já s jeho výrokem, že to je taky jen služba teda neosuhlasím to jen aby bylo jasno
![]()
Kurvu bych tomu svýmu ani neporadila, nebudu tam takže níííííc ![]()
Ale aspon jsem se pobavila, díky ![]()
@marketa612 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Kurvu bych tomu svýmu ani neporadila, nebudu tam takže níííííc
Ale aspon jsem se pobavila, díky
No jako já to přečetla nahlas a ticho… Tak říkám - mě napadla jako první kur… A on: „No mě taky, jinak nevím co. Vždyť na tom nic není, je to jenom služba“ ![]()
No @pipiinka, když už tu striptérku, tak jsem si vybavila z jakési filmové scény jak dělal/a striptýz ladyboyka
Ale tak co mu chceš dát jako chlapovi… Ještě k tomu že mu končí svoboda, že
To chce něco echt ![]()
@pipiinka píše:
manzel rika ze kdyz ne kurvu tak aspon stripterku
Chlapi nebrat
, prosím
. To si umím představit jejich tužby, ale mysleme i na nevěstu
![]()
zaplatit kurz domácnostní gramotnosti ![]()
jako že ponožky samy nelevitují do koše na prádlo, toaletní papír se sám nedoplňuje apod.
Můžu nabídnout orientální tanečnice nebo rozpustilé cikánky, které mu zatančí nebo fireshow:))
Kompromis mezi ku…u a striptérkou je striptérka s full kontaktem. Tzn. strip, během kterého se slečna klienta dotýká. Několik kamarádů to mělo na rozlučce a ten můj kvůli tomu chudák nechtěl rozlučku, protože mu to přišlo moc a bylo jasné, že by mu jí taky objednali. Např. jednoho kamaráda položila na zem a sedla si mu rozkrokem na obličej…a skončila tím, že kamaráda svlékla do naha a čekala, že bude hrozně vzrušený, ale on už byl slušně pod parou a navíc zhulenej, tak to s ním nic neudělalo, tak se slečně cítila dost blbě
ale jinak si to hodně lidí chválí. Jinak ovce je taky super ![]()