Panthenol do letadla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
602
29.7.19 18:06

@nell-ney děkuji ještě bych se chtěla zeptat pokud letiště kontroluje kufr a pak ho zabali do te folie nebo jak je přes to jasné vidět o jaký kufr se jedna? Ptám se jako blbec ale jde mi o to abych pak kufr poznala 😂 a když se otevírá kufr s TSA zámkem což nic nepoškodí tak taky daji nějak vědět ze ho otevirali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85259
29.7.19 18:10

@Mar80 ja nejdriv kufr necham zabalit do folie a pak teprve odbavuju. At si to rozbali oni pripadne. Nestalo se mi to teda nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.7.19 18:19

@Mar80 kufr necháš zabalit do fólie. Pokud se ti do něj budou chtít podívat, tak se to stejně dělá za tvé nepřítomnosti. Na kufru bys pak měla najít nelepenou cedulku, že ho kontrolovali. Jinak já kufry do fólie nebalím.

• Citovat
  • Upravit
9
29.7.19 18:37

@Mar80 záleží na jakém letišti. U nás otevíráme kufry za asistence majitele, TSA klíčem nedisponujeme. Jinak fóliování je placená služba, to si každý cestující zařizuje sám. Pokud vím, tak když někde lezou do kufru bez přítomnosti majitele, dají o tom dovnitř zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.19 19:17

Otvirani TSA zamkem bez info majitele delaji hodne v USA, v Cechach a na charterovym letu to s nejvetsi pravdepodobnosti nehrozi. Pokud bys tam mela neco, co prepravovat nemuzes, tak te vyvolaji, ty kufr otevres a zas ho odevzdas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
29.7.19 21:26

Panthenol ve spreji bereme vždycky a nikdy žádný problém. Spreje taky, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí