Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
musis stejne vyzkouset…na kazdou prdelku sedi jina plina..nekteri se z nekterych oprudi z jinych ne…proste nezbyva nez vyzkouset kery budou sedet tvymu ditku. treba vam budou stacit levny…ale nikdo ti to dopredu nerekne.
mikitaa píše:
musis stejne vyzkouset…na kazdou prdelku sedi jina plina..nekteri se z nekterych oprudi z jinych ne…proste nezbyva nez vyzkouset kery budou sedet tvymu ditku. treba vam budou stacit levny…ale nikdo ti to dopredu nerekne.
NAPROSTÝ SOUHLAS, NENÍ CO DODAT..
Je to individuální, ale všeobecně jsou velmi kvalitní Pampers premium care (bílé balení, né klasické zelené pampersky!) A pak jsou dobré i Tesco pleny (zelené balení).
Někdo nedá dopustit na Pampersky, všichni nadávají na Huggiesky. Mě pampersky smrdí, Huggiesky vyhovují maximálně. Z levných používám hodně zelené Tesco pleny, teď jsou do konce listopadu v akci, nebo Babylove z DMka, taky spokojenost ![]()
Ahoj. Já pro začátek (tj co jsme měli doma před porodem) koupila Pamers Newborn a žádné větší zásoby předem ani nedoporučuju. Protože i ty nejdražší plínky můžou způsobovat problémy zrovna tvému dítěti. U Marušky jsem nějakou dobu používala Pampers Premium Care (ale co vím, tak teď je nějak inovovaly a prý už to není ono
). Třeba oběma mým holkám vůbec nevyhovovaly Huggiesky (krom těch pro ty nejmenší). Předem taky nevíš, jakou velikost budete potřebovat. Anežka třeba potřebovala vždycky plínky o jedno číslo menší než odpovídalo číslování podle její hmotnosti.
Pro miminko jsem chtěla to nejlepší, tak jsem koupila Pampers Premium Care (to bílé balení) a tak se mi šikovaly, že jsem u nich dodnes. Jednou jsem zkusila ty modrozelené Pampers Active Baby a jednak pouštěly kousky gelu na zadeček a navíc byly parfémované. Někomu to třeba voní, mě ne a navíc to není dobře pro pokožku. Vyzkoušej, které plenky uznáš za vhodné a buď je změníš nebo u nich zůstaneš.
PS: u levných plen jsem se setkala s pozitivními ohlasy jen na netu. Z kamarádek se nešikují nikomu.
Nevím co jsou všechno levné pleny. Já na Dominika najela na Háppy pleny a nikdy žádné jiné nezkusila protože mi vyhovovaly a Dom s nima žádné problémy neměl. A to má sklony k atopáku.
Ale souhlasím že každému vyhovuje něco jiného.
Na druhého prcka zkusím opět Háppy a pokud budou vyhovovat pojedu na nich. ![]()
Určite kup jen malé balení a uvidíš.Musíš vyzkoušet.Ono se to hodně mění i velikostma.Nám newborn seděly Huggies, pak jsem kupovala Babylove z Dm a ty nám seděli snad do velikosti 4. Pak jsme se vrátili k huggies a teď máme opět babylove z DM.Z pampersek byla malá děsně opruzená ze všech druhů.Taky záleží jak bude dítko velké.Malá je hubená a dlouhá a plíny ji sjížděly až na ty z DM.Musíš vyzkoušet, co vám bude sedět.
Anonymní píše:
Ahoj,
přemyšlím jaké si pořizovat pro mimi papírové pleny. S jakými máte nejlepší zkušenosti? Stojí za něco i levné pleny?
My pouzivame jak Huggies, Pampers, ale pro uplne male miminko jsem mela jenom Bella Happy Baby, protoze ty jsou na rozdil od „normalnich“ plen delane tak, ze perfektne drzi nozicky kvuli kyclim… takze pro uplne male mimi asi Bella Happy Baby a pak uz je to jedno. Podle toho, co vam bude vyhovovat.
Fen-fire píše:
Někdo nedá dopustit na Pampersky, všichni nadávají na Huggiesky. Mě pampersky smrdí, Huggiesky vyhovují maximálně. Z levných používám hodně zelené Tesco pleny, teď jsou do konce listopadu v akci, nebo Babylove z DMka, taky spokojenost
Presne, nemam rada Pampers a nejradsi mam hugies, kupovala jsem babylove kdyz byl malej mrnavej, prisly mi takovy pevny na ty kycle. S Tescem nemam zkusenost.
mikitaa píše:
jj, to je pravda, jinak z vlastni zkusenosti : jako prvni jsme meli pampersky a vyhovovaly, ted pouzivame cca o 200kč levnejsi tesco pleny a male taky nevadi
zkratka to chce vyzkouset, my jsme poprve kupovali radeji mensi baleni, kdyby neco…ale zatim nam nevadi zadne ![]()
no, my když se vyskytujeme v Česku, tak kupujeme Huggies nebo Toujours z Lidlu (na ty nedám dopustit), tady u nás kupujeme Libero, ale to se v ČR neprodává.. Co malé absolutně nevyhovuje jsou Pampers, jakékoliv..
Ahoj,
přemyšlím jaké si pořizovat pro mimi papírové pleny. S jakými máte nejlepší zkušenosti? Stojí za něco i levné pleny?