Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak běž do lékárny a kup mléko. Jinak co je 100× lepší, to je zinek. Zinková emulze miraclean. Na spáleniny super.
@lucenka děkuji, ale už jsi mazala krém na spálenou pokožku? I ta pěna je pro mě horor 😂 natož roztírat krém
@Mar80 píše:
@lucenka děkuji, ale už jsi mazala krém na spálenou pokožku? I ta pěna je pro mě horor 😂 natož roztírat krém
tak běž, kup si pořádný opalovací krém a tričko s UV filtrem. Ani ta nejcitlivější pokožka se nemusí spálit
Tak dela se i mliko s mechanickym rozprasovacem. Ale ja spreje vozim v odbavenem zavazadle, jak panthenol tak deodoranty nebo opalovaci mlhu. Zakaz tlakovych nadob se tyka flasek s kyslikem nebo se smesi na potapeni. Podle me teda.
@lucenka tak to mas pravdu
Tričko UV mám, ale rada bych ho použila jen v nouzi.
@Mar80 píše:
A do odbaveneho zavazadla muže mléko opalovací nad 100 ml?
Ano. Do odbaveneho davam sampony, telove mleko, opalovaky i lahev s vodou. Tech 100 ml aa max litr se tyka paluboveho.
Dejte ho normálně do zapsaného kufru. Pracuji na letišti v Ostravě a tohle není problém.
@nell-ney děkuji ještě bych se chtěla zeptat pokud letiště kontroluje kufr a pak ho zabali do te folie nebo jak je přes to jasné vidět o jaký kufr se jedna? Ptám se jako blbec ale jde mi o to abych pak kufr poznala 😂 a když se otevírá kufr s TSA zámkem což nic nepoškodí tak taky daji nějak vědět ze ho otevirali?