Papírové pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21487
20.11.11 17:16

pro novorozence si kup bela Hapy. mají je i v porodnici. jsou tužší, což je super kvůli kyčlím a mají výkroj na pupíček, takže ho nedráždí. já jsem pak měla Pampers newborn a teď střídám pampers active baby, zelené tesco a huggies premium. podle toho, na které zrovna narazím v akci. musíš si to otestovat. klárce třeba Huggies absolutně nevyhovovaly, viktorovi sedí skvěle. každé dítě je originál a budeš si muset najít svoji značku, která bude vyhovovat právě vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
20.11.11 17:36

Huggies maj pružný pásek vzadu, takže neprotékaj kakance, ale děsné smrdí. Pamper premium jsou tenké, příjemné ale taky smrdí. na občas mám Babylove, jsou silnější, ale nesmrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
21.11.11 10:50

Podle mne z zalezi i jestli mas chlapecka nebo holcicku. U holky mi vyhovovalo vahove rozpoteti, u chlapecka ne. Proste plenku procura a potrebujeme vetsi velikost, tj. i vyssi savost.
Zkusenost mam zelene tesco plenky: dobry, trochu tuzsi, ale prebaluju tak co dve hodiny, jinak protecou / u chlapecka. Vynikajici cena zejmena pri koupi v akci. Ted treba do konce listopadu
zelene pampers: mekke, nasakave, me smrdi a to strasne, na noc potrebujeme vetsi velikost, jinak nam protecou. Vcelku dobra cena pri koupi v akci
bile pampers premium care jsem mela odzkousene jenom v porodnici. Je to ultra tenka plenka, me opet smrdi, jsou drahe
oranzove pampers sleap&play tak to je snad nejaka parodie na pampersky. Takova nejaka levna verze, nema to pruzne zapinani, gel jenom vepredu a ne pod zadeckem. Nam protekaji, smrdi a celkove nevyhovuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
28.8.15 13:55

Dobrý den. Mám dotaz. Jaké plenky jsou v současné době dobré? Měla jsem dítě před 8 lety tak se to asi změnilo. A jaká je teď jejich cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.8.15 13:58

@kolmenka to musíš vyzkoušet.. před 9 lety jedidně pampers, teď jsme je koupili a zklamání jak sviňa.. používám nejobyčejnější z berta a naprosto v klidu :nevim: ale trvalo, než jsme na ně narazili.. vyzkoušeno toho dost - pampers, huggies, pleny z tedy, z dm atd.. cena? záleží, jak seženeš, které budou vyhovovat.. pampers jednoznačně nejdražší, i 7 kč za ks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.8.15 14:02

@kolmenka za mě šmoulí z Alberta, u nás obstály stejně jako zelené Pampersky. Na novoše jsem měla bílé Pampers 1 a 2. Od velikosti 3 buď zelené Pampers nebo Šmoulí :-) Ty obyč Alberťácký jsou dost tuhý, velký, ale na den na doma taky dobrý.
A co mě překvapilo, tak v porodnici měli Bella Panda, úplně obyč papírovky, ale byly dobrý :-)

• Citovat
  • Upravit
127
28.8.15 14:04

Já nedám dopustit na šmoulí plenky z Alberta - momentálně v akci za 219,– a ty jejich obyčejné - myslím basic řada jsou taky ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.8.15 14:05

@kolmenka musíš vyzkoušet. Mně nejvíc vyhovují Bella Happy a Huggies z Feeda, i když jsou dražší (doufám, že to není jednorázová akce). Špatné nejsou ani sovičkové z Tesca a plínky z Rossmanna (ne systém Dry Lock). Pokud máš možnost, tak dobré jsou z Polska plínky Dada (vyrábí se v ČR pro Polský trh), ty jsme měli jednou a taky skvělé.
Ceny jsou různé, musíš kouknout.

• Citovat
  • Upravit
3149
28.8.15 14:07

Holky a jak jsou na tom teď tesco pleny? Za mě byli super. Myslím že byly fialové. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
28.8.15 14:45

Máme vyzkoušené Albert Basic, šmoulí, DM plenky, Kaufland plenky - všechny dobré. Na malé miminko spíš ty měkčí - DM nebo šmoulí, na starší Basic nebo Kaufland úplně v pohodě. Chce to vyzkoušet, co dítěti sedne. Já třeba Pampersky nemůžu ani cítit a když se malá hodně opruzovala, tak je babička koupila jako „lepší“ a opruzení bylo ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
28.8.15 14:47

@kolmenka ted jsou to zelené tesco love baby nebo jak to je - se sovičkou. my používáme a pohoda. střídáme se šmoullímy z alberta, ty jsou asi nejlepší pro nás a tesco hned za nima. přjdou mi hebké, zbytečně ničím napuštěné. např. lidl a babydream z rossmanna malému asi nevadily, ale mi nesedly.byly sice tenké, ale v nich ten gel a kuličky atd. jinak velikost tesco a albert šmoulí je trošku větší, než pampers při stejném čísle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
28.8.15 14:49

@Aries6 v mém okolí stejné zkušenosti s pampers. u nás ok, ale používáme, jen když někdo donese jako dárek, neb mi taky smrdí a navíc ta cena.

@kolmenka DM nám seděly, ael jen do trojek, pak se mi zdály takové tvrdé, pevné. al fakt každý to má holt jinak. ale šmoulové a tesco asi ok pro většinou, co tak slyším z okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
28.8.15 14:56

Papírovky dávám jen na noc a nejvíc jsem spokojena s DM plínkama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
28.8.15 15:14

@PavlaHr Právě že mi taky strašně smrdí, stejně jako ubrousky… a cena, jak píšeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
28.8.15 15:28

My používáme od narození bílé a zelené Pampersky. Jednou jsem zkusila koupit zelené Tesco se sovičkama, ale po těch se malej oprudil.. Tak dál máme Pampersky a jiné už ani nezkouším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí