Papíry kolem porodu, Vrchlabí

135
14.5.12 08:26

papíry kolem porodu

ahoj holky,prosím poraďte,kamarádka mi říkala,že do porodnice musím mít nějaký papír,kam napíšeme námi zvolené jméno pro kluka i pro holku a s manželem se pod to podepíšeme,je to tak? a kde ten papír vezmu? Taky bych chtěla rodit v jiném městě,než odkud jsem- sem z Úpice a chci rodit ve Vrchlabí… jak je to pak s rodným liste dítěte? ten mi udělají ve Vrchlabí?
a ještě poslední dotaz-na stránkách vrchlabské porodnice mají v ceníku : doprovod pacienta 500kč/den,to jako když budu mít nadstandart a bude tam se mnou manžel,bude platit těch 500? A co já? Platím jen ten pokoj,nebo i navíc 100/den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
938
14.5.12 08:30

Každá porodnice to má jinak, není nic jednoduššího než si tam zavolat :)
A papír ohledně jména jsem dostala u gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 08:34

Papír na vyplnění jména ti dají v porodnici a nebo ho budou mít určitě na netu. Rodný list ti zhotový na příslušném úřadu kam spadá porodnice. S tím placením ti neporadím, ale není nic jednoduššího než tam zavolat a zeptat se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
14.5.12 08:38

Mně ho dali přímo v porodnici při příjmu a oba jsme ho rovnou podepsali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.5.12 08:47

Papir na zvolena jmena jsem dostala pri zapisu do porodnice.
100 Kc na den budes muset zaplatit i kdyz si platis nadstandard. To je regulacni poplatek.
A ano i kdyz budes mit nadstandard, 500 kc na den bude muset platit doprovod, pokud tam s tebou bude chtit byt. Zda je v tom zapocitane jidlo pro doprovod, nevim. To se mozna plati jeste zvlast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ilona H.
14.6.12 06:58

Jsem právě ve Vrchlabí, takže mám info z první ruky. V ceně nadstandardu je započítán i pobyt partnera, ale bez stravy pro něj. Takže si musí nějak vyřešit jídlo a další co za něj platíš je přítomnost u porodu, za pobyt teda už ne. Rodný list vystavuje matrika tady a buď stihne přijít do porodnice nebo si ho tady na matrice vyzvednete nebo ho pošlou poštou domu. Papír na vyplnění jména dají tady při předporodní konzultaci nebo při příjmu.

• Citovat
  • Upravit
135
26.6.12 10:44

Vrchlabí má od 28.6. do 18.7. dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat