Papírování při stěhování

Anonymní
17.9.10 12:17

papírování při stěhování

budeme se brzy stehovat a zaroven chystame svatbu - vyplati se spojit tyto dve veci dohromady kvuli papirovani (zmena obcanek, smluv, technickau apod.)? nebo byste radeji udelali jednu vec - stehovani + vymenu obcanek a vsech dalsich dokumentu a pak resili svatbu a opet vymenu dokladu?

jde o to, zda je to technicky vubec mozny - do nejake doby se musime odhlasit z puv. trvaleho pobytu a zazadat o obcanky a kdybych prisla s tim, ze se jeste bereme, aby z toho nebyl na uradech gulas :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11408
17.9.10 12:43

tusim ze znamy to tak meli a byl z toho nak problem.. oni kdyz ti na svatbe znici obcanku, tak je neplatna a ty si nemuzes zmenit bydliste, nebo tak nejak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.9.10 12:58

Dle meho nejlepsi by byla svatba a zaroven zmenit trvalej pobyt nevim proc by to tak nemohlo jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.9.10 12:59

On by byl problem a to ten ze kdyz nebudou mit obcanky tak se nevemou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.10 13:12

takze to vypada na dvoji zmenu veskerych dokladu behem par tydnu :roll:

• Citovat
  • Upravit
1853
17.9.10 13:53

jo bude to dvojí změna .Nedávno mi prošla OP a zároven jsem měnila bydliště .A co myslíte ? no narátz to nešlo ,nejdřív nový OP se starou adresou a pak další nový OP s novou adresou . :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
17.9.10 13:53

Těď jsem se vdávala, a to papárování je hrůza, ale myslím, že všechno najednou jde, ale musíš to říct ještě předtím, než ti po obřadu zničí OP, aby to napsala do papírů na změny k novému příjmení který pak máš místo OP než ti jí udělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
17.9.10 13:59

Ahoj, jde to. Taky jsem se vdávala a současně měnila bydliště. Na svatbě ti ustřihnou rožek občanky a dostaneš papírek. Na úřadě zažádáš o změnu trv. bydliště, tam ti ustřihnou druhý rožek a dají další papírek a pak až běž žádat o novou občanku. Jenom prosímtě neztrať ty papírky (to se podařilo mě) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová