Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Za mne nejvíc Sarvár, uvnitř spousty vyžití pro děti. U lázní je hotel Park Inn, přímé propojení.
![]()
Zalakaros. Mají tam pro děti všeho věku i uvnitř vodní svět a nějaký ten tobogán ![]()
Jak staré děti? Před lety jsme byli v Sarvaru, letos v Bukfurdo a chceme zas, bylo to super.
Bukfurdo, ty zážitkové koupele. Sarvar je takový akvapark
Je to tam fajn, ale to už můžu rovnou zůstat v Praze na Sutce.
@cancerka aha
10 a 12..to už Sarvar asi ne..ten je super pro ty menší…
Ony jsou právě ve věku, kdy si chtějí užívat tobogány, překonávat vlastní strach apod. a zároveň my rodiče si chceme odpočinout a relaxovat v teplé vodě ![]()
Bešeňová je super, ale chtěli jsme tentokrát do Maďarska.
Doufám, že se najde někdo, kdo mi nějakou lokalitu poradí.
![]()
@cancerka popravdě nevím… tento věk jen tak neuspokojíš
a holt he to buď hodně pro ty menší hebo naopak klidové…není to aquapark…
My máme rádi i Gyor..ale tobogány jsou dva..jinak nic. Co tak znám…asi bych si nevybrala..tedy ne jako atrakce.
Ale v letním období je fantastický Lipot. Obří park plný stromů a zeleně, bazeny teplé, termální i plavecký..sauna ve starém mlýně
spousta tobogánů, divoká řeka atd..ale tam není hotel a je třeba slunečno. Není to kryté. Ale fakt pecka.
@cancerka píše:
Ony jsou právě ve věku, kdy si chtějí užívat tobogány, překonávat vlastní strach apod. a zároveň my rodiče si chceme odpočinout a relaxovat v teplé vodě
Bešeňová je super, ale chtěli jsme tentokrát do Maďarska.
Doufám, že se najde někdo, kdo mi nějakou lokalitu poradí.
Tobogány v buku vnitřní dávali s prstem v nose už v 5ti letech. Sarvar je dost podobný. To fakt není akvapark a překonávání nějakého strachu. To spíš zkuste Tatralandii na Slovensku.
@Liška2014 ten Lipot vypadá skvěle
, tak koukám, že pokud budeme chtít i nějaké to vyžití, tak to je lepší v létě než na podzim ![]()
@cancerka je to tam fakt pecka..jen drobná poznámka, neberou karty
takže sebou forinty, případně eura, ale vrátí forinty… ![]()
Obnovuji ![]()
Chtěla bych vzít děti (6 a 4) na konci srpna do Maďarska. Které termály jsou nejlepší pro tuto věkovou kategorii. Starší už chce jezdit na velkých tobogánech, ale je prcek, tak aby nebyl zklamaný, že ho tam nepustí.
Na Slovensku v Tatralandii právě skoro nikam nemohl, Bešeňová lepší.