Dětské sandále na nízký nárt

411
29.5.24 21:48

Dětské sandále na nízký nárt

Nemáte některá tip jaké sandále na dětskou nožku.. Dcera má nízký nárt a kolem nožky drobnější.. Asi 20-30bot jsme vyzkoušely a žádné nám neseděly 😖.. Byly jsme i ve spesl obchodě a nic.. Má teď velikost mezi 27-28 takže úplně na… Teď jsem zkoušela objednat boty z sportisimo a opět žádné, má to na nártu hodně volné.. 🙈.. Či ji nedrží kolem nožky.. Už přemýšlím, že žádné sandále a koupím takové ty navlikacky botasky, ty vypadají vzdušné.. Hlavně bych chtěla sandále s uzavřenou špičkou.. Aby někde nezabrkla a neurvala si palec 🙈.. Nemáte nápad jaké botky? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3204
30.5.24 02:05

Mám děti s běžnou nožkou, ale dobře regulovatelné v této velikosti se mi zdály sandály Richter jak na suchý zip př. zde , tak na přezky př. zde
Teď jsem kupovala Keeny moxie a ve větší velkosti byly dost úzké přes nárt - moje dítě s normální nohou je přes nárt sotva obulo, loni v menší velikosti ve variantě s páskem se mi tak úzké nezdály, tak zkuste př. zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4589
30.5.24 06:34

Co Keeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
30.5.24 06:57

@Menton asi budu muset objednat a zkusit, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
30.5.24 07:39

@Finkaa děkuji, jen teď jak je to s velikostí? Koukám a mají jiné velikosti.. Např co nosí bych měla vzít vel 30..je to tak a nebo mám koukat na to, co nosí..,děkuji 😇objednávám přes internet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
30.5.24 12:30

@LuciiLucie Richter kupují u nás v obuvi, takže je vyzkouší, dítě teď nosí tenisky vel.29 a sandálky má stejnou velikost. Keeny objednávám na eobuv nebo zelando a tam vezmu víc velikosti, vrácení je zdarma, starší nosí tenisky vel. 32 a sandály má nakonec Keen seacamp vel. 32/33 (je to nějaké jejich dvojčíslo), ty Moxie byly pro něj už prostě úzké, ale má normální nohu a taky v této velikosti už Moxie nejsou na pásek, což v těch menších jsou a ne nezdály se mi až tak úzké jako ty větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
30.5.24 17:32

Ano Keeny jsou bezva i na úzkou nohu a nízký nárt. Velikost vem spíš větší. Přijde mi, že číslování mají spíše menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková