Dětský dort Říčany a okolí

47
16.4.12 17:05

Dětský dort Říčany a okolí

Maminky poraďte, nějakou dobrou cukrárnu nebo paní co by mi upekla dort s dinosaurem pro syna, v Říčanech a okolí. Já na pečení opravdu nejsem. Když vidím ty nádhery co vytvoří šikovné ručičky, tak stahuju uši a nemám odvahu něco vytvořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
16.4.12 17:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.4.12 17:21

Díky moc, už se dívám. A ty sis tam nějaký dort nechávala péct? Jaké jsou? Co se dívám na jejich web..pro mě je to sci-fi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.4.12 17:25

Já nevím jak chutnají, jsem z druhého konce republiky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Jen jsem zadala do vyhledávače „dorty říčany“ a …
Na oko to vypadá ale úžasně, to jo :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.4.12 17:29

aha..to já tam taky pořád něco zadávám do vyhledávače :lol: ale zkusím tam napsat. Ale taky nejsem úplný d.. :lol: , našla jsem paní, jenže ta je teď na mateřské a pak cukrárnu Čiko, jenže těm moc nevěřím, i když mají úžasné zákusky. Většinou ty klasické cukrárny moc ty dorty neumí, podle mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.4.12 17:41

El, to moc neposoudím. Já jsem ještě dort z cukrárny neměla. Nám buď peče tatínkova známá z vedlejší dědiny nebo si peču sama. Švagrová si kdysi objednala dort pro kluka k narozkám z cukrárny. Ale je fakt tedy, že moc nadšení nebyli.....Byl hezký, ale chuťově prý takový nevýrazný, krémy z neidentifikovatelného tuku, potahová hmota prý taky nic moc, korpus se drolil,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
16.4.12 17:41

ahoj, znam jednu maminku z rican, co pece dorty. akorat ted ma pecici pauzu, protoze co nevidet budou mit druhy mimco. leda bych ti mohla na ni poslat kontakt, jestli by o nekom nevedela a nemohla nekoho doporucit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.4.12 17:44

děkuji a není to ta Haaaja? už jsem na jejích stránkách byla a má pečící pauzu, z důvodu druhého mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
16.4.12 17:46

jojo, je to ona :) a nezkousela jsi ji kontaktovat, jestli by na nekoho nemela tip? jinak me tu nikdo moc nenapada, co vim tak vsichni si nechavali pect prave od ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
16.4.12 17:48

Tak Ciko moc nedoporucuji, dvakrat jsem se tam zklamala, dorty objednavam v Praze.
No a tahle website s dortama v Ricanech, nevim nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.4.12 17:48

zkusím jí večer napsat, jestli mi neporadí. Ale musím běžet, jedno dítko mi právě vstalo.
zatím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
16.4.12 18:59

holky z čika určitě ne..nechávala jsem si tam udělat dort a vypadal krásně, ale nechutnal a ještě to jednání..neskutečný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.4.12 19:47

Díky, v Čiku na „hlavní“ vím, že to jednání nic moc, jak kdybyste je tam obtěžovali, ale myslela jsem, že bych šla na náměstí, ale asi ne, když to tu čtu. Já si to myslela, že to bude nic moc. A o té lucce jste slyšely? ty dortyříčany?

janik 73: a ty je objednáváš v Praze kde? Synovi bude 5 a ještě jsem nenašla za tu dobu pořádnou cukrářku. Nebo našla, ale zas nepeče přes prázniny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
16.4.12 19:59

No ono ciko na namesti taky zadny ham neni…
Ja objednavam v cukrarstvi josef vich v Praze je to zakazkove cukrarstvi nebo top hotel praha, tam je to zarucene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.4.12 21:00

Vich, má pěkné dorty, jen co je pravda. I ta cena je pěkná a ten hotel praha to je na Praze 4 Chodově? A kde to tam je, někde v hotelu? Nebo kam se dá jít? Ale ceny budou asi také určitě vyšší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný