Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Maminy nevite proc tyto plenky jsou tezko k dostani??? Akdyz nekde maji tak jen par kusu???
Nevim, ale pokud po nich tak toužíš, tak si je kup na netu. Třeba tady http://www.feedo.cz/…nky-1/panda/.
Ahoj, mě dávali Pandy v porodnici a byly super
Měli jsme nulky a jedničky. V krámu jsem je teda ještě neviděla, ale je fakt, že po nich nějak zásadně nepátrám.
@Luciet2 píše:
Zajimaly by me i zkusenosti s nimi:-)
Měli jsme je v porodnici a jednou jsme je koupili na feedu.. Ale spíše jen potom pro zajímavost ve vel. 4. Jsou ok. Zdály se mi ale trochu velké a hodně papírové a tvrdé. Takže koupili jsme jednou a více ne..
Ahoj holky oživuju diskusi. Zkoušela jsem objednat plenky panda z feedo ale musím říct, jsou to takové pleny jako od Alberta basic. Jsou levné, tak co bych taky čekala že.. příště už nikdy.
Já je sehnala asi před měsícem v penny, zlevnili je na 29.90kč. To by tak té ceně odpovídalo, a tak jsem si i vzala více balíků. STEJNĚ TO ČLOVĚK STŘÍDÁ S PEMPRSKAMA
Ja byla nespokojena, jak se maly pocural, tak pleny byly mokre i jakoby zvenku. Videla jsem je nedavno v Ternu-coop.
@smutná máma Za třicet korun celý balík? To není možný..Já koupila v akci za 159!