Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tusim ze znamy to tak meli a byl z toho nak problem.. oni kdyz ti na svatbe znici obcanku, tak je neplatna a ty si nemuzes zmenit bydliste, nebo tak nejak ![]()
Dle meho nejlepsi by byla svatba a zaroven zmenit trvalej pobyt nevim proc by to tak nemohlo jit.
On by byl problem a to ten ze kdyz nebudou mit obcanky tak se nevemou.
takze to vypada na dvoji zmenu veskerych dokladu behem par tydnu ![]()
jo bude to dvojí změna .Nedávno mi prošla OP a zároven jsem měnila bydliště .A co myslíte ? no narátz to nešlo ,nejdřív nový OP se starou adresou a pak další nový OP s novou adresou .
![]()
Těď jsem se vdávala, a to papárování je hrůza, ale myslím, že všechno najednou jde, ale musíš to říct ještě předtím, než ti po obřadu zničí OP, aby to napsala do papírů na změny k novému příjmení který pak máš místo OP než ti jí udělají.
Ahoj, jde to. Taky jsem se vdávala a současně měnila bydliště. Na svatbě ti ustřihnou rožek občanky a dostaneš papírek. Na úřadě zažádáš o změnu trv. bydliště, tam ti ustřihnou druhý rožek a dají další papírek a pak až běž žádat o novou občanku. Jenom prosímtě neztrať ty papírky (to se podařilo mě) ![]()
budeme se brzy stehovat a zaroven chystame svatbu - vyplati se spojit tyto dve veci dohromady kvuli papirovani (zmena obcanek, smluv, technickau apod.)? nebo byste radeji udelali jednu vec - stehovani + vymenu obcanek a vsech dalsich dokumentu a pak resili svatbu a opet vymenu dokladu?
jde o to, zda je to technicky vubec mozny - do nejake doby se musime odhlasit z puv. trvaleho pobytu a zazadat o obcanky a kdybych prisla s tim, ze se jeste bereme, aby z toho nebyl na uradech gulas