Pantofle nebo crocsy pro 1,5letou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
422
7.6.24 13:02

Pantofle nebo crocsy pro 1,5letou?

Ahoj holky. Co jste pořizovaly 1,5 letým dětem na lítačku na zahradu k bazénu, na písek nebo ke koupališti? Váhám jestli jí nechat sandály nebo koupit boty co si zvládne sama vyzout a nazout, napadly mě ale jen pantofle nebo crocsy (ty budou asi lepší). Potřebuju čistě něco max. do 300Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9678
7.6.24 13:04

V tomhle věku měly děti sandálky nebo běhaly bosky. Pantofle ani crocsy mi nepřijdou vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8657
7.6.24 13:08

Ani jedno. Běhali bosky nebo v sandalech, případně v capackach, usila jsem látkový, na místa, kde nechci, ať ničí sandale, ale ani ať běhají bosky. Určitě se nějaký letní capáčky dají i koupit, případně boty do vody (látková bota s gumovou podrážkou, ne ty celogumovy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11797
7.6.24 13:09

Dcera ma kroksy ale fakt jen k tomu bazénu. Když chce běhat po zahradě tak dostane sandály u tchýně běhá i bosky ale u mých rodičů jedine v botách…maji včely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.6.24 13:15

Mokrý nohy v crocsech kloužou. Po tom, co si moje dcera vytkoukla zuby, nosí jen sandály se savou stélkou.

• Citovat
  • Upravit
6903
7.6.24 13:25

Pro tak malé dítě mi oboje přijde nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
7.6.24 13:32

Ani jedno mi nepřijde vhodný. Měli jsme sandále, straší ponožky nebo bosa. Tenhle rok to budeme dělat stejně. Napadli mě balerínky, Jarmilky, ponozkoboty. Boty do vody. Nebyly by tyhle lepší. V umělých to bude klouzat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
7.6.24 13:36

Děkuju holky, já dceru právě bosky běhat nechat nemůžu. U nás dost poletujou včely (kvůli ovocným stromům, ale jsem ráda že je tam máme). U tchýně je zase hned u zahrady větší betonová plocha a zámková dlažba podel domu, takže bych riskovala že si dcera popálí nohy. Plus tam teda máme pitbulku a radši bych ty poklady co ne vždycky hned najdem omývala z nějakých bot než dceři z nohou :D. Zkusím se podívat na nějaké botky do vody, případně nevíte jak by to mohlo vypadat v létě s koženými capáčky když se dcerce víc potí nožičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
7.6.24 13:47

Mě třeba boty do vody, jako se vozi třeba do Chorvatska, přijdou jako dobrý nápad. Nemusí je sundávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24128
7.6.24 14:36

@Amelka898 děti měly sandalky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
7.6.24 14:39

Můžete ji koupit v Decathlonu cvičky, mají dobrý tvar špičky a slabou ohebnou podrážku…případně mají gumové pantofle s páskem za patu

• Citovat
  • Upravit
37125
7.6.24 14:49

Ani jedno, buď naboso a nebo takové penove sandály, ale držely pevne na noze (ze měly pásky i za patu apod).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
7.6.24 15:10

Cvicky z decathlonu mi obě holky v roce a půl obuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21739
7.6.24 15:37

Pěnové sandálky, když se namočily, nic se nestalo.
Hlavně ať ty boty pořádně na noze drží, nějaké nazouvaky pro takhle malé dítě jsou dobré na úraz či vyraženi zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.6.24 21:20

Croksy mame na doma, jinak venku lita v sandalkach, hlavne ne otevrenou špičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie