Program narozeninové oslavy pro kamaráda

1723
17.4.12 14:25

program narozeninové oslavy pro kamaráda

Ahoj holky,
prosím akutně o pomoc, jsme pozvaní na 40tiny našeho kamaráda a na pozvánce bylo mimo jiné :Ocekavam alegoricke vozy, krojovane druziny, oslavne a budovatelske pisne povzbuzujici elan oslavence do dalsich 40ti let zivota!

Mám úplně vygumováno a oslava je už v sobotu, samozřejmě,že ostatní pozvaní jsou pracovně vytíženi a nejsme schopni na nic přijít,nemáte některá nápad? Nemusí to být zrovna písně, spíš nějaké vtipné dary, scény,hry, nebo co já vím :nevim:
Předem děkuji za jakýkoli návrh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3368
17.4.12 14:47

transparent s nápisem, mávátka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
17.4.12 14:51

Je to sice svatebního typu, ale třeba by se dalo něco z toho použít - http://www.svatebni-raj.cz/…anek-30.html .

Jinak chápu to dobře, že kamarád vás pozval na své narozeniny a chce, abyste mu uspořádali program? 8o U nás to teda bývá obráceně - kdo zve, ten zařizuje i program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
17.4.12 14:55

tak bych to určitě nebrala, 100% bude mít skvělý program a bylo to myšleno nadsázkou,ale právě proto by jsem mu chtěli nějaké překvapení udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
17.4.12 14:56

Tak to jo. Co třeba koupit bílý trička a jestli by vám na ně narychlo natiskli jeho fotku nebo napsat tam nějaký vtipný nápis s jeho jménem nebo o něm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný